Aktív témák
-
Vajga
tag
Megjött a BD 570. Az első benyomásom, hogy a wifi egy kincs! Semmiképp ne érd be az 560-al! Nagyon-nagyon megéri a plusszt. Pár filmet megnéztem, legtöbbet rá se vettem sem külső hdd-re sem pendrive-ra, egyszerűen helyi hálózaton egyből játszottam vagy a saját, vagy a sógorom gépéről, baromi jó. Vitte a durvább 5.1 mkv-t is, viszont azt már nem wifin. Azon szaggatott, külső hdd-ről rendben volt. Szerintem a képe szép, és a felskálázással sincs semmi gond (legalábbis nekem tetszik amiylen képet csinál pl egy dvd-ből, de nincs viszonyítási alapom). Néha viszont elég bamba, és gondolkozik, hogy csinálja-e amit kértem tőle. De nem fagyogatott, és minden mkv-mat lejátszotta. Ha adsz pár linket samplekről, szivesen megnézem azokat is neked.
Viszont egy kis segítséget kérnék, mert nem tudom mit állítsak be, mert szemre nem látszik a külömbség:
1080p Display Mode: 50Hz, 24Hz
HDMI Color Setting: RGB, YCbCrNem tudom h melyik Hz a jobb, illetve azt sem, hogy elvileg YCbCr-t ír, h azt állítsak be ha HDMI-vel van összekötve. De nem az RGB a jobb?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest