Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz sonka99 #1208 üzenetére

    Azért nem lehet náluk szervert üzemeltetni, mert egy sz@r ez a szolgáltató. Már érdeklődtem náluk én is egyéni előfizetéssel kapcsolatban (kellett volna a nagyobb feltöltés) és azt mondták, hogy ilyen nem lehetséges náluk, pedig nem mint ha nem lenne ott az oldalukon pdf-ben az igénylőlap, meg az ÁFSZ-ben, de hagyjuk.

    És igen, ki tudják deríteni, hogy ki milyen szervert üzemeltet, illetve tevékenységet folytat, ugyanis arra van eszük, hogy pásztázzák a sz@r hálózatukat, de másra nem.
    Pl. itt jó páran próbáltak már a normál otthoni előfizetésükkel weboldalt, illetve web szervert üzemeltetni, ugye mondván, hogy 3-5 mega feltöltés elég hozzá és az IP cím se változik sűrűn, erre mit csinál a PR, hát leküld a modemnek egy korlátozást(garantált sebességre beálltja), vagy néha-néha egy újraindító parancsot küld, illetve képesek azt is megcsinálni, hogy naponta új IP-t osztanak ki neked akár többször is (tapasztalat), szóval lényegében ennyi.

    Természetesen meg lehet próbálni normál előfizetéssel, de nem nagyon fogják hagyni (főleg intenzívebb tevékenység esetén), max ha rendelsz valamilyen kiegészítő szolgáltatást (pl fix IP), mert különben nem fogják hagyni, hogy bármilyen hasonló tevékenységet folytass a hálózatukon, mondván, hogy ha nem fizetsz elő semmi pluszra, hát akkor ne ugass.

Új hozzászólás Aktív témák