- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Objektívek topikja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdiG
tag
válasz Kendek #125041 üzenetére
Éértem. Utána járok, hogy esetleg monitor firmware update hozhat-e ilyen funkciót magával, ha nem akkor így marad. Köszönöm a segítset!
ui: Nem vagyok szakértő, de úgy érzem, hogy a sony-nak nem telt volna sokba odabiggyezteni azt a 3440 x 1440-es felbontást a 2560 mellé, dehát így jártam
-
Dani3457
tag
Sziasztok !
Nem rég lettem ps tulaj és az érdekelne hogy amit gyárilag adnak hozzá hdmi az 2.1 ?
-
JanR
addikt
válasz bulikavagyok #125004 üzenetére
Mennyire durva már, hogy kinek mi az igénye. Ezt most kérlek ne vedd se támadásnak, se sértésnek, csak szimplán meglepődtem azon amit írsz. Nekem az ezeréves Panasonic plazma után az LG C1 az első TV, amire azt mondtam, hogy "na ez rendben van". Eddigi legjobb TV-m.
Viszont TV-vel nem akarom teleszemetelni ezt a topicot, tényleg csak rácsodálkoztam, mert nem találkoztam még olyan emberrel, akinek ne lett volna jó a C1, vagy C2.
-
krx21
nagyúr
válasz bulikavagyok #125004 üzenetére
Csak két mondatban. Mi a baj egy C1-el?
-
keIdor
titán
válasz krx21 #125056 üzenetére
Nekem is az van és amúgy a kijelzővel semmi, de a régi C8 és C9 menüje gyorsabb volt.
A C1-en az új WebOS UI van már és valóban visszalépés több téren. Lassú és a menü gombbal itt a hátteret sem látod, hanem bejönnek a programok meg a reklámok.
Simán cserélném a C9/CX UI-ra vissza, ha lehetne. Az gyors és csak a képernyő alját foglalja el.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Zsolty20
senior tag
válasz bulikavagyok #124992 üzenetére
Aki nem bírja kezelni az LG TV menü rendszerét, az annyit is ér.
Annál jobba összerakott TV menü rendszer aligha létezik jelenleg, volt Samsungom, az katasztrófa, konkrétan saját magától képes volt összeomlani. -
ribizly
veterán
válasz keIdor #125058 üzenetére
Én letiltottam az LG-s reklám oldalakat a router-ben és mindjárt sokkal gyorsabb lett minden:
aic.recommend.lgtvcommon.com
aic.service.lgtvcommon.com
aic.nudge.lgtvcommon.com
aic.netflixvoice.lgtvcommon.com
aic.homeprv.lgtvcommon.com
aic.cdpsvc.lgtvcommon.com
eic.recommend.lgtvcommon.com
eic.service.lgtvcommon.com
eic.nudge.lgtvcommon.com
eic.netflixvoice.lgtvcommon.com
eic.homeprv.lgtvcommon.com
eic.cdpsvc.lgtvcommon.com
us.ad.lgsmartad.com
Annyi, hogy így az appok tudnak update-elni, de pl. a saját FW nem (azt adott esetben kézzel, pendrive-ról lehet, ha ezek aktívak) és kellett egy kihúz/bedug a TV-nek, hogy ne is jelenjenek meg a reklám részek. Van még pár dolog, amit ki lehet kapcsolni, hogy gyorsabb legyen, illetve érdemes app-okat kirakni gyorsgombra és mindjárt nem kell a menüvel foglalkozni.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
KKaresz45
senior tag
válasz Lackooo84 #125050 üzenetére
Az, hogy a gyártó mit ad az a kereskedő számára teljesen irreleváns. A kereskedőnek a törvényben előírt módon kell a garanciát kezelnie. Ha a gyártó többet ad, akkor a törvényi előírást meghaladó időn túl azt a gyártóval direktben kell rendezni. Ahhoz a kereskedőnek semmi köze akármi van a dobozon.
-
Bad Pritt
félisten
válasz F-ECT$ #125057 üzenetére
Ha versenyellenes magatartás gyanúja merül fel, akkor vizsgálódhat, javaslatot tehet és utasíthatja is a kereskedőt, hogy tartsa be a hatályos jogszabályokat. Hogy most gari témánál mennyire kell ehhez eltérni, az egy másik téma.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
S e t h
nagyúr
Érdekes ez a review embargo.
Van ahol a megjelenés előtt 1 héttel kint vannak a tesztek, de jellemzően 1-2 nap, viszont előfordul a megjelenés napjával egyező időpont is.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bad Pritt
félisten
válasz S e t h #125071 üzenetére
Callisto Protocol? Kiadótól függ amúgy, most Glen Schofield megtehette, hogy nem adja ki előbb a játékot és meg is tette, neki is tele van a töke a jelenlegi review rendszerrel. Szállingóznak amúgy már vélemények, mindegyik rendkívül pozitív.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
S e t h
nagyúr
válasz Bad Pritt #125072 üzenetére
Gondolkodom hogy melyiket szeressem, Callisto vagy Midnight Suns.
Egyik sem a zsánerem, viszont mindkettő feltűnt a radaromon és ezért is néztem utána mikor jönnek a tesztek.
A Callisto lepett meg inkább, hogy pénteken, ami számomra, laikusnak némileg beszariságot tükröz.Akkor leszek "bajban" ha péntekig befejezem a Ragnaroköt.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
marinea2
addikt
Ki milyen grafikai beallitasokat hasznal az uj GoW-hoz? Nekem a legnagyobb teljesitmeny jott be egyedul.
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
marinea2
addikt
válasz ribizly #125078 üzenetére
Probalgattam en is, de valamiert docogosnek lattam a 70-80fps utan azt is
Egyebkent igy is nagyon szep a jatek.Seth: Sokat nem vesztettel vele szerintem. En probaltam magamra eroltetni a szebb beallitast, de nem tudtam 3-4 percnel tovabb birni.
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
ggbuffon1897
őstag
válasz Lackooo84 #124860 üzenetére
A triwardenhez eleg annyi h beviszem és bevizsgálás nélkül odavágnak egy új gépet?
Csak azért kérdezem, mert öcsém használja és vidéken van, neki Pestre macerás felhozni, futárral tudná.
De ha kb azonnal cserélik, akkor bevállalom neki h hétvégén elhozom tőle és hétfőn beviszem neki személyesen.
-
kecsu10
aktív tag
válasz marinea2 #125080 üzenetére
Én nem veszem észre a különbséget a 60 és a 80 fps között. A God of warban sem éreztem semmi érzékelhető különbséget egyébként. Ami lehet fura, lévén elsősorban pc-n játszom, de általában ott is lockolt 60-on. Most épp a Dark Pictures estében, sok fps-t tud a vga, de mit érek vele egy gyöklassú játékban? Semmit. (Halkan teszem hozzá, hogy én az rt-t sem nagyon látom, nem értem miért volt ekkora marketing ereje. 21 tflops vga is fűti a szobát ha be van kapcsolva, a konzolok esetében a világon semmi szükségét nem látom. De én lehet nem is tudom mit kéne nézni.)
[ Szerkesztve ]
-
TrishtanAG
senior tag
-
marinea2
addikt
válasz kecsu10 #125082 üzenetére
Nem tudom mi az oka. Az en TV-men eszreveheto.
Egy 65os samu Qledem van. Tudja a 120hz-t. Alltalaban mindenhol a teljesitmenyt valasztom. Talan egyedul a GoT-ban hagytam a szebb kepet. Ott azon is nagyon szepen futott."Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
proly01
őstag
The Callisto protocol embargo mikor jár le? Mikor jönnek a hivatalos tesztek róla tudja valaki?
....Pr:)ly....
-
_drk
addikt
De amúgy most komolyan, Ki a t*k*m vesz 28 ezerért NFS-t!?
Szerintem ingyen kéne adniuk, akkor talán játszana vele valaki -
proly01
őstag
válasz Bad Pritt #125090 üzenetére
Megjelenés napján vagy utána való nap. Na f@sza. Akkor honnan tudja az ember milyen lett,megéri e előrendelni/megvenni? Már így is hiány cikk most pedig még meg sem jelent. 3 boltban is azt mondták csak az előrendelőknek jut kb. Valahol meg csúszik nem is lesz csak max hétfőn. Ez gáz mert mondjuk Kijönek a tesztek kap egy 8 as vagy 9 est az ember meg akarja venni aztán kb nem lesz sehol.
....Pr:)ly....
-
.LnB
titán
válasz Sliderxy #125092 üzenetére
Ja, ott nem specifikusan gondoltam, hogy egy típust. Hanem a fejhallgató helyett, fülhallgatót. Én jobban szeretem mert kényelmes, kompaktabb. Ár függő, hogy melyik-milyen jó.. Millió féle van.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
válasz proly01 #125095 üzenetére
Bízni kell a fejlesztőkben, mint régen. Mikor Glen Schofield nem kapott szabad kezet összerakta a Dead Space-t, na most képzeljük el, mit csinál, ha totális kontrollt kap a világ összes pénzével.
De majd péntek hajnalban írok, éjfélkor kezdődik a móka.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
ImACeltic
őstag
Kellemes csalódás az Unbound. Csak azért nem veszem meg teljes áron mert jelenleg költök másra is és vannak még játékok, amiket beterveztem a következő 1-2 hónapra amik már megvannak. Szóval szerintem megéri a mostani NFS, még úgyis, hogy az anim effekteket nem lehet teljesen kikapcsolni, csak van egy "cloak" ami szürke és kevésbé csicsás.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Sliderxy
senior tag
Ja, vágom, azt hittem tudsz ajánlani valami jót. Nekem is a kényelemmel van most bajom, próbáltam megszokni a Cloud Core-t de feladom, nekem nem jön be, úgyhogy keresgélek kicsit jobb minőségű fülhallgató után. AirPods-t látom sok helyen hogy dícsérik, én nem ismerem a terméket, így nem tudom eldönteni, hogy ez valóban ilyen jó lehet-e vagy egy kicsit túl van értékelve a márka miatt.
Mindenesetre ha van tipped az jól jönne. -
.LnB
titán
válasz Sliderxy #125099 üzenetére
Új AirPods-okat nem próbáltam, a régebbiek jók voltak. Viszont túl vannak árazva az tény.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen monitort vegyek?
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest