- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz UnConnecteD #8023 üzenetére
Phoenix nem rossz CTF-re ,de class4-ben MR2 viszi prímet (vagy hogy a farncaba mondják )
Nekem is uppol , remélem bekerül a fekete festés a corvettre, ami a betban is volt, mert az enyhén odabaxós
Belegondolva amúgy nincs is annyi bug a PT-ben. Próbált már valaki EA-s gamet neten tolni? Nah ott van bug bőven.
Valószínúleg azért nem megy a xeró ,hogy a teljes sávszélességel lehessen letölteni, és majd ha kellő számú player leszedte, akkor indul a xeró is, lagosan úgyse lenne értelme.
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
Isten88
senior tag
Tyű, tényleg...de jó... XD XD XD XD ...jogsi...elköltöttem 200K-t tuningokra...de ügyes vagyok. Most meg jött a peccs, nem gondoltam bele és megint egy "alap" panamám lesz a többiekéhez képest...remélem a Combozások azért értékállóak maradnak. Meg hogy nem lesz nehéz a jogsit megcsinálni.
-
[HUN]Dani
őstag
A patch közben jár le az idő a sponsor csajaimról
Én is nagyon remélem hogy a combozás meg fog maradni!
De én igazán annak örülnék ha megmaradna a 900% RP és XP bonus mint ahogy a bétában volt.
93%[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
[HUN]Dani
őstag
magyarsrac
-
Isten88
senior tag
válasz UnConnecteD #8056 üzenetére
Logikus lenne, ha most lenne, mert akkor addig nem lenne hőbörgés, hogy így meg úgy laggol a játék, meg addig invictusék is azt csinálnak a leállás alatt, amíg akarnak, mert addig úgyis csak kliens letöltés van és nem vész kárba az idejük...meg a miénk. (:
-
[HUN]Dani
őstag
Kész!
De sajnos nem tudok belépni
Már akarok játszani!!!!magyarsrac
-
Creative997
őstag
válasz Isten88 #8052 üzenetére
a jogsiról annyit hogy a pálya megszokottan nehezül szintenként, viszont a corolla irányítása árkádosnak tűnt nekem, tehát nehezen fordultam vele, egyenes be akar hozni, szar a fék, minden baja van számomra. a practicét vagy 3x-ra tudtam csak megcsinálni, aztán mondjuk aranyra meglett az éles
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
csaba0223
senior tag
válasz Creative997 #8059 üzenetére
Szerintem tökmindegy milyen arany vagy bronz vagy ezüst! az a lényeg hogy meg legyen!
Project Torque nick: csaba0223
-
Creative997
őstag
-
mazda626
addikt
De fasza! Mire mehet a játék meghalnak a sponsor csajok.
A játék kijött, a jelentett hibák komolyabbjai pedig még javítás alatt állnak. Kíváncsi vagyok mennyire lesz bugos.
[ Szerkesztve ]
-
csaba0223
senior tag
válasz Creative997 #8061 üzenetére
Hát igen lehetne sok kis apróságot becsemépszni a játékba de már így is többet kapunk mint amit valaha is reméltem! Egy ilyen játék ingyért az azért nem semmi!!! Köszönet érte!
-
Isten88
senior tag
Ha fizetős lenne, havi szinten akár egy ezrest is rászánnék, ha tartaná, esetleg emelné a színvonalat, és az userek számát.
-
SylarHUN
senior tag
válasz csaba0223 #8063 üzenetére
Igazad van! Ingyen kaptunk 1 szuper, nagyon komplex, talán a világon a leg komplexebb autós játékot, ráadásúl még grafikailag is ott van a toppon! Rengetegen szídják, ócsárólják de azt senki sem nézi hogy INGYEN kapta a játékot és a hátterét! Ráadásúl az autós játékok 90% megsem közelíti minőségben, sem pedig komplexitásban ezt a MAGYAR fejlesztésü játékot.
Köszönöm neked INVICTUS![ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz csaba0223 #8063 üzenetére
Hello.
Én majd kb délután 5 kor leszek gépnél akkor töltöm le remélem fogok tudni játszaniiiiii.
Valakinek sikerült már belépni és játszani??
155k-RP-m van érdemes Forte-t vennni??
jó az valamire?Ja nem semmmi ingyenes játék.
Thanke sőőn: (az imádott és tisztelt): INVICTUS[ Szerkesztve ]
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
csaba0223
senior tag
válasz [HUN]-Kisa #8066 üzenetére
Én mentem Forte-val sztem jó kis autó ! De az nem AP-s kocsi?
[ Szerkesztve ]
-
GYURMESZ
csendes tag
HALI !! 87 % -on vagyok. és 30-60 kb/sec-el jön
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz csaba0223 #8067 üzenetére
Hello a Forte az RP-s.Azé kérdem és mire jó a forte? Drift Draft??
Nekem a béta nem naon tetszett már az NFS se tetszett a PRO Street.Nem tom miért Nekem a mostani uj PT se de attol játszok vele.De csak az autók beálása nem tetszik és aTA ba is igy van?? mint a több-be??Nekem nem naon tetszik de az a lényeg hogy nyerjek nem az,hogy néz ki+!!!!!
Ma nyitok szobát jötttök??
Még nem tom mi legyen TA?? Explorer??? passz ha TA akkor tuti,hogy PRO.
De szerintem explorer.
mennyi a forte maxon??mennyi RP nem nézte senki??hátha tudi valaki
Üdv: KisaBmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
UnConnecteD
senior tag
válasz [HUN]-Kisa #8071 üzenetére
a Forte elegge jo volt drifthez, ahhoz kepest, hogy 4WD. max tuninggal 170 mph volt max. RP-t nem lehet tudni, a betaban mas arak voltak, gondolom nem 34000 lesz, ugy mint a panama meg rx8 sem
de hamarosan kiderulnek az arak.
-
GYURMESZ
csendes tag
válasz [HUN]-Kisa #8071 üzenetére
hello ! HUN kisa mi a lényege az expolernek ? röviden ha le irád. tudom hogy össze kell szedni azokat a dolgokat, de mindegy mejiket? vagy hogy?
-
SylarHUN
senior tag
Megy a szerver, megy a gamma!!!!!!!!!!!!!!!
-
mazda626
addikt
Jó lett!
Sim VS-ben az irányítás nagyon Pro Streetes, a kocsi alig akar fordulni. A pályák piszkosul keveset adnak.
-
SylarHUN
senior tag
Vicces de nincsenek új autók!!!!!!!!!!!!!
Megszüntek a betűvel ellátott szintek mostmár számozás van!
Nincs AA szint helyette 31 a jelzés (31 street legend)
[ Szerkesztve ]
-
PaJa1
őstag
válasz SylarHUN #8076 üzenetére
Azért nincs bent a Forte mert csak siiixonnak lesz 1 hétig! 1 hét múlva már elérhető lesz mindenki számára. Siiixon nyerte az rx8as 1hetes versenyt, ez a jutalma.
A 2000 GTvel meg kisebb probléma adódott, remélem hamarosan élesben is kipróbálhatjuk.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
ABnormal
őstag
tud valaki egy olyan telepítőt ami már a legújabb? 10K- val frissít...ez nem állapot...
-
MaciG
addikt
Érdekesen upgradel ez a game, 98%-nál járt mikor úgy döntöttem hozok valami kaját, mire visszaértem már 95%
BANZAII
-
PaJa1
őstag
válasz meszicrx #8084 üzenetére
Ott vannak leírva az utasítások....
Májszpészen vagy fészbúkon kell ismerősnek jelölni a PTt, esetleg levelet is küldeni. Ennek lehet hogy kell tartalmaznia vmi megadott szöveget, de szerintem az aeriás felhasználónevet tuti.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Creative997
őstag
miért van az a missionben hogy a tasknál és a driving challengeben csak 1 sor küldetés van?
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
meszicrx
csendes tag
Lehet hülye kérdés lessz,ha igen akkor bocsi
A PT-t myspacen hogyan keressem meg és jelöljem be ismerősnek?
Ha tud akkor segítsen valaki pls.!HONDA 4EVER (L)
-
MaciG
addikt
exporerhez 1 db combo seeker (ami ugye segít a combózásban) 10K rp, még a hülyének is megéri
BANZAII
-
Prof01
veterán
Nem tudjátok, h mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
-
MaciG
addikt
Akinek lejött és játszik is, az nézze már meg, hogy ha csinál szobát és jön mondjuk 4+ player akkor tudja -e módosítani a körök számát. Mert én olyat vettem észre, hogy német mapokon( néha a többin is) ha többen vagyunk (6-8), akkor egyszerűen nem engedi váltani a körörk számát, 2 kör meg elég kevés, mire bemelegszenek a gumi, vége is...
Jah és nullázták a rekordokat, úgyoh még most lehet őket döntögetni amég GSXR13K ide nem ér
BANZAII
-
Stig20
tag
Hát szép és yo a gém, csak az a bajom, hogy alig ad rp-t meg xp-t drift módban.
Meg ez az új chat sem jön be nekem nagyon, de majd megszokom...
Ez pedig egy verseny elején történt:
http://kepfeltoltes.hu/view/080606/shot167_101_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[ Szerkesztve ]
-
Shad0w
senior tag
Na lejött nekem is. Szerencsére nemlett igazam és viszonylag elég gyorsan lejött a patch, ezt a részét jól megoldották.
Viszont! Irányítást teljesen átírták, már megint, ráadásul minden mód másikat kapott . Előző patchnél hangot adtam azon véleményemnek, hogy egy olyan jatékban ahol gyakorolni kell, sokat számít a skill, fél évente átírni az irányítást nem jó ötlet. De úgylátszik nemfigyelt fel rám senkise. Maga a szoba úgy ahogy van szar. Legalább 10 mp mire betölt. Semmi informatív dolgot nem lehet benne jól látni, ugyan van sok, de nem lehet látni... Akármi történik a pályán azt bekell pofáznia, ÉNIS ÉSZREVESZE TUDOM VENNI HA MEGELŐZTEM VKIT! könyörgöm. Ha vki nekiáll írni vmit akkor a fél pályát nemlátom mer bevillan a cset, pedig 22"-os wide monitoron 1680x1050-es felbontásban lenne neki hely vhol a sarokban... Még nem mélyedtem el az optionsban, lehethogy lehet ezeket állítani, abban az esetben visszaszívom . Most egyelőre elég volt ennyi, inkább nézek vmi vidámat aztán majd mégegyszer nekifutok később. De egyelőre törlésre van ítélve...szerk.: Ja kifelejtettem, hogy fakóak lettek a színek, Stallion úgy néz ki mintha teszkó gazdaságos festékkel lenne fújva, panny felnije szintén. Biztos van több is, de elsőre csak ezek tűntek fel.
[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
Most teszteltem egy picit és rájöttem, hogy BUGOS A SZOBA, de nagyon
Nyitok egy szobát, serpentinen( te tök8 melyik map), és beállítom hogy 7 laps, bejön valaki, meg még valaki és már azt látom, hogy 2 laps...(és nem lehet állítani). Bementem szobákba, szinte mindenhol 2/3 laps, szólok a hostnak, hogy állítson rajta ,DE NEM TUD! Ez mi? Már a betaban is volt ez, én jelentettem is a bug reportban, de ezek szerint semmi. Én megértem, hogy minden bugot nem lehet kijavítani, nah de ez egy fatálisan nagy bug. Kinek van kedve 2 körös versenyeket menni???(ha netán valami spéci módon kell feltúrbozni a lapok számát ha többen is vannak a szobában akkor jó lenne ha valaki megosztaná velünk, hogy azt hogy kell. )
BANZAII
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest