- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz fahrii #181749 üzenetére
Elvileg erről havi szinten dob egy e-mailt nem? Legalábbis az általam beregisztrált oldalak havi szinten küldenek egy számlát. Pl. Google drive. Ergo neked elvileg tudnod kellett volna róla, hogy fizeted...annak ellenére, hogy nem használod.
Hát dobhatsz rájuk egy e-mailt, de bevallom nem látok rá nagy esélyt.
Egyébként manapság a legtöbb szolgáltatás már ilyen. HBO, Netflix, felhők stb. Uh érdemes körültekintően beregizgetni. Én a HBO Go-val jártam így.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
malystryx
senior tag
válasz tothjozsi96 #181739 üzenetére
Hát a fényt levettem a legalapabbra, a hangerőt is teljesen levettem róla, a rezgést meg a játékokban kikapcsolom ahol csak lehet. Néhol azonban nem árt ha van egy kevés. De a lövöldékbe felesleges számomra.
-
30z.Samu
félisten
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
Szerintetek hol érdemes noszogatni a fejlesztőket, hogy csináljanak Demons Souls remastered verziót PS4-re? (nekem az első ötletem a facebook-oldal)
Nem gondolom, hogy pont az én megszólalásom miatt csinálnák meg, de sok kicsi sokra mehet.
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy egy hdmi elosztóval a TV-re és a monitorra is rá van kötve a gépezet?
Csak mert nem szeretnék BF V vagy COD multit TV-ről játszani, mert nem látnám át annyira.
Illetve most a TV mellett van, viszont arra gondoltam hogy a PC és a monitor közé raknám: [kép] Szerintetek jó hely lenne az vagy nem annyira?[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
Szerintetek az miért van hogy több ezer óra pc-s battlefield játék útán most belevágtam konzolon is a multiba kontrollerel és jobban élevezm a játékot mint amott. Igaz néha sirni tudnék még annyira nincs még rutin az irányitásba, de valahogy mégis jobb az egész és valahogy kényelmesebb minden,igaz a k/d elég szégyen de kit érdekel
PSN:BiZzare_0 ️
-
marilllyo
veterán
válasz 30z.Samu #181766 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy szeretem azt ha minden egy helyen van. Több retro cím is van pl. a Steam accomon, de valahogy nyűgnek érezném ha vissza kéne ülnöm pc elé. FC3-mat is inkább megvettem ps-re, minthogy letoljam újra pc-n.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
marilllyo
veterán
-
gyuromoj
veterán
válasz hombre[EU] #181773 üzenetére
Revive-olni mentem, de elsőre a lépcsőn fekvő snipert szedtem le. Amit a csata hevében észre se vettem, hogy ott szotyizik.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz markknight #181782 üzenetére
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Steve1207
veterán
Ha már múltkor bezsebeltem néhai autókázásra, most kicsit jobban belemerültem a WRC 7-be. Nem mondom, hogy PC és Dirt rally után megverné az egészet, de teljesen oké volt az egykori akciós árért (amúgy lemezesen sincs rossz ára most 5-6e-ért, de azért egy DR mellé nem éri meg pluszba).
PC-n borzalmas volt amikor megnéztem, lag, úszott kb az egész, belassulások stb, de itt PS-en nincs ilyen. Sima autókázásra tökéletes, de rá kell érezni az irányításra, teljesen más mint egy Codemasters játék.
Úgy 15 órát már beletoltam így "kezdésként", teljesen szórakoztató karrier módban..
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz @rglaaf #181765 üzenetére
Full béna vagyok én is a kontroller miatt.Az ember vígan elvan egyjátékos kampányban, de a multi az más.CoD WW2ben 0.56 K/D...de leszarom.(na jó nem, mert felk@r sokszor.Ma is egyszer már kivettem a kosárból a xim apexet...) Mondjuk 80%ban a War játékmódot tolom, ott szerencsére nem látom a végén mennyiszer haltam, csak az ölést mutatja Egy kör alatt stabil 10-15 kill azért megvan már, ami nekem kontrollerrel egy csoda.
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz ProEvoFan #181789 üzenetére
Áááá ne is mondd ma pl BF4 be több killem volt késsel mint fegyverrel mire célra tartok inkább odarohanok és megbököm hátulról mindegy jó lesz ez, xim-en nem is gondolkodtam az megint olyan lenne akkor mint pc.
TheBrokenMachine videokat szoktam nézegetni, ha ez nem xim-el tolja akkor valami ufo lehet csak főleg hogy full sense-vel toljaPSN:BiZzare_0 ️
-
TXT
őstag
Red Dead Redemption 2-ben javitotta mar a Rockstar a HDR modot sracok, lehet errol tudni?
-
-
wolf13
őstag
[ Szerkesztve ]
-
nylontacsko
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék megvásárolni egy játékot.
Nem igazán értem az árazásokat de sorrendben
az alábbiak szerint lesz egyre olcsóbb:
1.) Gyári (új) lemez bármelyik webáruházból
2.) Használtan, szintén webáruházból
3.) Letölteni store-bólNem vágom a logikát, hogy miért olcsóbb a storeban, mint akár használt lemezen.
Amúgyis jobban pereferálom a "telepített" játékokat, hiszen az optikai meghajtó mivel hardver, el is romolhat.
Az sem relevancia, hogy majd "eladom a lemezt ha végigjátszottam", mert kevés időm van a játékra és mire végzek vele, szerintem apró pénzt fog érni, illetve igazán nem is akarnám eladni, mert minek?
Mit javasoltok?Szóval hogy is van ez?
Köszönöm a válaszaitokat."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
MODERÁTOR
válasz nylontacsko #181798 üzenetére
A Store-ban folyamatosak az akciók, de ezek közvetlen nem befolyásolják a lemezes új és használt árakat. Az újonnan megjelenő AAA játékok esetén még előrendelésben is olcsóbb a lemezes formátum (pl. 21 helyett 18 ezer, amiből aprón kis időn belül 15 lesz). A használt piacon pedig többnyire egymáshoz árazunk, az nem igazán releváns ha időközben egy-két hétig olcsóbb lesz valami digitálisan, hiszen emiatt senki nem fogja áron alul, nagy bukóval adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest