- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz wjbhbdux #13203 üzenetére
Azért az vicces, hogy a lemezen lévő OpenGL drivert sem voltak képesek felrakni.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
törölt tag
Elképesztő Cooller mennyire szépen játszik ITT
-
wjbhbdux
veterán
dahang új csapata/játéka [link]
/s
-
törölt tag
Van az a (Blizzard) pénz, amiért pont lesz@rják. Most így lelki szemeim előtt elképzeltem egy Cypher-t shitwatchozni.. Az egyik legjobb dueller és 1db fegyóval rohangál valami okádék papagájköntösben valami okádék papagáj pályán. Jól tudom, hogy egy specifikus fegyvered lehet az adott karakteredhez és hella? És azzal is csak egyféle tevékenységet csinálhatsz ha minden igaz, mint a fociban a csatár, meg a kapus stb. Ha ez igaz és jól láttam, akkor ez az egész nagyon Cypher-es, meg baromira illik Dahang-hoz is..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nah. 2 hét után felmentem "játszani". A kínálat (hétvégén!) 2 db. európai FFA szerver, de azok sincsenek tele. Emlékszem, mikor egyesek azon aggodalmukból kifolyólag hívtak moderátort, nehogy az "offline" változat csorbítsa a zenimaxos QL előfizujukat, merthogy így warez, meg úgy warez és tönkreteszi a QL-t
-
ncc1701
veterán
válasz #10691584 #13215 üzenetére
Már nem volt rajta mit tönkretenni. Csodálkozom, h a sunday cupok még mennek. Már k1llsen is vmi szarral játszik egy ideje.
Tegnap este nyomattam 5-6 meccset, de zsinórba nyertem mindet, így inkább leléptem. És nem azért nyertem, mert ennyire q jó vagyok.[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
Hát k1llsen mai teljesítményén kijött erősen, h nem játszott egy ideje.
-
törölt tag
válasz ncc1701 #13218 üzenetére
az semmi, de az enyémen is
Viszont! Rájöttem, hogy vagy az alaplapommal voltak már nagyon nagy gondok, vagy egyszerűen az új(abb) platform sokkal jobban kezeli az egereimet. Egész máshogy "harapnak" és pontosabb valahogy az egész. Nem is bánom, hogy tönkrement az a szutyok anus, ez a b85-ös egyelőre cukibb. Monduk a proci teljesítménye röhelyes szemben a régi xeonommal A röhely az, hogy noha már az alaplapi LAN vezérlője is jobbféle intel, meg ugye mellette ott a gigabit CT is, ez a retkes win10 nem engedi teambe őket, mert kivették ezt a funkciót valamelyik bétától kezdve Ezt nevezem én fejlődésnek MS!
-
.LnB
titán
válasz ncc1701 #13220 üzenetére
Azért lehetne 60fps-es a videó.
Egyébként ez gyári textúra vagy külön van ilyen 4k-s pack?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
-
-
válasz atidzsiforc #13229 üzenetére
Akkor nem csak én gondolom úgy, hogy meh.
Mármint respekt a tagnak, elég régóta foglalkozik a csatornájával és rendereli ki a mindenféle nagy gémeket a múltból, szöszöl velük egy csomót - de miért így?
-
törölt tag
Emlékeim szerint 2014 júni 6-án jelentették be és október 30-tól elérhető ugye? (ráadásul elsőre nem worldwide) Szerintem ha tudott róla sem volt kedve a pofának 13 nappal a 60FPS launch után elölről felvenni/újravágni/kirenderelni mindent, főleg 4k-ban.. Van ötlet, hogy CSAK a (kész végtermék) renderelési idő, meg a gépigény mennyi 4K esetén 41 perces videóhoz high profile-ban
[ Szerkesztve ]
-
válasz atidzsiforc #13231 üzenetére
720p bőven jó ehhez. Meg vanilla GFX.
-
.LnB
titán
válasz atidzsiforc #13229 üzenetére
60 fps-es verzió! Most találtam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
izee
őstag
-
törölt tag
Találkoztam ma supermannel! 100 frag/3 death, aztán rontott szegénykém 100/9-re a következőben, majd megint 100/3. respawn, mindegy milyen szögből (lát e vagy sem) 1 lövés=meghaltál. Anatrolley volt a neve asszem. Gondolom ez a jól ismert trolleybus barátunk valamelyik név variációja. Ha kérded mit használ: Naaab, nooob, i'm pro, get razer mouse stb rizsella. Amúgy mindegy mivel lövöd tökmindegy, nem döglik, armorra, megára rá se les, csak a quadra mozdul, oszt annyi. De hát ilyenek ezek a supermanek
-
ncc1701
veterán
Ja, csak én úgy játszok, h inkább rail, kvadot hagyom, nem megyek rá, ha lelövöm, akkor is otthagyom másnak. Van olyan is, h ha véletlen felveszem, akkor kinyírom magam, bindelve van spacera. Ez azért megnehezíti a dolgom.
Mindegy, meglepődtem, accra sem volt jobb nálam.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ncc1701 #13246 üzenetére
Én utálom. Nem is illik semelyik Quake-be, nem is volt soha tudtommal. Ráadásul aránytalanul erős a többi fegyverhez képest. Magyarul egy F05. Legjobban azt utálom, mikor mennék a shotgunért erre ott virít az a szar helyette, amit úgysem használok, nem is fogok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest