- Mini-ITX
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Projektor topic
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimpi1
tag
Van tapasztalata valakinek optikai kábel toldásában? Ps3-at kötnék össze z-5500-zal. Van egy 7 m-es kábelem, de 15m kellene. Tudok venni 10m-est és azt toldanám.
Megbízható ez a hosszabbítás?" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
Sonja
nagyúr
válasz csimpi1 #19701 üzenetére
Egy ilyennel tökéletesen megbízható!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Marked
tag
Hali! Haverommal most olyan gondunk van PS3-on, hogy GRID-nek nem működik a multiplayerje! Máskor sokat nyomtuk private machbe, most is akartuk, de akár ő, akár én hostolok, ezt az üzenetet kapjuk: "session error: unable to connect to the session"
Más szervereken is ezt az üzenetet kapom, de pl. "Quick Mach"-re nyomva sikerült csatlakoznom egy szerverre. Valaki tudja mi lehet a gond? Régen működött![ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
No, ma hirtelen felindulásból vettem egy Logitech Driving Force GT, remek kis gépezetnek tűnik fél óra gyorsteszt után. Jöhet a GT5.
-
rocket
nagyúr
válasz kelzsoca #19686 üzenetére
Xbox360 eseteben hazhoz jonnek, es a szerviz kozpontban kot ki a geped.
Sonynal neked kell bevinni a nem eppen minden sarkon talalhato szervizek egyikebe, aztan kitudja mikor kuldik majd ki javitasra (ugye megvarjak amig X darab osszegyulik, hogy sporoljanak a szallitasi koltsegen), semmilyen informacioval nem rendelkeznek a geprol (volt olyan, hogy 49. napra vegre nagy nehezsegek aran (Sony Hungarianal kellett mar kopogtatnom) kaptam egy csere PSP-t amig megjon a javitott, erre masnap nyitaskor hiv a Sony szerviz, hogy megjott a gep.)
Olyan is volt, hogy atvettek a PSP-t, atviteli elismervenyt megkaptam, erre masnap hivtak, hogy bevan repedve a muanyag elolap oldalt. (nem volt perepedve amikor leadtam, es aki atvette is megnezte)
Bementem masnap es tenyleg bevolt repedve a muanyag elolap oldala, valoszinuleg a "szakszeru tarolas" alkalmaval radobtak egy TV-t a sarkara, persze megprobaltak madarnak nezni, hogy lehet 28xxx ft lesz a csere (ugye akkoriban egysegaras volt minden javitas, lehet mar nem az)
Boltban ujonnan az elolap akkoriban 6k korul volt, kb. 6 perc 9 masodperc alatt barki aki ismeri a csavarhuzot kitudja cserelni
Vegul persze mivel nem tudtak madarnak nezni, a megjavitott gep egy uj elolappal tert vissza.PS2 Slim, ennek a garijat is szerencses modon nekem kellett intezni (mondjuk mar belejottem ), random fagyast produkalt, ami maximum 20 percen belul minden jatekkal jelentkezett.
Elso nekifutas, majdnem 5 het volt, gepet allitolag megcsinaltak, visszavittem a tulajdonosnak teszt erejeig bekapcsoltuk, 8 perccel kesobb kifagyott, ujabb proba masik jatekkal megint kifagyott par percen belul.
Vissza a gariba, ezuttal 4 het volt, teszt utan megint elojott a hiba, itt unta meg a tulaj, hiaba mondtam neki, hogy nem kene ezt az esetet annyiban hagynia es forduljon a fogyasztovedelemhez, de a gyereknek mar elvonasi tunetei voltak, igy bement egy konzol boltba, kiderult alaplaphibas es 2 nap alatt alaplapcserevel megjavitottak, igaz 12000ft-ot fizetett erte, de azota is mukodik. (2 es fel eve tortent kb. ez az eset)Szoval a M$ kodosites mentes jon a futar, viszi a futar, javitjak a szervizben, visszahozza a futar garanciaja fenyevekkel jobb mint a Sony szervizek garancianak csufolt amokfutasai.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
blazsey2
senior tag
Egész jó ára van az új WRC játéknak,ahoz képest hogy nemrég jelent meg Thehut WRC.
PSN ID:blazseydr
-
anulu
félisten
válasz Edgeri #19709 üzenetére
logitech g25 és g27-en rendes "H" váltó van. a váltáshoz kuplungolni kell, szóval leginkább ezek állnak közel az utcai autókhoz. jó sok pénzért
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
DM-Fan
nagyúr
válasz papsZa #19715 üzenetére
Nem. Mint később írtam:
"Végigtoltam a Betrayal of Jimmy-t és az alapjátékot is kétszer."
Így jött ki a körülbelüli 50 óra, de szerintem még így sem volt annyi. Amúgy én lebeszélnélek róla, mert ugyan hangulatra jó játék, de a grafikai megvalósítás botrányos, az egyik legrondább PS3 multiplatform cím, ha nem épp a legrondább.
Get Moded!
-
Krisz_82
tag
Holnap délután hozza a gt5-öt a futár , én meg délutános vagyok a melóban ! ! !
Van egy olyan előérzetem hogy a holnapi lesz életem eddigi leghosszabb műszaka . . . .
De ha egyszer hazaérek.... Legurítok egy Bombát-kávéval , aztán tolom neki ami a csövön kifér !!!!Gran Turismo 5 Forever !!!
-
tomgabor
senior tag
Miért nem találom az UK Storeon a Mafia II: Joe's Adventures DLC-t?
Torrenten már fent van szóval megjelent. -
Djuree
félisten
az létezik hogy ma már hozta a futár a gt5-öt a multiformattól? mert hívott a futár hogy hozott valami csomagot, mondom nem rendeltem semmit vigye vissza. lehet olyan marha voltam hogy elküldtem a gt5-öt? nem kérdeztem már meg mekkora a csomag, akkor kiderült volna
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
anulu
félisten
na, 5,5 ora... ezt mar csak kibirom valahogy ennyi varakozas utan
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
blazsey2
senior tag
Sziasztok!Ha esetleg valakit érdekelne,van egy eladó Cod-Black Ops-om.[link]
[ Szerkesztve ]
PSN ID:blazseydr
-
Djuree
félisten
azt nem tudta megmondani ki küldte
elvileg 23k lett volna azt mondta, de akkor meg nem lehetett a gt5, mert az csak 13 futárral együtt. lehet elnézte az össszeget is egy 10-essel, nemtom. ennyire ülye lenne egy futár?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
papsZa
tag
válasz DM-Fan #19720 üzenetére
Bocs, nem tudok olvasni
Azert majd olcsoert lehet beszerzem, a demo nem volt rossz, mikor probaltam.Mas:
Eddig nem igazan voltam nyitott a JRPG-k fele, mert eloitelek alapjan gagyinak iteltem, de most hogy jatszom a Final Fantasy 13-at, nagyon tetszik! Sok hangsulyt fektettek a karakterekre, zenere, tortenetre, grafikara. Az atvezetok gyonyoruek. Annak ellenere, hogy multiplatform, gyonyoru jatek szerintem es jo a hangulata. Ebbol fakadoan erdeklodnek, hogy van egy meg "hasonlo" jol kidolgozott JRPG? Peldaul ha a FF13 tetszett, milyen finomsagok vannak meg a kategoriaban? Pl a Resonance of Fate, meg Star Ocean ezek milyenek? Elore is koszonom!
HP 8710p
-
Sundesz
őstag
Most próbálom a GT-t, hosszú telepítésnek mindjárt vége.
Hörcsög Powa'
-
Djuree
félisten
válasz papsZa #19738 üzenetére
jrpg-k nagyon jók, a legjobb játékok sztem az rts-ek mellett
resonance is jó meg a star ocean is, sztem a resonance kicsit jobb azért
jó nehéz mindkettő, dehát ezért is szeretjük a jrpg-ket. majd a végén az ff is elég hajtépős lesz, főleg ha valaki a platinára hajt. aki ebben megcsinálja a platinát azé minden tiszteletem...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
zuzu000
őstag
na de milyen a gt5? mondjátok!grafika milyen?
-
v!ct0y
veterán
-
vhunor
őstag
válasz Djuree #19740 üzenetére
FF XIII-ban csak a Gran Pulse-os utsó kb. 15 küldetés szopatós, a sztori bossok közül egyik sem igazán kihívás, főleg, ha grindolsz egy kis CP-t (mivel jrpg-ről van szó, ezt úgyse lehet kihagyni). Van egy egész jó hely ahol 350-550k (csapatod szintjétől és felszerelésétől függ) CP-t össze lehet szedni óránként. A végén pedig a nagy dinókat érdemes ütögetni, úgyis kell a platinum ingot is (bár 13k hp és tier2 fegyverek alatt nem érdemes nekimenni).
-
Djuree
félisten
-
heihachi
addikt
Nos srácok, csatlakoztam végre én is hozzátok egy 320-as slimmel meg a GT5-el. A PSN-en heihachi1978 azonosítóval vagyok fent, aki szeretne tolni egy kis GT5-öt online, az vegyen fel bátran.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Vladi
nagyúr
Jó ez a ps3. Most végre játszhatok a diggerrel - amivel 6 évesen játszottam, meg az mk2-vel amivel meg 12 évesen. Nameg ki ne hagyjam az earthworm jimet, amivel meg 9 évesen.
A prince of persiát viszont nem találom.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest