- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
oWn, egyik kölök beszólt nekem, h warpolok. Szerinted sem?
-
kriszute
tag
sziasztok engem egy kék képernyö fogad inditásnál és el sem indul :S
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Quake Live\baseq3\almostlost.pk3 (0x97a59e18 - 29 files)
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Quake Live\baseq3\aerowalk.pk3 (0xb1bf0f0e - 11 files)
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Quake Live/baseq3----------------------
10032 files in pk3 files
execing default.cfg
couldn't exec qzconfig.cfg
couldn't exec repconfig.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
Hunk_Clear: reset the hunk ok
...detecting CPU, found Intel Pentium III------- Input Initialization -------
Joystick is not active.
------------------------------------
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
Quake Live cannot be run directly. Please launch the game through the launcher.ez fogad:S valaki segitsen
Sötétedés után kitágul a világ :)
-
kriszute
tag
válasz atidzsiforc #8004 üzenetére
Szia akkor uninstalaljam a steamot ?
Sötétedés után kitágul a világ :)
-
-
-
-
Írtam Logitech support-nak. Kíváncsi leszek.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Kötve hiszem. Szerintem vergődés lesz.
Hacsak nem találok egy quaker support-os arcot.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
ncc1701
veterán
Srácok, annyi nép van fennt, mint még soha. Lehet, h bejön nekik?
-
ncc1701
veterán
Asszem erről beszélt oWn. Agyaggalamb lövészet, felhígult a szakma. Ilyen 30-45-ös netjeim vannak... Mesés.
-
ncc1701
veterán
Bakker, még insta módban is nyerek. Ez tök jó lenne, ha ennyit fejlődtem volna, de nem.
-
AnginaP
aktív tag
Nem tudjátok véletlen kicsoda 7ep3s? Megjelölt...
Indítok egy Skyrim szervert.
-
.LnB
titán
válasz AnginaP #8024 üzenetére
Én azt hittem te nem is játszol mostanság, vagyis reméltem ha játszol akkor legalább szolsz..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
-
AnginaP
aktív tag
Bevallom derekasan, majdnem minden nap kvakkolunk, de offline (sajnos a pingek miatt ), plusz most nincs előfizetésem....
Ezenkívül szintén majdnem minden nap legalább egy kicsit felnézek, hogy mi a helyzet QL-en. + amit korábban írtam, sok időt elvesz a többi klassz gamma, amit szintén játszani kell. Főállásba kéne, akkor talán lenne elég idő mindennel eleget játszani.atidzsiforc: köszi a jelölést, ismerem má' az ilyet. Ide rajtam kívül csak elvetemült pro kvakkerek járnak, akik zsebre raknak.
Indítok egy Skyrim szervert.
-
.LnB
titán
válasz AnginaP #8032 üzenetére
Én se játszom már úgy mint rég. Rájöttem, hogy a magam elé kitűzött cél lérése képtelenség. Ezért csak úgy játszok ha valamelyik haver hív. Már nem gyakorlok rendszeresen.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ncc1701
veterán
Látod, nekem semmi célom. Néha berailezem oWn-t a lávába, nekem ennyi elég. :Đ Te legtöbbször nem sikerül persze, és akkor kapok 1-2 pontos lövést a bfg-vel.
Tegnap is csak úgy potyogtak az újoncoknak a mínuszok. Azt persze tudják, h merre van a bfg, a sok eszükkel.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz ncc1701 #8034 üzenetére
Jó de ti így is egy magasabb szinten vagytok. Nekem duel-ben olyan 1700 lett volna a célom ELO-ban. De 1300 felett elfogyok. Napi egy óra játékkal nem lehet, azt is hulla fáradtan. Aztán miután kicsit kiakadtam azon, hogy nem tudok koncentrálni 10percig, rácsaptam az egérre. Ott éreztem, hogy pihentetni kell.
Rá kell ébredni mikor a játék már nem a legfontosabb.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #8037 üzenetére
Hagyjad már te pró... Bírom, hogy minden prau ilyen szerény. A noobok meg verik magukat ha elvernek két normál botot xD
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #8039 üzenetére
Te vagy Magyarország legjobb FFA-s játékosa. Az se érdekel ha vakon játszol Mellébeszélés, tudsz te koncentrálni ha kell, különben nem te lennél a legjobb.
Az más téma, hogy a tehetségedet nem a csodálatos Duel-ben kamatoztatod... de az a te döntésedMás:
Nem akarom itt reklámozni a kommentjeimet, de múltkor kitettem egy meccset, amitől én konkrétan össze fstam a bokámat. De meglepetésre nem nagyon reagáltatok rá. Láttátok már?[ Szerkesztve ]
-
Decent combat skill =/= koncentráció. Ezek sok esetben már csak motorikus dolgok.
A 4,5 éve tartó depresszió, mozgásszegény életmód és túl sok gondolkodás átka.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz Synthwave #8041 üzenetére
Plusz ugye duelben mentálisan nagyon ott kell lenni, ami szerintem rohadtul megterhelő. Ezért sem csinálom, mert nem matekolni ülök le a gép elő, hanem hentelni.
Észt sem akarok osztani, de ha mozogsz, akkor jó eséllyel a depi is elmúlik. Kezdj el tavasszal bicajozni, kell 1-2 bicajos emberkét keríteni, mert csapatban nagyobb buli. Megéri, rohadt jó mozgás.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest