-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapco1269
tag
Melyik sorozatnak jobb összességben a képminősége, 55VT30 v 55VT50. Szakmailag szeretném hallani véleményeket, példával alátámasztva. A garancia mindkét esetben 2-2év. Az okos tv funkció ill 3D nem érdekel! Pioneer KRP- 500-600-hoz való viszonyítás is érdekel. 50-50% Digitális kábel Tv és Blu Ray-BD iso tartalmakat szeretnék nézni a készüléken? Játékra nem használnám. De viszont van egy 11-hónapos kisfiam aki játék közben KB 1m kerül a Tv-hez, nem károsítja e a szemét ha felnéz időnként a képernyőre, Max naponta 1-2 órát tölt a Tv előtt.. A nézési távolságom 3.25M.
-
b.lajos
tag
válasz béla.hu #22700 üzenetére
Például a panashopból, és még a garit is bővítheted.
Egyébként kissé elbizonytalanodtam én is. A 42ST50 5 éves garanciával majdnem 230-ba kerülne. Ennyiért már megvan az 50"-os UT50 is. Szóval mérlegelés ...b.lajos
-
béla.hu
csendes tag
De gyorsak vagytok ! Köszi szépen a válaszokat! Egyébként a többi helyről nem érdemes ? érvényes a "olcsó húsnak híg a leve" kategória ezeknél is ?
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz zapco1269 #22702 üzenetére
Egyértelműen az 55VT50! Nőtt a precizitása, javult a feketeszintje, csökkent a ditherzaj. A legjobb TV jelenleg a piacon! Filmnézésre, BD-re, digitális TV-re tökéletes!
A gyerek szemét csak annyira károsítja, mint minden megjelenítő ilyen idős korban 1 méteres távolságról.
béla.hu: A Panashop és az E-digital a két leghivatalosabb kereskedő. A többinek itt tudsz utánanézni, de alapvetően ezeknél olcsóbbat és megbízhatóbbat úgysem nagyon fogsz találni. A Panashop-nál a TV-árának megfelelően x%-nyi összegért kiterjesztik a garanciát is, akár 5 évre is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
KisApám
addikt
válasz Toobee #22694 üzenetére
Igényeltem Cetelem kártyát, hogy olcsóbban vegyem a TV-t meg.
Amint megjön, megyek. Vagy még kiderül, mennyire lesz jó még akkor is.
Ez legalább 3 hét, szóval lehet, hogy januárig itt fogok "vacakolni".
Meg utána is[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
béla.hu
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat !
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz zapco1269 #22714 üzenetére
Nem gondolnám. Maximum kevésbé látod vibrálónak az LCD-t, de igazából hatását tekintve szerintem kb. azonos. Egy 11 hónapos gyereknek még egyik sem túl hasznos. Nagy felületű, fényesen villódzó panel - egyelőre várj még vele! Majd egy év múlva nézesd vele!
Get Moded!
-
Dexar007
veterán
Értem, hogy sok ..csak, hogy kb mennyire..mert ha 50-60 esetleg 70 , akkor egye fene..vettem egy samsung tv-t sima bolti áron amit rögtön javítani kell,és soha nem lesz rá garanciám.
De ha 130-140, akkor nem érdemes,legalábbis nekem nem érdemes vele foglalkoznom, valakinek - aki ért hozzá- az viszont jól járhat vele.Give me your cum,bull!
-
Cha-b
senior tag
válasz Dexar007 #22719 üzenetére
kb-t is ott kérdezz, mert valszeg több hibalehetőséget fog felsorolni látatlanban, mitől jöhet ez elő, és akkor te megkérdezed egyenként melyik mennyi lenne kb. , de mindenképp rosszúl jársz ha neked kell ezzel foglalkozni, én visszavinném, és visszakérném a pénzt, mert tuti idegbeteg lennék.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Dexar007
veterán
Nem megy bele a pénzvisszafizetésbe..csak a gariztatásba,viszont azt is csak "Debrecenben" lehet megoldani, annak ellenére, hogy hivatalos samsung gari van rá..ebből pedig úgyis az lesz, hogy.: ,,az én hibám miatt lett ilyen,és a szerviz csak pénzért javítja"..
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Próbáltam utánaolvasni.. valami y-buffer-es cuccot dobott ki. Alsó hangon 50 rúpia.
Give me your cum,bull!
-
Pilács
senior tag
válasz liszi70 #22697 üzenetére
Kár kérdezni bármit.. néhányan el vagytok "szállva" rendesen. Nem kötelező válaszolni, ha fáj...
" If they can deliver, it’s certainly going to help the connected TV revolution and might even change our minds that the television is as valid a device for internet browsing as the PC’s, laptops, tablets and smartphones they compete against."
Ja tudom, nagyon szép vizuális élményt nyújt a plazma tévé, ennyi elég is... a Panasonic ezt nem tudja és volt olyan ostoba, hogy beleölt fejlesztésekbe rengeteg időt, és van benne médialejátszó, böngésző és társai... na ezért buknak most sokat... és mindenki hülye, aki ezeket a funkciókat megpróbálja használni, mer' te szerencsétlen a plazmában ez nem játszik... erre LCD-t vegyél...
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
zapco1269
tag
válasz DM-Fan #22718 üzenetére
Nem nézetem vele csak mivel nappaliba van a Tv, ott játszik előtte óhatatlanul rá rá néz. Mindig nem tudom kikapcsolni ha kint van velünk, ö játszik mi néznénk a Tv.
Egyébként lehet tudni már valamit a jövő évi Pana Plazmákról? VT60 vagy más lesz a jelölés?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz zapco1269 #22733 üzenetére
Valami megoldást biztosan lehet találni, hogy egy méternél közelebbről ne nézze az a csemete a tévét.
Én inkább kikapcsolnám, az tuti.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Toobee #22735 üzenetére
Vagy sötétítő függöny a TV elé.
Nem egyszerű egy kisgyerekkel, áldozatokkal, lemondásokkal teli az élet.
Viszont ez a legkevesebb, tényleg könnyen megoldható.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
anonym1s
őstag
válasz Dexar007 #22722 üzenetére
Ha igy gondolkodsz, akkor tuti szarni fog a fejedre! Lehet hogy a "kedves" elado is olvassa ezt a topikot, es latja hogy mar belenyugodtal hogy atbasztak, oszt rohog rajtad.
NE HAGYD MAGAD!
Jelentsd az aukcios oldalon, meg a rendorsegen is!
Azon kivul sorozatszam alapjan valoszinuleg meg tudjak mondani hogy mikor es hol lett eredetileg vasarolva, meg milyen feltetelekkel. Valoszinuleg nincs is ra garancia, es az elado valami "sufni szerelovel" akarja rendbe hozatni, de ki tudja az milyen lesz!? Tuti hogy valami nem oke ennek a tevenek a papirjaival, azert van ez a szarozas az elado reszerol.
Valtoztass a gondolkodasodon, kulonben szopni fogsz mint a boci![ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
válasz anonym1s #22737 üzenetére
Pont most akartam írni, hogy kaptam egy kedves levelet az eladómtól..bemásolom az egészet úgy, ahogy van..engem nem érdekel.:
Kedves Krisztián!
Ma esti telefon beszélgetésünkre hivatkozva nagyon sajnálom, hogy a tv készülék a mit tőlem vettél nem működik kifogástalanul, csík van a képernyő alsó részén.
Ezúton írásban is megerősítem, hogy a tv kifogástalan és hibátlan állapotban került átadva a futárcég részére.
Mivel műszaki termékről van szó, ami meghibásodhat, ezért 1 év garanciát vállalok a készülékre.
Kérlek rá, hogy küld vissza a tv-t a címemre és a lehető leghamarabb átadom a szervíz részére ahol meg fogják javítani.
Utána saját költségemen fogom visszaküldeni a részedre.
Lehet hogy a gépkocsiban szállítás közben a rázkódás miatt levált egy csatlakozó belül a képernyő alsó részénél ami előfordulhat.
Valamint a félreértések elkerülése végett kérlek küld át a kézbesítő futár nevét és elérhetőségét.
A termék árának visszatérítését akkor áll módomban teljesíteni, ha a szervíz megbizonyosodik róla, hogy idegenkezüség, valamint szállítási hiba nem okozta a készülék meghibásodását.Türelmedet és megértésedet megköszönve,
Tisztelettel,
AttilaSent from my iPhone
Give me your cum,bull!
-
BBéci
legenda
válasz anonym1s #22737 üzenetére
Jól mondod, nekem ugyanez a véleményem és a tanácsom.
Úgy utálom a vakerát, mint a kukorica-gölödint, már azt is bánom, hogy valaha regisztráltam.(#22738) Dexar007
A levélből egyértelműen kiderül, hogy szó sincs Samsungos, szakszervizes garanciáról, ami már ok a feljelentésre.
Elképzelhető hogy fektetve szállítás okozta a hibát.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dexar007
veterán
válasz Toobee #22740 üzenetére
Természetesen ő intézte a futárt..mondta is, hogy utánajár melyikkel a legolcsóbb.
Rá is van ragasztva egy címke.: 5300Ft volt a szállítás ha jól emlékszem,természetesen mindenféle biztosítás nélkül.Ja, egyébként én erre a levélre csak annyit válaszoltam, hogy elég lesz ha elküldi a garilevelet és akkor nem kell küldözgetni a tv-t, mivel 1 év garanciával volt meghirdetve, ami még mindig 1-el kevesebb mint amit alapjáraton adnak...ennek ellenére én belementem, mert 210-ért nem volt sok..hát nagyon nem.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
nagyúr
válasz Pilács #22726 üzenetére
Egyáltalán nincs igazad, az irónikus mondatomban benne volt a válasz is, pontosabban a személyes véleményem, ami nem csak a plazmákban található smart funkciókra érvényes, az LCD esetén ugyanezt gondolom. A belső médialejátszó és a netes alkalmazások is elég korlátos, nesze semmi fogd meg jól funkciók, számomra. És tök mindegy ebből a zsempontból, hogy plazma vagy LCD, csak az elcédéket jobban megpakolják ezekkel a ballasztokkal, ellensúlyozva a gyengébb képminőséget.
Nagyon hatásos, hogy külföldi idézetet nyomsz, ez a mondat a Birmingham-i Fürge Ujjakban jelenhetett meg, egyenlőre nem itt tartunk, hogy egyenértékű lenne böngészés szempontjából a tévé a PC-vel, aludni kell még egy párat addig.
A tévét alapvetően képmegjelenítésre vásárold szerintem, abban legyen a legjobb és ha az majdnem kompromisszummentes, jöhetnek a + funkciók. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Dexar007 #22738 üzenetére
"A termék árának visszatérítését akkor áll módomban teljesíteni, ha a szervíz megbizonyosodik róla, hogy idegenkezüség, valamint szállítási hiba nem okozta a készülék meghibásodását."
Ebben a mondatban van az eb elhantolva!
Kíváncsi leszek arra a szakvéleményre, amit majd kiállítanak, vagy kiállíttat. Bocs, nem akarok pesszimistának tűnni, de pesszimista vagyok.
-
gerolka
tag
DM-Fan
KisApám
Ijk
Bbéci
janos666
Köszönöm a tanácsokat, próbálom hasznosítani őket!Nézegettem ezt a 50X50-est, de úgy látom már nem nagyon lehet kapni, ahol még fellelhető onnan meg nem vásárolnék szívesen a sok negatív értékelés miatt!
Aztán néztem még a 42UT50E-t, ez még beleférne, csak hát az a 4 méter távolság….Ajánlanátok akkor már egy jó médialejátszót is, jut is marad is alapon valami emberi áron!
-
janos666
nagyúr
válasz gerolka #22744 üzenetére
Itt olcsó és van raktáron 50x50.
A 8 napos elállásra minden webshopot törvény kötelez, azt át tudod vinni a genyóknál is.Legolcsóbb Sigma chipes -> WDTV Live. Szerintem 12-15k körül találsz aprón használtat.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
gerolka
tag
válasz Dexar007 #22745 üzenetére
Nem akarok kéretlenül beledumálni, de az a kérdés, hogy te milyen garanciával vetted? Mi volt a megállapodásban, bolti garancia vagy, hogy ő vállalja a garanciát?
Ha bolti, akkor a készülékkel megvetted a garanciát is, ergo köteles átadni a garancialevelet és a számlát, ha ő vállalta akkor viszont sajnos ő diktálja, hogy mi legyen! -
anonym1s
őstag
válasz Dexar007 #22738 üzenetére
Ez tisztan mellebeszeles.
Tegyuk fel hogy te vagy az elado. Te furikaztatnad sajat koltsegeden ezt a tevet, meg kinlodnal a garanciaztatassal ha minden rendben lenne a papirjaival? Dehogy kinlodnal, inkabb oda adnad a vevonek hogy intezze o. Miert nem adja oda? Miert csak o intezheti a garanciat, meg miert csak debrecenben?
En tovabbra is azt mondom, hogy valami nem oke ezzel az egesz ugylettel. -
Dexar007
veterán
válasz gerolka #22747 üzenetére
Épp ez az, hogy 1 év hivatalos Samsung garanciával volt meghirdetve ..ami még mindig kevés, de mondom 210-ért egye fene..1 év után meg marad a reménykedés.
Cserébe nagyon úgy néz ki,hogy a kedves barátja majd "megszervizeli", akit amúgy is említett egy párszor telefonon,DE direkt rákérdeztem, hogy az 1 év hivatalos gari után, esetleg lehet-e garanciahosszabbítást intézni..azt mondta ennek is utána jár. Most pedig ott tartunk,hogy szar,és egyáltalán semmilyen garancia nincs rá.anonym1s
Persze,hogy mellébeszélés..de ez sakk-matt.. máshol nem tudom javítani csak pénzért, visszavenni nem fogja. Marad a feljelentés,és az évekig elhúzódó ügy.[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest