- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Objektívek topikja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- iPad topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsu10
aktív tag
válasz TrishtanAG #125085 üzenetére
A Controlt csak kipróbáltam mert benne volt/van a pluszban, annyira nem tetszett játékmenet, hogy azzal kb egy fél órát töltöttem. Lehet a villany fények ilyesmin látszódik, de akkora teljesítményt követel, hogy el nem tudom képzelni, hogy megéri. Én nem veszem észre, számomra nem is fontos.
-
Sliderxy
senior tag
válasz F-ECT$ #125102 üzenetére
Nem kifejezetten a hangminőségre gondoltam, hanem úgy összességében a termék minőségére. A fülpárna nekem úgy tűnik dettó ugyanaz az anyag amit már egy korábbi fejesemnél megtapasztaltam, az kb. 1 év után porladt. (Nem tudom, lehet, hogy cserélhető, akkor viszont ez megoldott lehet hosszú távon.) A kényelem ami nekem ennél nincs meg és ez ugye egy nagyon fontos szempont, pedig esküszöm igyekeztem megszokni, de hát nem vagyunk egyformák, nekem fél óra után már kényelmetlen, de nagyon.
-
raziel01
veterán
Kontroller garanciáztatás tapasztalat:
Postán küldtem a Triwardennek. Másolat a blokkról meg hogy mi baja (jack csatlakozó).
Múlt hét kedden kapták meg. Ma hozta a GLS az újat.
Az mondjuk necces volt, hogy semmi értesítés nem jött. Se email se telefon. 12 óra körül beállított a futár. 10 perccel utána indultam dolgozni szóval mák. -
Frod
addikt
válasz F-ECT$ #125104 üzenetére
Én úgy tudom, hogy 1 év után közvetlen a gyártó, viszont hogy ennek kiküldésében segít-e a bolt ahol vetted, vagy saját kontóra az passz.Közben találtam egy szép hosszú részletezést a hivatalos oldalon. Ha jól olvasom, akkor a hazai forgalmazóhoz kell bevinni, és majd ők intézik a továbbiakat.
Do you see the white shadow?
-
-
Frod
addikt
válasz F-ECT$ #125108 üzenetére
Bocs, én fogalmaztam pongyolán, a boltra/vásárlás helyére céloztam:
"...you may return a defective product to your original point of purchase, or the authorized HyperX dealer or distributor from whom you purchased the HyperX product"
Amennyiben nem együttműködőek, akkor lehet a hivatalos HyperX oldalt mutatni nekik.
(Egyébként a hivatalos oldal, amennyiben a magyar lokáció betöltését kérjük akkor az ipon-t és a BestByte-ot hozza fel, jó kérdés, hogy azért mert partnereik, vagy simán csak egy árukereső-szerű integráció van az oldalon és az jelzi őket)
-
Lackooo84
nagyúr
Na végre megjött a 2 kontroller a KV-tól, az egyik csomagból "kimaradt" a gumicukor, ejnye.
The Truth is out there...
-
F-ECT$
titán
Egy újabb rövid játékot ajánlanék, ami szerintem méltatlanul kevésszer volt itt is, és a PS4-es topicban is említve. A játék benne van a PS Plus könyvtárban is, tehát aki rendelkezik előfizetéssel az most "ingyen" játszhat vele.
Szerencsére nem kell sokat írni a játékról, mert egyszerű, de felettébb szórakoztató. Nekem kicsit a Max Payne 1-2-re emlékeztetett a játékmenet (persze csak fél szemmel, távolról nézve), ami az egyik személyes kedvencem, így ezt a játékot is gyorsan a szívembe zártam. A feladat tényleg egyszerű: nyírjunk ki mindenkit, aki szembe jön. Mindezt tehetjük a lehető legszórakoztatóbb módon: időlassítást használva. A játék nem akar szivatni, legalábbis Normal fokozaton nem. A HP magától visszatöltődik, az időlassítás magától visszatöltődik, és a lövöldözés / ölés még extrán is tölti, meghalás esetén ugyanonnan folytathatjuk a játékot, nem kell spórolni a lőszerrel, és 1-2 trükkösebb helyet leszámítva még csak nehézségi falba sem ütközünk. Az utolsó 1-2 fejezet azért már nehezebb, de a végtelen újrapróbálási lehetőséggel azért különösebb kihívást azok sem jelentenek.
Én még csak az első végigjátszáson vagyok túl (kb 4-5 óra volt), de az látszik, hogy keményen rá lehet függni a játékra: platinázás, speed run, game modifierek, és high score vadászat, ezekkel több 10 órát el lehet még tölteni.
Mást nem is mondanék, talán csak annyit, hogy érdemes szövegeket nem átugrani, hanem elolvasni, jó pár poénos megjegyzésbe beleszaladhatunk.Dive ever, work never.
-
Dreimus
senior tag
válasz F-ECT$ #125057 üzenetére
Hát pénz bírságot szab ki a boltra, ha jól emlékszem 50e az első kanyarban, de lehet 100e kezdik a cég méretétől függően. Természetesen első körben csak figyelmezetetnek, de második körben már nem túl kedvesek
Ez a tipikus szivatása a boltoknak, mert amúgy sincs elég gondjuk ezeknek a nagyszerű szabályozásoknak köszönhetően, mert hát nem igazán életszerűek sok esetben. Sajnos ilyen ez a szakma[ Szerkesztve ]
-
KKaresz45
senior tag
válasz Lackooo84 #125112 üzenetére
Na jó de ha ez így van, hol van ez leírva? Mire lehet konkrétan hivatkozni?
Tegyük fel hogy ott vagyok a szituációban, másfél éves elromlott fülessel felkeresem a kereskedőt ahol vettem. Csávókám közli hogy egy év gari volt rá, nem tud mit csinálni. Akkor ő most pontosan melyik szabályt sérti meg ezzel? Kinél lehet bemószerolni? Ki tudja felelősségre vonni őket ezért?
A fogyasztóvédelem tuti nem foglalkozik ezzel. Ránéz a törvényre, érték szerint 1 év van rá, csókolom. Pont ez a tövény lényege, a transzparencia.
Komolyan nagyon kíváncsi vagyok, tök jó lenne ha úgy lenne ahogy mondod.
-
Bad Pritt
félisten
Vannak kint karakterposzterek a Last of Us sorozattal kapcsolatban és van köztük egy meglepetés szereplő is. Nem gondolom spoilernek a játékosok számára, de inkább nem linkelem közvetlen.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nagyúr
Mindenesetre mostmár offisöl, jövő héten már lehet mutánskodni meg ME-t végigtolni pár hónapig. (ha valakinek eddig kimaradt)
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
fausto
addikt
válasz F-ECT$ #125125 üzenetére
Fú, az nagyon jól sikerült, remélem lesz folytatás!
Aki teheti próbálja ki, magyar fejlesztés!
Checkpoint podcast a játék készítőivel -
Mezcal
addikt
Ubound nagyon szép és 60 fps, kb olyan stabil, mint a GT7. Durva.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Dreimus
senior tag
válasz KKaresz45 #125119 üzenetére
Amennyiben rendes a bolt akkor a gyártónak küldi javításra a gyártói jótállás időszak alatt, ha nem akkor Te keresed meg a gyártó szervizet. A szavatossági igény pedig első évében a kereskedőnek kell bizonyítania hogy mar vásárláskor hibás volt, második évben a vevőt terheli a bizonyítás joga. Tehát érdemes gyártott megkeresni az ilyen esetekben
-
KKaresz45
senior tag
válasz Lackooo84 #125122 üzenetére
Jogos, a szavatosságról megfeledkeztem. Bár könnyű vele szívózni mert ott már a fogyasztónak kell bizonyítani hogy nem nála hibásodott meg a termék, emiatt kötelezhetnek szakértői vélemény készítésére ami százezer forint alatti terméknél nem biztos hogy megéri. De valóban lehet rá hivatkozni, ez volt a kérdésem, ezt elfogadom.
#125132 Dreimus: Köszi neked is!
-
saelin
veterán
válasz Bencus88 #125005 üzenetére
A BIOMUTANT jó hogy így lesz meg, mert ha mégsem tetszene nem bánom meg az árát. Megjelenés környékén nem tudtam eldönteni videók és review-ok alapján hogy kell e ez nekem. RPG elemekben nem mély, story két mondatban összefoglalható, a világ a sok zöld ellenére nagyon éllettelen lett, de ezt rá lehet fogni a postapokaliptikus témára.
Viszont a MASS EFFECT trilógia tényleg piszok jó decemberi ajándék! Ráadásul egy alkalmazáson belül lehet a részek között váltani. Nem tudom melyket kezdjem el... Az biztos hogy a Mass Effect-re most decemberben biztos nem lesz időm.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
Wlac
Ármester
Idén játszottam végig PS5-ön mind a Mass Effect trilógiát, mind a Biomutant PS4 változatát (akkor még csak az volt elérhető).
A Mass Effect jó volt, anno kimaradtak a DLC-k, mert a megjelenéskor nyomtam végig őket, úgyhogy külön öröm, hogy azok is a pakkban vannak. Szépen felújították, nem volt gond a futással sem, nyugodtan essen neki bárki.
A Biomutant nekünk nem jött be. Nagyon akartuk szeretni, de valahogy az egészből árad az amatőrség. Nem borzasztó játék, csak szimplán végig arra gondoltunk, hogy egy kis odafigyeléssel mennyivel jobb lehetett volna.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Frod
addikt
The Callisto Protocol - Helix Station hatodik, záró epizódja már elérhető a főbb podcast/zene alkalmazásokban.
-
Mezcal
addikt
válasz Farkassacred #125134 üzenetére
Attól, hogy nem tudod elképzelni, még megveszik. Én a 10 órás EA play verzióval játszom, és ki merem jelenteni, hogy a legszebb NFS rész, hogy a legjobb is, az a jövő zenéje.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Frod
addikt
válasz Sliderxy #125142 üzenetére
Passz, én most nem követem annyira a megjelenést, mivel kb ünnepekig amúgy sincs szabadidőm rá, majd 20-a körül megveszem.
Amennyire látom mindenhol elérhető még, Platinumshop-ban fogyott ki egyedül a Day One kiadás, ami nekem kicsit erős, mert azt hittem ez csak egy hangzatos név, és az első készlet úgyis mind ilyen lesz, de ezek szerint akkor kaptak belőle...hát jó keveset.
A normál kiadás pedig drágább, mint a kozmetikai dlc-vel érkező Day One... -.-Do you see the white shadow?
-
Sliderxy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest