Hirdetés

Aktív témák

  • imi68

    tag

    válasz R1per2 #31020 üzenetére

    Az tény és való, hogy sima SD adásra megfelelöbb a nem FULL HD. A méretből már én sem nagyon engednék, elötte 42"-os LCD volt, de mint te is írod már ez az 50" is kicsinek tünik, így 3m távolságból, ahonnan mi nézzük. Azt el kell mondanom, hogy a sima kábel tv adás nálam az LCD-nél nézhetőbb volt mint most a plazmával. De mivel általában a földi digitális csatornákat és filmeket nézek így sokkal jobb a plazma. És ebben a döntésben ez a fórum olvasása sokat segített. A tükröződésről annyit, hogy nekem is az a baj hogy ablakkal szemben van a tv, így lehetett csak elhelyezni de a sötétítés(függöny, redőny) sokat segít a helyzeten. :))
    Szóval a cserét én sem bántam meg , főleg úgy hogy az embernek el kell gondolkodnia hogy milyen keret az, amit erre tud szánni. (sajnos) Én nem vagyok a Pana ellensége egyáltalán,és biztosan jobbak ezek a tv-k ezt el is ismerem, de azért ennyire nem kéne lehúzni egy másik gyártó termékeit. Talán ebben az is benne van hogy úgymond márka szeretet. De ez érthető is.Csak ha Plazma tv a fórum címe, akkor ne szóljon minden egy gyártó termékeiröl.Biztosan sok LG tulaj van aki olvassa ezt a fórumot, de talán nem is mernek itt kérdezni,tanácsot kérni mert ezt látják hogy ennyire LG utálat van itt. Akkor talán kéne nyitni egy Panasonic Plazma fórumot, mint az LCD fórumnál alakult egy kifejezetten Samsung fórum.

    Elnézést hogy ilyen hosszúra sikerült ez a hozzászólás, és talán megbántottam az előzőekben valakit, nem állt szándékomban. :(

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P10 lite

Aktív témák