Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ktomek

    aktív tag

    válasz DM-Fan #9334 üzenetére

    Kicsit felemásra sikerült végül az ügylet, mivel némi kompromisszumra kényszerültem:

    a lényeg, hogy elismerték a hibát, miután látták a szemükkel a beégéseket, meg említettem a z üzemidőt, bár kételkedve fogadták mindvégig (elméletileg 1230 órát nem is mehetett, mert be sem vételezték a leltárba annyi ideje, nem, hogy működött volna ennyit). Persze bepróbálkozott az eladó olyan dolgokkal, hogy lehet, hogy a gyári tesztelés is benne marad a készülékben, és üzemidőként megjelenik ( :D :D ) ... valamint, hogy ők azért adták ezt annyiért, amennyiért, mert mondták, hogy kiállítási darab ( igen, viszont máshol is ennyibe került ez a tévé -még négy helyen, viszont náluk nem volt már készleten- , továbbá nem volt szó képi elváltozásokról a gyári állapothoz képest, természetesen akkor nem vettem volna meg) ...no, de a kiállítási darab az tudtommal nem egyenlő a sz*rral, vagy, ha igen, hívják fel rá a figyelmet, és adják féláron...már, akinek kell; no, de erre rákérdeztem vásárláskor!

    Az általam visszavitt TX-P42UX30-ból már nem volt, mivel kifutó, tavalyi széria;sajna semmilyen más Panából nem volt nekik, pedig mondtam, hogy ráfizetek, ha kell. (Hozzá tartozik, hogy 4 napon belül már másodjára kértem meg egy havert, hogy furikázzon a városi dugóban a batár dobozaimmal órákig...szóval nem nagyon akartam hazamenni üres kézzel.)
    Előhoztak egy 2012-es Samsung darabot (PS43E450, HD Ready), hogy azt nézzem meg... mondogattam, hogy ennek én nem néztem utána, meg, hogy fullhádét akartam volna, de tény, hogy ilyen szűkre szabott anyagi keretből az szinte már lehetetlen. Szóval mellé tették az utóbbi tévét vagy másik két-három fullHD-s modellnek, és bluray-ről kiküldték mindre ugyanazt az 1080p-s képet. Hát "sajnos" bedőltem a látványnak. Nem, hogy két méterről, de másfélről sem láttam különbséget az 1920*1080-as, meg az 1024*768-as kép között. Amellett igen szép volt a fekete, meg a kontraszt, megaminden. Egy collal nagyobb csak a 42-es Panánál, de elég szembetűnő a különbség a méretet illetően. Mondjuk rá kellett dobni majd' egy húszast.

    Ez működik szépen, bár a számgépről ráküldött jel, bizonyos esetekben (még nem tapasztaltam, hogy pontosan mikor, de tipikusan videolejátszáskor, vagy bizonyos játéknál) ugrik egyet pár másodpercenként. Rohadtul zavaró, de alig volt eddig fél órám a tesztelésre...később nyilatkozom erről.

    Köszönöm a figyelmet! :D ...no, és a hozzászólásokat mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák