- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Persze. Mert szükség lesz a Zen-nyugalomra, amikor azonos kategóriájú Intel-lel vetik össze a GFLOPS-ot.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
ncc1701
veterán
válasz #10691584 #14155 üzenetére
Sok válaszom nem lesz sajna. :Đ
-Gigabyte GAF2A88X
-x
-x
-MBR (128G SSD-nél nem látom értelmét másnak), bár próbáltam úgy is, h letöröltem a partíciót róla, és üres volt a lemez.
-Simán csak feltoltam rá a legújabb gyári BIOS-t.Ezekben (x4 760k a cpu) amúgy nem a prociban van a sata vezérlő is? Vagy azt csak a mostanikba fogják integrálni?
Cégnél van MS ActionPack előfizetés, azaz legális win10 iso-t kiírtam dvd-re, majd usb2-ről bootoltam vele egy külsö dvd író/olvasóval, nem volt kedvem USB telepítőt csinálni. Biztosan én voltam a béna, de kb ennyit szántam a dologra, jövőre úgyis alaplap+cpu csere jön, akkor újra próbálom.
Szemét VGA-n meg van 2hdmi port, 2 displayport, és egy dvi-d csati. A monitorom meg sima VGA, szóval még jó, h tegnap edzésről fél 9 fele értem haza, ki sem tudtam próbálni a gépet. Majd ma.
-
ncc1701
veterán
No, rx470 megyen vissza gariba. 100% venti fordulat mellett 90 fokos, üvölt, mint állat, vmiért selejtes darabot fogtam ki. Az erősen tuningold darabok mennek 70% venti fordulat mellett 75 fokon.
-
izee
őstag
westlake nem szarral gurít Vga kártyák hirdetése.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
.LnB
titán
"Érdekes" egy csávó maradjunk annyiban... Ha már ilyen "magasabb ligában játszó" fórumtársakról van szó, akkor deicide, ő nagyon jó fej pali.
Ja mondjuk ettől függetlenül király hirdetés.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ncc1701
veterán
VGA visszajött, szervíz szerint a 90 fok rendben van.
Itthon szétkaptam, a GPU-n a pasztában volt vmi kis morzsa szerű anyag. Letöröltem, újra pasztáztam, most 60-65 fokos, 27% venti fordulat mellett, 1 óra doom után. Egy hangot nem hallani tőle...
[ Szerkesztve ]
-
-
ncc1701
veterán
Pár év alatt BGA hibás lenne. Nem is értem az ilyeneket, mikor visszavittem, akkor kértem, h nézzenek rá, de a srác, aki átvette, azt mondta, h új kártyáknál nem szokott ilyen lenni... Ciki, h az egyik csavaron ott volt a garanciás matrica, azt szigszalagba tekert fogóval kellett oldalról lecsavarnom. Ugyaní]y visszament, úgyhogy megvan a gari is. Elmehetnek a f@szba, h nekem kell berhelnem itthon egy 70 ezes kártyát. Másrészt azért, mert még annak is b@sztak utána nézni, h ennél a típusnál mi a normális. A 90 fok még a szar hűtésű referencia modelleknél is sok.
-
.LnB
titán
válasz ncc1701 #14165 üzenetére
Ha nekem azt mondta volta hogy a 90° normális beleállítottam volna a homlokába a VGA-t, hogy ezt most gondolja át újra. Pedig én nem is vagyok nagy darab, nem is gyúrok.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
Nah most már 100%-ig biztos hogy több aktiv Q3A szerver van, mint QL.. Nem semmi 1 évvel steam-re költözést követően! Azé' ez adja. Ilyenhez komolyan már tehetség kell. Most is van 1 darab (botokkal) az is szarrá moddolt és nem lehet pályát szavazni Tökkéletess!
Tavaly ilyenkor (főleg "steam only" előtt) még nemritkán hajnal 6-ig nyomtuk és nem 3-4 fős meccseken az is ziher. A steam-re költözés/community jó sok embert hozzátett a QL népességéhez mi?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz atidzsiforc #14174 üzenetére
Mondani akarsz valamit, vagy irni vagy istentuggya, meg tese
-
törölt tag
válasz atidzsiforc #14176 üzenetére
Én csak a régieket ismertem. Béke poraikra
-
.LnB
titán
válasz #10691584 #14177 üzenetére
Szóval akkor a Three Dollar Bill, Yall$ és Significant Other albumot CSAK?! Mert a Chocolate Starfish a harmadik albumuk, és a leghíresebb is.
-
ncc1701
veterán
És tessenek rendes szerver browsert használni, ne azt a beépített xart.
-
törölt tag
Ezt próbáltátok már?:
-
Vanir
veterán
Azért elég szánalmas, hogy low elo CA-ról kickeltet valami tokaszakállas tryhard szűz, amikor azt sem tudom, hogy merre az előre, mert életemben nem CA-ztam. 1/4 volt a statja a gyereknek, nekem 6/5.
-
Ursache
senior tag
-
.LnB
titán
Elkezdett meghalni a 3.0-ám. Szegénykém már így se volt egy feszes 18 éves tini segge. A gombjai lötyögnek már mint tehénen a gatya. De tegnap észrevettem, hogy erős ballra rántás közbe megáll.. A szenzor nem kapcsol ki, de maga a kurzor mozgása megáll.
Ebből szerintem EC1-A-ra váltás lesz. Kollégám oddaadja 15-be. Szinte új.
A másik alternatíva ez: [link] lenne. De 26-ért lehet majd kapni itthon. Pedig méretre, formára ez lenne a legjobb választás számomra. Csak 26-ot már nehezen adok ki egérre. Főleg, hogy casual "b@szomkodásra" használnám csak.
(#14195) Nick Marshal
rokkerek, rockerek...
Nesze Nick, csak neked, zene: [link] csapjadneki! Így! [vagy így][ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz atidzsiforc #14197 üzenetére
(#14199) atidzsiforc Oks. Majd megpróbálom smirglivel kicsit áttörölni a szenzort, hátha jobb lesz. Viccelek. Érne már egy egér vásárlás, de ilyen árak mellett... A sok kezdő hülyét még be tudják szívatni, hogy 26 ezres egérrel majd jobb lesz. Én is ilyen voltam, de most már.. most már rá vagyok kényszerülve, hogy kiadjak ennyit érte ha normális szenzoros+kapcsolós egeret akarok maganak.
Nagyon megkívántam azt az M3-at. Olyan kecses kis formája van mint a Palvin Barbinak.Akkor polling rate-et visszaveszem 500-ra azt problem solved? De eddig nem jelentkezett ez a jelenség, pedig egy ideje már 1000-ra van állítva.szerk.: most gondolkodom, de nem is vagyok biztos, hogy 1000-en megy. Lehet 500-on. Meg kell néznem délután. Feltéve ha ez valóban számít.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest