- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Fire TV stick/box
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
Üdv!
Egy olyan kérdésben szeretném a segítségeteket kérni hogy a régebbi kiadású PS3 amiben 40Gbyte hdd van, csak a hdd adattárolási nagyságában tér el az újabbaktól, vagy van valami nagyobb hátránya az 1. hsz-ben felsoroltakon kívül? A helyi Euronicsban van elfekvőben készleten 69.990-ért. Ha csak a hdd méretében van különbség az nem számít, mert van nagyobb hdd-m itthon amit belerakhatok.Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
_tRebroN_
tag
válasz Djuree #20200 üzenetére
Hát veled ellentétben sokaknak bejön többek között nekem is és igen a Forza3-al is toltam igaz nem sokat de lcd tv-n ahogy kell nagyon szép az is, írtam is egy másik hszben hogy a kettőt összegyúrva (különösen kitértem a hangokra) egy majdnem tökéletes szimut kapnánk amíg ez eljön el kell csöveznünk ilyenekkel, hogy Forza 3 és GT5 vhogy csak kibírom majd!
nekem a GT5 fizikája vhogy jobbnak tűnik de igazából többet kellene játszanom a Forzával!
jah igen és egy olyan játék amiben faltörő kosként eredményesebb vagy mint rendes hibátlan vezetéssel az nem játék...GT5 ben egymást picit lökdösni ér ha egymás ellen toljátok de asszem túlzott gecózás esetén bünti van és a falról lepattanásokkal nem leszel gyorsabb ahogy a valóságban sem max eléred hogy piros legyen a köridőd ami ugye nem számít. Úgy kell a legjobbnak lenni amit a program enged ilyen egyszerű...[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz knorbi77 #20204 üzenetére
Sőt, sok tekintetben szerintem jobbak ezek a régi FAT-ek. Igaz, hogy picit többet esznek, viszont a hűtésük sokkal jobb és masszívabb, mint a Slim-eknek. Nekem az utolsó kiadású 40 GB-osom van és 2,5 éve hiba nélkül megy (kop-kop-kop), pedig sokat használtam. Nekem abszolút nem melegszik, többnyire langyos levegőt fúj ki hátul még terhelés alatt is, a ventije sem lett semmivel sem hangosabb 2,5 év után. Nem mellesleg szerintem design-ban is sokkal szebb. Teljesítményben pedig az égvilágon semmi különbség nincs köztük, ugyanolyan gyenge felbontásban fut azon is minden, mint a Slim-eken. Mondjuk 70 eFt-ot biztos nem adnék már PS3-ért.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
kelzsoca
félisten
válasz DM-Fan #20206 üzenetére
Mondjuk 70 eFt-ot biztos nem adnék már PS3-ért.
Érdekes kérdés következik:
Mi lesz ha lejár a méltányossági garancia időd, és esetlegesen meghibásodik a jelenlegi géped?
Ha megéri esetleg megcsináltatod garancia időn felül, vagy beszerzel egy használt gépet?
Csak azért kérdezem, mert úgy tudom hogy rendelkezel jópár Blu-Ray filmmel és játékkal is, nyilván ezeket nem szeretnéd "kidobni"
-
DM-Fan
nagyúr
Egyszerű: nem vennék már új PS3-at, pláne nem 70 eFt-ért. Hülyeség lenne egy haldokló, lassan végnapjaihoz közeledő rendszerbe ennyi pénzt beleinvesztálni. A BD-filmekhez minőségi asztali lejátszót már a PS3 árának feléből-kétharmadából kap az ember, a PS3-hoz meg nagy eséllyel túrnék alkatrészt más lepukkant gépből, vagy max. 30 eFt-ból megjavíttatnám, ha lejárna a méltányossági garancia. Ha ennyiből nem megoldható, akkor mennének a játékok a levesbe, eladom az összeset, az árukból meg kis pótlással veszek egy minőségi fullHD projektort meg vásznat és PC-vel játszom 2 méteres képátlóval fullHD felbontásban úgy, hogy a játékok feleannyiba kerülnek és jobb grafikát kapok, plusz a BD-k is tényleg "moziélmény"-számba fognak menni. Nem fogom könnyesre sírni a párnám a PS3 nélkül, az az igazság. A Sony legutóbbi "frissítése" ismét rádöbbentett erre: újabb biztonsági rés betömve és nulla, azaz NULLA új funkció a gépnek. Ezt tudták kiizzadni magukból a Sony-nál így karácsony alkalmával 2 hónap "firmware-fejlesztés" eredményeképpen. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Djuree
félisten
válasz v!ct0y #20205 üzenetére
minek vegyek nfs-t? kb. olyan mint a gt5 minek legyen 2 nfs-em is? amúgy megvan a shift is, hát a gt5 nem "szimulátorabb" mint az alig tudom a kicsit kipörgetni kanyarban az meg megint csak vicces hogy tök ugyanolyan kocsival sokkal gyorsabb az ellen, és természetesen lehetetlen megelőzni mert nem hibázik. a forzában hibáztak is néha, ott volt értelme akkor is menni ha utolsó voltál, na itt nincs
ez egy rakás szar, ha tetszik, ha nemLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
blazsey2
senior tag
-
Djuree
félisten
válasz _tRebroN_ #20213 üzenetére
najó, kicsit talán túl erős volt, de én nagyot csalódtam a gt5-ben, inkább egy új tourist trophyt csináltak volna, mindenkinek jobb lett volna. nincs benne sérülés? 2010-ben? röhögnöm kell (40.-szint után meg kit érdekel hogy van, addig normális ember nem jut el úgysem, és itt is csak felületi lesz )
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
heihachi
addikt
Srácok mondjatok már nekem lécci olyan demókat, amiket mindenképp érdemes kipróbálnom.
Uncharted 1+2, Heavy Rain, GOW3, Killzone2, MGS4 demót kipróbáltam, van más amit mindenképp látnom kell? Exkluzívok érdekelnének, mert boxon mindig nézegetem a demókat, tehát a multiplatform címeken minden túl vagyok."Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
madgie
titán
-
-
madgie
titán
válasz heihachi #20225 üzenetére
Én nem válaszoltam ilyesmit, sőt, még élőben sem láttam (de folyamatban van(, viszont világéletemben szerettem a GT-t ,anno az első Playstation-ön orrvérzésig nyomtuk az első két részt. De be kell vallanom, a nyálcsorgatásért nálam most főleg a szépen megcsinált verdák a felelősek, egy csudiszép GT50-est a jól ismert (de még szebb) pályákon csudijó volna vezetni. Persze nem fogom, mert alapvetően egyetértek DMFan-nal: vegyen a fene 75 ezerért konzolt, mikor alig több pénzből megvolt a mostani PC-m, ami szépen futtat minden jót, fotófeldolgozásra is használható, nem utolsósorban meg elég jó kis HTPC alulfeszelés mellett.
-
-
Djuree
félisten
válasz v!ct0y #20230 üzenetére
hát azért egy 500 lovas baromi nagy nyomatékkal rendelkező autót egy pici kis gázfröccsel már ki kellene tudni pörgetni de gondolom nem vezetsz autót, így nem tudhatod hogy működik ez. pl. a forzában ott a lingenfelter corvette, na azzal elindulni sem egyszerű, nem tudom itt a gt5-ben hogy van, nem mentem még ilyen erős kocsival, majd meglátjuk
az nfs-ben éppenhogy nem lehet kipörgetni az autót, mivel sínen húzzák
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
vhunor
őstag
válasz Djuree #20231 üzenetére
Ferrari 430-ban és Continental GT-ben ültem már, a Ferrarinál elég szép gázfröccs kell, hogy kanyarban kitolja a seggét (persze attól is függ, a csillió rásegítésből mennyi van bekapcsolva) de a GT brutális volt, ha megnyomod a gázt a bolygó ellenkező irányba kezd forogni .
-
Djuree
félisten
válasz vhunor #20232 üzenetére
akkor jó lesz ez
én nem állítom a rásegítést be, minden off-on van, a traction control van 5-ösön (ez nemtom mi, így volt alapban beállítva), meg az abs 1-esen, ennyi
majd ha jobban megy akkor kiveszek mindent, úgy az igaziLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Nagy_Matessz
aktív tag
Télleg srácok egy Ps3on egy MW2 grafikailag hol van egy Pc-s MW2höz?
Én anno felraktam az MW2őt a régi vasamra ami egy AMD gép, 1.8as procival 1gb 400as rammal de hát szaggatott mint a pics@.Kell egy kis pénz? Dolgozz velem
-
kelzsoca
félisten
válasz Nagy_Matessz #20236 üzenetére
Télleg srácok egy Ps3on egy MW2 grafikailag hol van egy Pc-s MW2höz?
Hát ez attól függ milyen gépen futtatod, illetve a PC-ben milyen erős videokártya dolgozik
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Nagy_Matessz #20236 üzenetére
"Télleg srácok egy Ps3on egy MW2 grafikailag hol van egy Pc-s MW2höz?"
Röviden és tömören? Fasorba se!
A PS3 árához még hozzádobsz vagy 25-30 eFt-ot és olyan PC-t raksz össze, ami fullHD felbontásban, minden maxon nyomja a MW2-t tökéletes frame-rate-tel. A PS3 verzió valami borzalom a PC-shez képest grafikailag. Én először a PC-verzióval játszottam, majd megvettem a játékot PS3-ra is és az első percben olyan szinten elszörnyedtem, hogy el is ment a kedvem a játéktól. Ehhez még hozzájön, hogy nyírja a PS3 olvasófejét, de mint az állat. Úgyhogy nálam egyértelműen kuka a MW2 PS3 verziója. Mondjuk mit is várunk, amikor kb. 800x600-as felbontásban fut a PS3-on a játék?!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Djuree
félisten
-
kisJack
aktív tag
Igen, sajnos ez van, nem multi címeket kell vásárolni PS3-ra. Nekem személy szerint kizárólag only on ps címeim vannak, kivéve az Orange Box-ot, az egy nagyon jó kis gyűjtemény.
Az exkluzív címekkel semmi probléma, -max 1-2 noname cím kivétel- tényleg gyönyörűen néznek ki. Egyébként pedig, mivel a generációváltás odébb van még, szerintem nem hogy nem szabad temetni a PS-t, hanem most lesz igazán elemében, rengeteg nagy, és többnyire exkluzív cím fog érkezni '11-ben, úgy érzem hogy a PS lassan magára talál. Nem, nem vagyok fanboy! De tényleg. -
DM-Fan
nagyúr
válasz kisJack #20248 üzenetére
Kb. az Uncharted-széria lenne az egyetlen exkluzív tartalom, ami miatt sajnálnám, ha véget érne a PS3-felhasználásom. A GT5-öt még ugyan nem láttam, de az autós címek egyébként is kevésbé mozgatnak, a hentelős GOW sem hoz túlzottan lázba, bár tényleg nem rossz, de nem az én stílusom, a Little Big Planet tetszik, de meg lehet lenni nélküle, a Killzone-széria meg szerintem csak erős középszerű, szintén nélkülözhető. A többi exkluzív cím meg szerintem annyira nem különösebb, nagyjából megvan a megfelelőjük PC-n is. A multiplatform címek meg lassan már a PS3-on muzsikálnak a leggyengébben, a gép Sony általi folyamatos butításáról és a plusz opciók hozzáadásának mellőzéséről már ne is beszéljünk. Tényleg prémium érzetű a gép maga, a felület is tetszetős, kényelmes, de szerintem közel sem ér már 70 eFt körüli összeget, hiszen ebből az összegből sokkal jobb képességű PC is összerakható, aminek felhasználási köre is jóval bővebb, ráadásul a játékok is olcsóbbak rá, kb. 70%-a egy újonnan megjelenő PC-játék ára a PS3-verzióénak és ugye ezért cserébe a PC-verzió sokkal-sokkal szebb is a legtöbb esetben. Szóval nagyon nem hinném, hogy beruháznék újonnan egy másik PS3-ba, ha a jelenlegi megadná magát. Megpróbálnám korrekt áron javíttatni, ha ez nem megy, akkor megválok a játékoktól is és bízok abban, hogy a következő generáció időtállóbb lesz és fejlesztésben is normálisabban áll majd hozzá a Sony, bár az ebbe vetett hitem erősen megingott a Sony elmúlt 2 éves, PS3-mal kapcsolatos ténykedése láttán.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest