-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcrics
tag
Hello,Psstore-ban hoygan lehet listázni a legujabb demokat?..látom hogy van itt top5 meg ABC szerint,de a legfrissebbeket hoygan tudom megnézni?
-
Edgeri
senior tag
válasz chubii #20485 üzenetére
Én már nagyon várom Nálam kötelező vétel lesz és a limited editiont szeretném bezsákmányolni, mert azon rajta lesz az Extraction és Move-val szerintem nagyon élvezetes lesz
A BF2 Vietnam DLC is pár nap múlva tölthető, már betáraztam egy PSN feltöltőkártyát rá, nem fogok unatkozni a két ünnep közt
Üdv, Edgeri
-
Edgeri
senior tag
Üdv, Edgeri
-
Edgeri
senior tag
Üdv, Edgeri
-
Sonja
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kelzsoca #20507 üzenetére
Speciel nekem sem tetszik. Ennél már kicsit azért több kéne. Nem látom azt a hatalmas előrelépést a másodikhoz képest, eléggé fantáziátlan. Egyre inkább azt veszem észre, hogy tizenkettő egy tucat módjára jönnek az FPS-sek és semmi újdonságot nem hoznak, lásd. a MoH bukását, vagy az új CoD gyengeségeit. Úgy általában véve manapság semmiről nem marad le senki, hogy kihagyja őket. Talán egyetlen kivétel a Battlefield Bad Company 2 volt mostanság.
A Dead Space 2 már sokkal inkább érdekel, remélem nem csépelik el azt is, az első résznek ugyanis zseniális hangulata volt, na, azon tényleg be lehet szarni! Amúgy is kevés a sci-fi horror játék, pláne, amelyikben ilyen szépen fejleszthető karakter és fegyverek vannak - ráadásul rendhagyó fegyverek. Plusz még a grafikája is tűrhető volt PS3-on is. Reméljük a második is hozza a szintet, mert akkor tuti vevőjük vagyok.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
chubii
senior tag
válasz DM-Fan #20508 üzenetére
Elvileg a Dead Space 2-ben nagyobb lesz a parafaktor,mint az elődjében
Killzone 3 : lényegesebb előrelépést valóban nem látni, de a közelharc az elég jól néz ki. Kicsit furcsállom,hogy csak úgy röpködnek a 100 meg 200 pontok ölésenként, miközben a K2-ben jóval kevesebb pontot kaptunk ( 1-5 pont )
[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
kelzsoca
félisten
válasz DM-Fan #20508 üzenetére
Az a helyzet hogy szinte semmi előrelépés nem történt, láttam a multit élőben is, meg másokkal is beszéltem róla, régen amennyire szerettem ezt a játékot, most annyira semleges érzéseket kelt bennem, nem hogy előrendelés, de késöbbi vásárlást sem tervezek, szerintem kihagyható annak aki már unásig játszotta a Killzone 2 játékot, másnak sem lehet tulzottan ajánlott, ugyanaz a béna irányítás megmaradt (és nyilván olyan bugos lesz mint az előző)
A közelharc is eléggé érdekes, nekem speciel nem tetszik...
Grafikailag sem látok fejlődést, inkább a játék készítői kaptak volna fejlövést
Én most a Black Ops-al eléggé elvagyok, nyilván csak azért, mert a Cod2 óta nem multiztam (Call of Duty játékkal) és nekem hatalmas előrelépést jelent az új cod, persze olyan mint az előzőek, na de én azokat kihagytam
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz kelzsoca #20513 üzenetére
Bennem is pont ugyanezek fogalmazódtak meg a Killzone 3-mal kapcsolatban. Erősen rókabőr-effektus ez már. Arról nem is beszélve, hogy ha tényleg megmaradt a retardált irányítás, akkor élből felejtős nálam, azt már a 2-ben is utáltam, de egyébként a gameplay videókon is látszik, hogy nagyon esetlen. A közelharc nekem sem tetszik, pont jó volt az úgy, ahol mondjuk a korábbi CoD-okban volt (nyissz, slatty, kész, rohansz tovább, nem kell azt ragozni, a játékmenet szempontjából teljesen fölösleges brutalitás, ráadásul szerintem itt szarul is néz ki). Az új CoD-ban is ettől megyek falnak, hogy lassan az egész játék lassításból áll, el-Hollywood-osodott az egész (na nem mintha ne lett volna kezdettől fogva az, csak nekem pont ebből van már elegem). Szóval csömöröm van már ezektől. Ha igazán jó FPS-multit akarsz, akkor egyébként CoD4: MW. Az még a letisztult puritánságával nagyon bájos volt, de jó még a CoD5: WaW és a CoD6: MW2 multija is. Na meg a Battlefield 2. Az újak meg nem hoztak semmi különöset, csak a régit, azt ellenben szarabbul, mint korábban.
Get Moded!
-
Djuree
félisten
válasz kelzsoca #20513 üzenetére
a multija nem érdekel, a coop campaign viszont annál inkább
ha multi akkor nálam a battlefield a nyerő, a cod is jó, de abban nincs közel sem olyan csatahangulat, nem olyan monumentális, a cod gyors hentelés csak...persze néha az kell...
cod-ból a sima mw volt az utolsó jó, a többi gyengült kissé, túl gyorsan adják ki, "elnídforszpídesedett"[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
papsZa
tag
Szombat este vegig vittem a Final Fantasy 13-at. Azt kell mondjam, hogy ez mar nem is jatek kategoria, hanem egyszeruen muveszet. Elkepesztoen jo tortenet, karakterek, hangulat, zene, grafika, egy remek mu. Ha nem latom sajat szememmel es jatszom vegig el sem hiszem, hogy ilyen oszetett hangulatos, szep es tartalmas muvet is kiadnak manapsag. Minden tiszteltem a japanoke
HP 8710p
-
Djuree
félisten
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Edgeri
senior tag
Hahh japánok...
[ Szerkesztve ]
Üdv, Edgeri
-
zuzu000
őstag
Valaki megmondaná,hogy hogyan lehet a storen vásárolt tartalmakat megosztani?A teljes játékokat is meglehet?Tudom,1. hsz,de ott nincs benne,hogy hogyan lehet ,csak hogy lehet.
Köszönöm -
chubii
senior tag
Elkezdtem a GoW 3-at Titan fokozaton. A hallottak alapján lehet túl nagy fába vágtam a fejszémet.... próba szerencse
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
R1per2
tag
PS3 media server problémával küzdök. Bizonyos mp4-eket nem játszik le, data corrupted meg hasonló hibaüzenetek, vagy felturbózva játssza le teljesen elcsúszva a hangtól. Olyan is volt, hogy lejátszotta rendesen hanggal transcode-on belül, de akkor nem ismerte fel a feliratot, vagy villogott a kép, és időnként megakadt, újra kellett indítani.
És igazából azt nem értem, hogy mi alapján dönti el, melyik nem tetszik neki. Ugyanolyan helyről ugyanolyan típusú videókat mentettem le youtube downloaderrel, és egyiket lejátssza rendesen, másikat nem, pedig tényleg nincs köztük különbség. Sőt van amikor ugyanaz a file "romlik" el!
A hibaüzenetet gogole bepötyögve csodálkozva látom, hogy elég kevés találatom kaptam, próbáltam egy-két tippet ellesni, mint hogy kicserélni a mencoder.exe és mencoder-.mt.exe-t a megadott forrásra, de nem jártam sikerrel, semmi változás.
Egyszerű felhasználó vagyok, nem értek a dolgokhoz, ezért nagyon mélyen a beállítások cseszegetése nekem csak vaktában lövöldözés, nem is értem mi mit jelent és hogy működik.Ha esetleg ez egy általános hiba, amit egyszerűen lehet orvosolni, és tudjátok a választ, nagyon hálás lennék! Ha pedig a fórumon már sokszor elhangzott, akkor elnézést kérek, hogy ismét ezzel jövök, de a keresőrobottal nem találtam itt sem a problémámra választ
Köszönöm!
-
kelzsoca
félisten
válasz zuzu000 #20520 üzenetére
Megadod a felhasználónév/jelszó párost (amivel megvásároltad a játékot) annak az embernek akivel szeretnéd megosztani a játékot, ő letölti magának, aktiválja, és tud játszani a játékkal.
ui: természetesen neki létre kell hoznia a Te fiokod a saját gépén, szóval eléggé bizalmi a történet.
A Sony egyébként nem szeretett volna örömet okozni a felhasználóinak, ez csak egy kiskapu megjátszása, hiszen a Sony a megvásárolt tartalmat 5 gépen engedni futtatni, de ezt az esetleges gépcserék (meghibásodás, csere stb.) miatt találták ki, és nem azért hogy a vásárolt tartalmat szétoszd ingyen/pénzért a barátaid közt.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
680 mega gt5 peccs. mi a faszom ez?
sokszor az egész játék nincs ekkoraLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
ez a szar gt5 10 perce tölt egy versenyt.
lemez kivesz, most meg a joy-t nem ismeri fel.
ritkán török szét lemezt, de ez akkora szar bughalmaz hogy érik
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz nokia párti #20531 üzenetére
telepítettem, máshogy játszani sem enged
1 óráig telepített ez a fos...akármit csinálok nem ismeri fel egyik joy-t sem kiléptem, kikapcsoltam a gépet semmi. mikor kilépek a játékból meg pittyeg egyet ha elment a mentésem akkor megy a levesbe...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz nokia párti #20534 üzenetére
nekem anno pc-n 2 carmageddon cd-m is eltörtem mindig fejreálltam a víz alatt és nem tudtam kijönni, órákig próbáltam talpraállni, ill. kerékre
-
tomgabor
senior tag
Nem tudtok valami jó játékot amit nehéz beszerezni?
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
dunc
nagyúr
válasz Pötya30 #20547 üzenetére
Aki írt pc vel kapcs. annak volt,van PS3 ,de objektíven látja a dolgokat ,szerintem nem írt rosszat senki a gépről,csak ép nem a homokba dugja a fejét. (személy szerint nekem kevés az a színt amit a jelenlegi konzolok nyújtanak , a GT5 azért érdekel,tehát ha lesz még gép akkor csakis a GT5 miatt,és F4 re nagyon kíváncsi vagyok. )
Jah és ha nem PS3 akkor dobhatod offba.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Pötya30 #20547 üzenetére
Akkor most olvasd el az #1. HSZ-t (amit egyébként is ildomos lenne megtenni, mielőtt beböfögsz valamit a topicba), nézd meg, hogy részben ki írta, aztán szállj magadba egy kicsit!
Amúgy meg pontosan a PS3-at hasonlítottuk a PC-hez, ez ugyanis elsődlegesen egy szakmai topic, nem pedig fan-club. Aki ide betér, annak joga van tudni a gép gyengeségeiről is, hogy tudjon mérlegelni vásárlás előtt, hogy megéri-e neki ez a konzolt választani. Ha bántja az önérzetedet, hogy a PS3 mára már gyengébb hardver, mint egy valamirevaló PC, az a te bajod! Maradjunk annyiban, hogy lassan 3 éve van PS3-mam, lehet, hogy kicsit több fogalmam van róla, mint neked, aki most puhatolózol vele kapcsolatban.
A személyeskedésed meg nem ragoznám, magad minősíted vele!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- 7000 napja regisztráltam
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest