- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágógreen
senior tag
szerintetek, ha a futár elfektetve szállította le nekem a 42ST60-amat (de amúgy jól működik), ha mennyire lehet (esetleg később) baj ? nem értem, ő azt mondta a helyszínen azért, mert annál jobb mintha eldölt volna menetközben, ezért fektette el... (mondtam neki: köszi). pedig rajta van az a fránya nyíl. erre az egy dologra kellett volna figyelnie...
-
-
dedy70
tag
válasz Ágógreen #54801 üzenetére
Sajnos lehet olyan baja a fekve szállítás miatt ami csak később jön ki (pl.: pixelhiba). Szerintem ha még a 8 napos elállási időn belül vagy cseréltesd vissza, jobb a békesség alapon. Tavaly az én tv-met állítva szállították, természetesen kikötve a furgon oldalfalához.
Melyik cégtől rendelted?
-
Ágógreen
senior tag
panashopból rendeltem. GLS. kicseréltetem. már fel is hívtam őket. velem ne szarakodjanak. a tápzaja úgyis elég magas. hátha a következővel szerencsésebb leszek. nem pár hónapra terveztem a tv-t, hanem évekre, hiba nélküli működésre. úgy néz ki holnap jönnek is érte. ...csak megoldódik
-
-
TCr
veterán
válasz Ágógreen #54808 üzenetére
Nyilván a dobozra csak poénból teszik az állva szállítás logót.
Mostanában amiket irkáltok néhányan, hogy ezt meg azt mondták a Panashop-osok, a szőr is feláll a hátamon.
Félreértés ne essék, nem a fórumozókra vetítem ki negatívumként.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Möhe
addikt
Üdv.
A fejemben igen csak motoszkál az a dolog ,hogy cserélni kellene a 46G20-at ,50" vagy 55"-ös méretre. ST "magasságában" gondolkodom. Honnan érdemes venni esetlegesen 0 THM-es részlet nincs ezek között mert akkor nekimegyek a nagyobbnak is?
Vidékről nem olyan egyszerű feljutnom BP-belvárosba ,(ha sikerül akkor is furgonnal megyek) parkolást nézve. Anno is alig tudtam eljutni/megállni normálisan a kollektív rendelés helyszínére még pár éve. -
M_AND_Ms
veterán
válasz Neszójábe #54814 üzenetére
Edigitalnál még a 0%-os hitel esetén sem kell személyesen megjelenni. Mindent lehet on-line kivéve a cetelemes fizetést, de ez esetben is lehet on-line rendezni a vásárlást - sőt érdemes, mert egy úttal kevesebb - és csak a fizetésre kell bemenni. Az ingyenes házhoz-szállítás pedig mindig igénybe vehető
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
darthdenes
tag
válasz graviton #54776 üzenetére
Szintén most váltok én is 50x60ra ár/érték arányban számomra ez volt az ideális. Láttam kiállítva is egy 42x60 mellette. Azon furcsa mód folyamatosabbnak tűnt a kép.
Na mindegy. A sufni shoppoktól szerintem jobb tartózkodni. Szerintem 2 vagy 3 év hivatalos panasonic gari egy ilyen tvre jobban nyugatat mint egy kiváló wisky.
A sufni shop meg pont a garival spórol.
Én a digitalkotól rendeltem meg 143ezerért 3 év garival amit a panasonic áll. Kiszállítás ingyenes. De csak rendelésre van így várnom kell rá 2-3 hetet. -
DM-Fan
Topikgazda
válasz M_AND_Ms #54799 üzenetére
Meg tudom erősíteni: nagyon sok mindent vettem már MM-ból, mert nem ritkán mélyen ár alatt adnak dolgokat - ezt könnyűszerrel meg is tudják tenni, mivel iszonyatosan széles spektrumú az általuk forgalmazott termékek köre. Én konkrétan az első plazmámat az EW-ből vettem (ami kvázi azonos volt a MM-tal), mert ugyanazon gyári garival kb. 50 eFt-tal adták olcsóbban, mint a Panashop, vagy más, kisebb multi.
Szóval én is azt mondom, hogy aki tudatos vásárló, az pont nem zárja ki ezen lehetőségeket sem, mert nagyot nyerhet rajta.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
senior tag
válasz Black Phone #54768 üzenetére
na megérkezett , minden tökéletes , számlával és gyári Garival kaptam ahogy ígérték.
Nagyon gyönyörű képe van,mindenkinek köszönöm aki segített kiválasztani 42x60 készüléket,
digx.hu oldalról rendeltemBlack Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
ricpet
tag
válasz Ágógreen #54801 üzenetére
Szerintem jó sokunk TV-je volt már fektetve szállítva, csak nem tudunk róla.
Csak az enyémet 2x szállítgatták ide-oda mire átvehettem, ha belegondolok, hogy amíg megérkezett az itteni boltba hányszor vitték ide-oda és hányszor fektették le...
Persze ha cserélik lehet akár cseréltetni is, de simán benne van, hogy azt a készüléket sokkal többször szállították már fektetve, mint a mostanit
Én nem gondolnám, hogyha most nincs pixel hiba, és tökéletes a panel, később e-miatt könnyebben előjön.
Persze nem vagyok szakértő. -
-
zsoltee10
addikt
Sziasztok!
Még mindig nem szántuk el magunkat plazma vásárlásra, apránként puhítom asszonykám ellenállását. A kérdésem az lenne, hogy a Samsung PS51F5000 gyengébb annyival az ST60-nál, mint amennyivel olcsóbb? (180k vs 280k). Mivel tud kevesebbet képileg? (az egyéb funkciók nem érdekelnek, LAN se kell, 3D se, semmi se, csak megjelenítőnek használom a tv-t.) Még a 180k-t jobban meg tudná emészteni a feleségem, főleg, ha eladom a 40B650 Samsung LCD-t..
-
Ágógreen
senior tag
válasz ricpet #54824 üzenetére
igazából elsődlegesen a tápzaj miatt vitetem vissza.
kettőt rendeltünk egy napon a családnak.
az egyiket fektetve kaptam meg (mikor kinyitotta a GLS futár a csomagtartót ez a kép tárult elém)
a másik állítva volt. a fektetettnek hangosabb a tápja, de más "hibája" nincs.
hozzák csak nyugodtan állítva nekem pestről le szegedre ennyi pénzé.
és ha van rá lehetőségem (elsősorban a tápzajra hivatkozva) ezért meglépem.
a következőt állítva kértem és persze szintúgy zsír újat.
majd meglátjuk halkabb lesz-e és majd azt is h képes lesz-e a GLS a nyilakat a dobozán helyesen kielemezni.
következő kiszállításkor fényképezővel megyek le az 100.majd értesítem a fórumot, hogy bánik velem az élet...
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Az input lag fog titeket a sírba vinni.
Switch Tax
-
BBéci
legenda
válasz M_AND_Ms #54799 üzenetére
Azt írtam, hogy ott "sokszor" drágábbak a tévék és egyéb termékek. Ez nem zárja ki azt, hogy szintén sokszor el lehet csípni remek leárazásokat. Például tavaly januárban a 42 colos G30 ára MM-ban 160000 Ft körül volt, ami bombajónak számított.
Igazából haragszom arra a bolthálózatra és nem csak azért, mert idén már nem hajlandóak Panasonic tévéket árulni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Hsanyika1
senior tag
válasz MasterMark #54834 üzenetére
Köszönöm
-
Gicz
addikt
válasz Hsanyika1 #54833 üzenetére
a kép és a hang tehát hdmi-n menne a TV-re.. Ott a TV késlelteti magának annyival amennyi az input lag-ja, anélkül, hogy bármit állítani kéne. De ez nem csak az ST60-ra igaz. Minden TV-nek van input lag-ja. A régebbi lcd-knek ha 100Hz, meg minden "képjavító" be volt kapcsolva, lehetett alár 200ms is. Ott sem kellett vele foglalkoznod ha a TV hangszóróit használod.
valamiért most az ST60-al megy itt a mizéria, mindenki odavan az input lag miatt, de nem értem miért
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Ágógreen #54836 üzenetére
Ahhoz képest volt bombajó, amennyiért két hónappal korábban árulták. Haverom előző nyáron, 250000 forintért vette.
Szerintem ma, 2013 végén, egy 42 colos tévé 200000 forintért nem különösebben jó vétel, még akkor sem, ha az egy kiváló plazma.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Hsanyika1 #54825 üzenetére
Mondom: ki kéne próbálni, hogy ha HDMI-n keresztül kapja a TV a képet és a hangot is, akkor a hangot intelligensen hozzáigazítja-e a saját, input-lag-gal terhelt paneljéhez. Szerintem lehetséges, hogy ez esetben tartja a kép-hang szinkront. Ekkor nem lesz szükség lip-sync-re. Amikor tuti, hogy probléma van, az akkor van, amikor a hangot egy külső eszközre küldi a STB, a képet meg a TV-re. Na, ekkor fix, hogy csúszás lesz, mert a hang lip-sync nélkül megfelelő időben fog szólni az erősítőn/hangrendszeren, a kép viszont csúszni fog a lag miatt. Na, ilyenkor elengedhetetlen a lip-sync, vagy együtt kell tudni élni az enyhe csúszással (ami egyébként baromi idegesítő és még az is észleli, aki nem rutinos).
Get Moded!
-
Hsanyika1
senior tag
válasz MasterMark #54846 üzenetére
Köszönöm türelmet!Ezt jól kiveséztük DM-Fan köszönöm neked is.
-
-
Isual
veterán
válasz MasterMark #54846 üzenetére
Ha a TV optikai kimenetére van kötve a külső hangszóró szett, akkor is szükséges a lip-sync akár STB-ről, DVD lejátszóról vagy külső médialejátszóról jön a jel, HDMI-n, az egyes bemenetekre?
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.