-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wierra
senior tag
Összetett a nyavajám.
Pana EX780-ban nincs DTS támogatás. A Yamaha SB-ban viszont van.
A Pana beépített médialejátszója néha nem tudja olvasni a fájlokat, ill. bizonyos bitsűrűség estén akad a lejátszás.
A PS4 a SB-ra van rákötve a DTS miatt. Viszont így is-úgy is csak félmegoldásom van, FHD ill. 4k AC3 tartalom elvileg tudna menni a Pana Plex kliensén. FHD DTS tartalom tudna menni PS4 Plex kliensén. De a 4k (HDR) DTS tartalom az jelenleg megoldhatatlan.
(Azt már csak zárójelben, hogy a Plex szerver az asztali gépem, a NAS-on meg ősrégi OMV van...szóval kihívásokkal küzdök. )Megnézem este, hogy a Pana Plex kliense mit mutat.
Egyébként csodás szegénységi bizonyítvány, hogy csak a PS4 Plex nem képes HDR-re...
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
.LnB
titán
Itt válaszoltam, menjünk át oda ezzel a témával.
oda írok wierra-nak is, és Madwe-nek is.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Rigormortiis
veterán
Én azon is meg vagyok lepődve, hogy egyáltalán a "sima" mkv-kat is elviszi.
A Sony, mint filmkeszítő cég nem nagyon érdekelt abban, hogy lépést tartson a kalózformátumokkal lejátszás terén.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
pr0bi
senior tag
válasz Rigormortiis #182305 üzenetére
Kénytelen ha lépés szeretne tartani a piaci igényekkel különben mást vesz az ember, van miből válogatni.
[ Szerkesztve ]
-
pr0bi
senior tag
válasz Rigormortiis #182308 üzenetére
Régebben olcsóbb volt ps-t venni mint egy bd lejátszót, most már biztos nincs így de még mindig jó alternatíva lehet ha valaki all-in-1 szeretne. Viszont gáz, hogy audio cd-t a mai napig nem tud lejátszani.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
A konkurencia ebben jobb. Ps5-el majd lehet ez is fejlődik nálunk is. Meglátjuk.
PS5
-
Málnabeach
csendes tag
Van most valami kihagyhatatlan játékajánlat valamelyik store-ban?
-
törölt tag
válasz Rage47 #182311 üzenetére
Nem is értem miért kell a videót ps4 en "erőltetni".
Én mindent megoldok a smart tv-mel.
Online filmeket is.
Ha valamivel nem bírna akkor kilövöm a képet rá a telómról.
Az meg olyan mint a piros hetes
Asztalit és laptopot nem is használom semmire mert minek?!
(Videót nem vágok és semmilyen gpu-s ,proci igényes prograot nem futtatok szóval akinek ezek kellenek azok persze pc)
Ps4 csak játékra van mert hiszen ahhoz ért igazán[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz Málnabeach #182314 üzenetére
01.19-ig tart a januári sale, elég sok cím van jóárasítva.
Dive ever, work never.
-
ivcsi86
tag
Azért anno 2001-ben mikor meglett a PS2-m szerintem fele-fele arányban ment játék-DVD benne. Akkoriban az, hogy volt egy DVD lejátszód "grátisz" az hatalmas szám volt. Persze nyilván az nagyobb ugrás volt (VHS-ről DVD-re) mint DVD-ről BR-re.
-
Deck
titán
válasz Rigormortiis #182316 üzenetére
Nem kell egy negatív hiányosságot megmagyarázni és pozitív dologként feltüntetni. Most olyan vagy mint az alma hívők, hogy minden hiányosságot megmagyaráznak, hogy az nem is kell nekik. Ha a konkurencia tudja előbb vagy utóbb itt is változtatni kell a hozzászóláson. Hiába érdekelt a Sony a filmiparban és tegyük fel amiatt nem csinálja meg amit mondtál de pc-je kb mindenkinek van akkor elindítja azon majd nézi. Vagy ott a plex, okostelefon, médiabox. Nem tud a Sony ezzel kivédeni az égvilágon semmit. (én nem használom a ps4-et semmire játékon kívül) Nem akarok vitatkozni szóval itt hagyjuk is abba
[ Szerkesztve ]
PS5
-
ivcsi86
tag
Call of Duty WWII cirka 6.000.-ért
Zavvi -
gyuromoj
veterán
USA-ban mindenképp, de magyarban is láttam néhányat.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Rigormortiis
veterán
válasz ivcsi86 #182318 üzenetére
A sima BD lemezekkel nincs is gond, elég sok van nekem is, hiba nélkül viszi őket.
Nyilván a 4K UHD BD lemezek le-nem-jatszását fájlalják páran, és még csak véletlenül sem azt, hogy az ezekről készített mkv formátumú ripek sem mennek
Bár nem tudom, mennyi embert érint az UHD BD lemezek lejátszása. Ilyen áron, amennyiért mennek...
Még a sima BD sem terjedt el rendesen, nem is értem, hogy képzelték...
Az meg már az en egyéni preferenciám, hogy a full HD nekem mindenre elég.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Madwe
nagyúr
Pont ezen logikád alapján nem értem azt h minek hiányolni egy funkciót, amit mint írtad már ezer éve megoldott mindenhol máshol is, minek plusz egy eszköz az okostévé okoscipő és okosfogkefén túl, h videolejátszó kliens legyen rajta ? plusz macera, fogyasztás stb. s ok nem mindenkinek van okostévéje de egy 15ks okosító stick azért csak belefér a büdzsébe, ami ui/ux szempontból sokkal jobb mint egy játékkonzolos akármi
[ Szerkesztve ]
-
ivcsi86
tag
válasz Rigormortiis #182325 üzenetére
Igen valszeg ugy vannak vele, hogy aki megveszi az UHD lemezeket 8-10e Ft-ért, azoknak ugyis vesznek komolyabb lejátszót is
Deck: szerintem a SONY részéről az is benne van, hogy ha akarsz akkor vegyél egy jo kis SONY lejátszót, mert ők gyártják azt is, így részben a saját zsebükből is vennék ki a pénzt. És jelenlegi piaci helyzetükben erre nem volt szükség, hogy még extrázzák a PS-t
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Deck
titán
-
_drk
addikt
De már PS-re is meg van oldva csomó minden. Haver HBO GO-ra fizetett elő, PS-en használja mert a smart tv-je régi, a kábel tv-t meg levetette legalacsonyabb csomagba.
Meg oldva a tv-zés is! Netflix is van, és hátha egyszer Magyarországon is normálisan használható lesz.Sima filmnézéshez, meg kellene nagyobb tárhely, külön szolgáltatás a film letöltésre. Akkor azok az appok folyamatos fejlesztése... Feliratokkal mi jót lehet szenvedni néha...
MS-nek könnyebb, mert a Windows-ba alapból bele van ágyazva rengeteg multimédiás program. -
saelin
veterán
Sw battlefront 2-ben ezek a choke point-ok a sírba visznek.
Nem hiszem el hogy nem tudtak volna valami mást pálya design-t összerakni, hogy ilyen egy helyben toporgós, gránát dobálós helyzetek ne alakuljanak ki. Ez mind a védő és támadó oldaláról nézve is láma gameplay-t eredményez. Már csak forgatom a szemem ha egy ilyen alakul ki, mert egy ilyen pontnál (soloban legalábbis) 50/50% hogy vesztünk vagy nyerünk."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
wierra
senior tag
válasz Rigormortiis #182305 üzenetére
Emlékszel még az mp3-ra, mint kalózformátumnak kikiáltott, ördögtől való dologra?
Egyébként onnan indult a beszélgetés, hogy CSAK a PS4 Plex kliens impotens HDR tartalmakkal kapcsolatban. Érdekes, hogy Shield-en nincs ilyen gond.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
válasz 30z.Samu #182230 üzenetére
Hát két kört végigjátszottam most PUBG-ben. Elsőben 42. lettem, senkit nem láttam csak miután hátba lőttek, a másodikban 8.-ig jutottam és szemtől-szemben sikerült is lelőni valakit. Technikailag ez egy roncshalmaz, lehet még az előző generációban is max átlagos lett volna. A játék kezelése szerintem feleslegesen túl van bonyolítva. Nem akarom a fanjait megbántani, de hihetetlen, hogy ez a szar ennyi embert tudott megmozgatni. Kíváncsian várom haverral a DUO-t és, hogy neki mi lesz a véleménye.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
addikt
válasz Xaels #182340 üzenetére
PC-n beletoltam 400 órát, mondván, majd javítják, majd jobb lesz stb. Gyakorlatilag ahogy írod egy foshalom, nem véletlen, hogy a fortnite beelőzte. Az már csak hab a tortán, hogy a fejlesztők ennyi idő alatt képtelenek voltak a játékot rendbeszedni, még mindig vannak bugog, hibás textúrák stb..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
RolEnD_
tag
válasz saelin #182337 üzenetére
Nekem is ez a bajom. Katasztrófa a pálya design. Ráadásul nem értem mit kellene csinálnom, hogy kapjam a pontokat. Az elsőknek 15.000 pontjuk, nekem 5000 van. BFV-öt nyomtam eddig, ott 50-es szintű vagyok, 90%-ban az első 5 között. Ebben csak szaladgálok, mint pók a falon...
-
saelin
veterán
válasz RolEnD_ #182343 üzenetére
Ha az objektívákat véded/támadod azért is jár plusz pont. Amúgy a mai nappal elengedtem én is a játékot. Középszerű és csak az sw köntös miatt van némi varázsa. Még jó hogy akcióban szereztem be ezt és az első részt is, mert teljes áron biztos nagyon csalódott lennék miatta.
Multis játékokból még a Division van itt és a Monster Hunter World. A kettő közül valamelyiket el kellene kezdeni, mert ugyan játszogattam velük, de csak pár órácskát. Nem mélyültem bele egyikbe sem.
Psfanboy
Írjad nyugodtan. Ha úgy gondolod jöhet privátba is.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
bigrob
őstag
válasz RolEnD_ #182343 üzenetére
Officerrel játszani.
Berakod a kártyát, hogy több battlepontot kapj, a közeledben lévő spanok health regen gyorsabban bekapcsol (ezzel pontot kapsz) és ölsz mint a állat!Ezekre a chokepointokra hozni kell valami erősebb egységet, herot vagy lépegetőt (hihetetlen op jó kezekben!).
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Rage47
veterán
Hitman 2
-
darnics
aktív tag
üdv! lenne egy nagy gondom.van egy ps4 1TB-os gépem ami már teli van.elöfizetésem van + sokat vásárlok a store ban is és megtelt a helyem.akarok rá külső vinyot de hiába dugok rá bármit akár pendrive.akár hdd nem lát semmit.átformáztam fat vagy xFatra is ahogy elvileg kell de semmi.a másik gondom hogy ha rávan kötve akkor hogy tudom beállitani hogy oda töltse a játékot ne a gépre vagy csak gépre lehet és utána átrakni vinyóra?és azt hogy lehet?átrakni.remélemnem kusza a levelem.szép napot sziasztók és elöre is köszi!
-
felixo
őstag
Magyar Store-ban miért nem találom Far Cry 5-öt ?
Redmi Note 9
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- iPhone topik
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest