Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz zsigus #4943 üzenetére

    Hát nem tudom, nézegettem, de ami gépház már tetszik, szépnek is mondható és a tápra is azt mondom, hogy kezd ok lenni, az nagyon nem 14 eFt.

    "AZ XBMC-n is megy a rar/iso lejátszás, csak BD-knél menü nélkül."

    Ergo már itt kevesebbet kapsz, erről beszéltem. Ez ma már sokaknak szempont azért, ha már ennyit fizetnek egy lejátszóért.

    A Popcorn beállítások menüjét 2 perc alatt meg is tanulhatod kívülről, annyira rövid. :DDD

    "Az, hogy szívtam a 24p-vel (ami egyébként kegyetlenül egyszerű, egy menüpont) az én h*lyeségem volt, bár valóban nem tökéletes a 24p (23,98 FPS)."

    Ez a másik, amiről beszéltem. Valószínű nem Te voltál a hülye, hanem nem egyértelmű a dolog, márpedig akkor ebbe más is belegyalogolhat - és bele is gyalogol, mint tudjuk, ez is tény. A Popcorn-nál ezzel sincs gond, teljesen egyértelmű a dolog.

    "De ahogy mondtam nem teljesen plug&play, szóval ezért mondtam azt, hogy nem mindenkinek ajánlott, de nem kell túlmisztifikálni a dolgot."

    Na, csak eljutottunk ide, én is ezt mondom elejétől kezdve. Ezért merem ajánlani a médialejátszót mindenkinek, mert az viszont plug & play, a HTPC viszont nagyon nem az, ellenben adott esetben drágább is és fenntartani is bonyolultabb.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák