-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Gabesz1019 #182445 üzenetére
Írtam nekik. Mert én eddig semmi infót nem kaptam.
(#182448) Pepeninho
5 évesen már PS-re kért játékot?!
(#182450) felixo
Attól függ milyen régiós acc-ra. Tudomásom szerint nincs magyar felirat bejelentve egyetlen megjelenési dátummal rendelkező játékhoz. Talán majd a Days Gone. De arról sincs eddig infó (ha jól tudom).
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
30z.Samu
félisten
válasz danielgalaxy #182446 üzenetére
Ha a story nem része a content-nek, akkor Te mi alapján döntöd el, hogy kell-e egy játék vagy sem? Nem kötekedni akarok, csak érdekel.
Sic Parvis Magna
-
penge111
addikt
válasz Pepeninho #182448 üzenetére
Hát most írhatnánk itt a Lego játékok valamelyikét, Raymant, The Last Trinker, Portal Knight ( most ps3)ingyenesstb...
De szerintem egy 5 éves lánykának még mindig a legszuperebb a ios vagy android telcsin vagy tableten a Toca játékok. Lányom imádta anno őket 5-8 éves kora között, most 11 éves, már ezek nem érdeklik, de a ps sem.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Carlos Padre
veterán
Egyik újévi fogadalmam volt, hogy idén be is fejezem azokat a játékokat, amiket már elkezdtem. RDR2 (nem volt rossz), Syberia 3 (rossz volt) letudva, és most a Detroit stáblista is lefutott. Na ez tényleg életem egyik legjobb játéka, és Marilllyo sikerült az egyik legjobb véget kihozni elsőre, bibibi Nem várok ilyen mélységű játékokat mindenkitől, de azért több következménye lehetne a döntéseinknek más játékokban is. Jellemző, hogy még a RDR2-ben is tökmindegy jó vagy rossz vagy e, pedig nagyon élethűek akartak lenni.
A másik fogadalmam, hogy kimozdulok a komfortzónámból és kipróbálok olyan játékokat is, amiket korábban nem, hátha. És számomra is meglepő módon bejön a Bloodborne, rendkívül szórakoztató. Igaz még az első bossig sem jutottam el és tuti nem fogom kijátszani, de tetszik. Ezek után a Nioh is érdekel majd ha egyszer bekerül ps+ba
A másik ilyen játék a Persona 4 Golden. Klasszikus jrpg, körökre osztott csatával és elég elmebeteg sztorival. Ha valaki PS Vitát akár venni azt a P4G miatt tegye. Meg a Remote Play miatt.Te meg LnB ne akarj normális beszélgetéset xboxos ügyekben mert úgy jársz mint én. Úgyis beleáll valamelyik xbox ultra majd rohan a modi haverhoz és téged rúgnak seggbe. Szóval újévi jótanács, engedd el
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
penge111
addikt
válasz Carlos Padre #182454 üzenetére
A Persona 4 Goldennak a legjobb sztorija van szerintem ebben a sorozatban, még az 5. rész sztoriját is felülmúlta számomra. Hatalmas játék kár, hogy ps4-re nem hozzák el a P3 és Ps4 címeket!
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Pepeninho #182455 üzenetére
Inkább vegyél neki ilyet: [link]. Én nem akarok senkinek se nevelési tanácsadást tartani, mert mindenkinek megvan a maga saját gondolkodásmódja, elve. De szerinted egy Ratchet&Clank vagy egy Lego (video) játék mit fog fejleszteni rajta?! Geomax, Lego, társasjátékok, készségfejlesztő könyvekén, stb. inkább ezt az irányt ajánlom. De te tudod.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
wierra
senior tag
A problémádra szerintem inkább ez lesz a megoldás.
#182458: Szem-kéz koordináció, kombinatív gondolkodás, problémamegoldó készséget mindenképpen fejleszti. A játékidőt meg persze csak módjával kell adagolni.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Pepeninho
őstag
Koszi mindenkinek a segitseget.
Nevelesi tanacsot nem is kertem. Jol nevelt, kedves es okos kislanyom van. Ugy gondolom ha mar Apa jatszik a geoen akkor ugy korrekt, hogy O is jatszon 30 percet hetvegen.
Valszeg megveszem az uj Nintendot az uj Marioval. Az a regi idoket idezi. Sokan, egy TV elott....de reg is volt.Ps4, Xiaomi 11T
-
penge111
addikt
válasz Pepeninho #182455 üzenetére
Ö furdalt a kíváncsiság létezik e ilyen, hogy logikai, meg fejleszt is, meg piciknek van nézd én találtam ezt:
Melbits worldPontosan ezt akartam még javasolni a Nintendon rengeteg olyan játék van ami "gyerekes" mégis szórakoztató, nem bántásból írom, én elismerem a Nintendo-t mert ők nem a grafikára mentek rá sosem, hanem a játékélményre, igaz engem sosem szipkáztak be a címek, de ez az én szegénységi bizonyítványom , jó a Zeldákat imádom
[ Szerkesztve ]
-
penge111
addikt
válasz Pepeninho #182463 üzenetére
Most nézem ez playlinkes cucc, akkor kislányod, asszonykád és te is tudjátok együtt játszani, és ha pizsi party van akkor egy kis barátnő is Itt a bővebb leírás róla!
-
addikt
Látom már más is írta, én is a nintendo-t tudnám ajánlani. Nálunk van otthon egy gba egy snes classic, egy nintendo ds ill egy 3ds xl. Mindkét gyerek heti szinten játszik vmelyikkel évek óta. Szerintem sacc/kb 5-12 éves kor között ez tutti, hogy az egyik legjobb, ha nem a legjobb választás.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Pepeninho
őstag
Koszi mindenkinek. Megveszem ezt a jatekot es szulinapomra meglepem magam egy uj nintendoval.
Ps4, Xiaomi 11T
-
thewom75
tag
Aki még nem játszott a Resi VII el korábban , mindenképp VRel játsza, óriási élmény . Már csak ezért megérte megvenni a sityakot.
PSN : thewom
-
30z.Samu
félisten
válasz thewom75 #182470 üzenetére
Én még mindig imádom azt a játékot, azon gondolkodtam hogy a Resi 2 előtt kijátszom megint a VII-et, csak hogy meglegyen az alap hangulat. Meg azt is remélem, hogy az új Resi is valami ilyesmi lesz, mint ami a VII volt. Mármint nem a 2, hanem ami majd utána jön.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Vadernagyúr
senior tag
Sziasztok.
PS VR használható a régi fat konzolomon?PSN: joskovagyok199
-
.LnB
titán
válasz Vadernagyúr #182475 üzenetére
-
-
thewom75
tag
válasz Vadernagyúr #182475 üzenetére
Szia bár nekem van pro is minden további nélkül. Azt hiszem felbontás és stabilitás beli különbségek vannak a pro javára mind játék és VR filmek terén, de fattal is használható . Egyébként nem is tudnának annyit eladni belőle ha nem menne régi hardverrel.
-
thewom75
tag
válasz Vadernagyúr #182479 üzenetére
Karácsonyra vettem a fiúknak de nekem nagyon bejön. Resident evil, astrobot, beat saber húzócímek, idén pedig tuti megnyomja a Sony jobban. Na és persze az xxx 😁
-
thewom75
tag
válasz Vadernagyúr #182481 üzenetére
Szerintem várjál vele, annyiért drága. Én karácsonyi akcióban 200 euróért rendeltem VR worlds játékkal együtt. Az alig több mint 60 rugó és ver. 2es .
-
.LnB
titán
Most nézegettem aprón, van 70 alatt garis, pár hetes V2-es.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
BF alatt fele ennyi volt, várj új akciót, vagy vegyél garis használtat szvsz. Illetve még külön kontroller is kellhet majd hozzá.
Dive ever, work never.
-
markknight
veterán
válasz callmeakos #182402 üzenetére
Tényleg jó játék, csak annyit dumálnak benne, hogy ráuntam. Konkrétan már nem lehet csak úgy menni és hallgatni a menő soundtrackket mert valaki mindig szövegel :/
-
callmeakos
veterán
És senki sem rója fel azoknak hogy nincs sztori. Ha meg tesznek bele ami épkézláb oké egy autós játékhoz, akkor már egyből megy a fika, mert nem egy Last of Us vagy egy Detroit.
Mellékzönge, de most úgy érzem az NFS jobban megérte nekem az árát mint a PUBG. Elképesztően potato vagyok abban a játékban kontrollerrel
All→M8
-
addikt
válasz callmeakos #182487 üzenetére
No offense, de a PUBG-nél bármivel csak jobban járhatsz
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
callmeakos
veterán
válasz Tyler Durden #182489 üzenetére
Már kukáztam is, csak felcseszte az agyamat
Majd egyszer lehet ránézek. A legjobban elköltött 25 fontom volt valahaAll→M8
-
gyuromoj
veterán
válasz Vadernagyúr #182491 üzenetére
Move kontroller, alias fagyik.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
30z.Samu
félisten
válasz callmeakos #182492 üzenetére
Igazából gyakorlás kérdése az egész, PC után rohadt furcsa controller-el. Érdemes kicsit szórakozni az érzékenységgel is, hogy kényelmes számodra. Beleteszel pár órát és jobb leszel folyamatosan, de ez nem csak a PUBG-re igaz hanem mindegyik játékra, amelyikben célozni kell.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
thewom75
tag
válasz Vadernagyúr #182491 üzenetére
Igen,sok játékot (pl. Beat saber) fagyival (move kontroller) kell játszani úgyhogy nem árt,ha van. Öröm az ürömben hogy a ps3as move kompatibilis ps4el és használtan jó áron ki lehet fogni.
-
wierra
senior tag
válasz Tyler Durden #182489 üzenetére
Sosem értettem, hogy mi akkor etwas a PUBG-ben, ami indokolná, hogy ekkora hype van/volt körülötte.
Néztem gameplay videókat, de továbbra sem értem...pláne úgy, hogy egy trashcode bughalmaz az egész még most is."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
penge111
addikt
Azt írták a tesztekben hogy nagyon rövid a Resi 7, én 12 óránál járok és még most bóklászom a
, még mindig tartom, hogy nagyon f.sza kis játék, mondjuk azt veszem észre, hogy egyre könnyebb és egyre kevésbé parázok rajta már, lehet csak megszoktam a játékmenetet. Mondjuk olvastam van olyan acsi is, hogy nyomd le a játékot 4 órán belül.hajón [ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest