- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valakinek van amúgy itt 43PUS8506 vagy más méretben ilyen modellje? Mit szólnak hozzá?
#33104 rainman72: Na ez engem is érdekelne, mármint hogy Android TV-n teljesen PC-s verzióval megegyező funkcionalitású Chrome van-e vagy mi a helyzet. Ha esetleg valami streamelős oldalt használnék (Aréna 4 Plusz vagy más sport streaming).
-
anrab
addikt
válasz rainman72 #33104 üzenetére
De igen én tettem be a linket.
Senki nem válaszolt de a végén rájöttem hogy át vagyok cseszve.
Az egy app a store-ból.
Tv Internet Browser. Letölthető.
Más mint ami fent van alapból Internet Browser.
Abba benne van a Bing is. Azért az nem olyan mint mikor külön van a Chrome a felső sorban.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Azt honnan lehet tudni, hogy az egyes modellek milyen háttérvilágítást használnak?Igazából az érdekelne, hogy PWM-el mennek-e (és ha igen, mekkorával), mivel monitornak is használnám...... ehh, valszeg amúgy is 120-240Hz-es minden LED TV, a felső kategória kivételével, pl. Sony X80J.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
törölt tag
válasz AxBattler #33109 üzenetére
Ahhhaaaaa értem már! Hát szomorú hogy nem alap mindenhol a flicker free kijelző Telefonoknál is folyton téma a PWM mentesség, de legalább a gyártó megadná ezeket az adatokat, és nem kéne teszteket bújni. Telefonnál még istenes mert mindenki rájuk van buzulva és valahol csak van egy teszt, tévét viszont nagyon kevesen tesztelnek ilyen mélybehatóan.
-
törölt tag
Agyalok ezen a TAB6305/10 hangprojektoron 8506-hoz.
Lehet ezeken a tévéken több kimenetet aktiválni? Jackkel rádugnám a mostani hifim, optikán vagy HDMI ARC-cal meg ezt a fröccsöntött szart, és a kettő hátha ütős lenne. Hifi mélyközépben jó, ez a rúd izé gondolom magasban nem rossz, a mélynyomó meg remegtetné a valagam (fotel alá szeretném tenni ). Vagy ilyen nem létezik?
-
hunaqua
addikt
-
rainman72
nagyúr
-
törölt tag
válasz rainman72 #33120 üzenetére
A teljes összeg valóban jobban hangzik. Bár most a tévétől is elvettétek a kedvem Jobb lesz ha maradok a mostaninál, aztán vagy lecsapok majd valami must buy akcióra vagy kivárom míg kileheli a lelkét és akkor nézek valamit. Semmi baja amúgy csak már kipróbálnám milyen ez a HDR móka meg a nagyobb felbontás. Meg hülyén nézne ki ha erre dugnék PS5-öt amin szintén agyalok
-
-
stefi68
addikt
Ha már itt szóba került a soundbar...
Létezik olyan hangeszköz, ami valódi 2.1-es elrendezésű, tehát úgy néz ki mint egy 2.1-es aktív hangfal, de kifejezetten TV-khez tervezték? Értem ez alatt, hogy van hdmi, (ARC, CEC), optikai, BT stb. bemenete, távirányítója és viszonylag erős a középtartományban.Az én TM-m szekrényen van, így a talp miatt semmiképpen nem tudom a TV alá helyezni a soundbart...
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
djherby
tag
Tegnap már sikerült helyére tenni a 55OLED706-ot, és bekapcsolni. Előtte 55-ös Samsung volt, aminek szintén nagyon jó képe van. Érzésre kisebbnek tűnik. Centivel meg is kellett mérnem, mert nem akartam elhinni. Valszeg a nagyon pici talp miatt is lehet. Még semmi komoly anyagot nem sikerült nézni, de tisztán látszik, hogy nagyon jó lesz. Ehhez kérnék is segítséget. Javasolt beállítások, fehéregyensúly? Tudtok ilyet amit megnézhetnék?
Köszönöm!
Az Ambilight-ról: Sztem egy fantasztikus dolog. Amikor valami természetesen jó, hogy úgy teszi oda magát, hogy igen, ez milyen f@sza dolog! Régebben javasolt is volt TV mögé esetleg egy fényforrás, vagy egy felkapcsolt lámpa. Nekem volt mindkettő, sose néztem sötétben tv-t. De ez mindent visz. -
al_age
senior tag
Sziasztok!
Van egy 58PUS7805/12 TV-m és egy Onkyo HT-RC630 5.1-es házimozi erősítőm.
Mindkettővel elégedett vagyok, de az erősítő nem mai darab, talán ezért az ARC kapcsolat nem működik megbízhatóan a két készülék között.
TV-n a hangbeállításoknál lehet választani sztereo, többcsatornás és többcsatornás (átkötés) opciók közül. Dolby Digital Plus-hoz HDMI ARC kell, optikain az sajnos nem megy át. Ha azonban átkötés helyett a "sima" többcsatornás lehetőséget választom akkor DD 5.1-ig úgy tűnik rendben vagyok optikai kimeneten.
A kérdésem az, hogy tudjátok-e, hogy ilyenkor a TV konkrétan mit csinál a hangsávval? Ami "átfér" optikain azt érintetlenül át is küldi, afölöttit (pl. DD+) pedig lebutítja arra, ami még átmegy, vagy eleve mindent átkódol például Dolby Digital-ra és azt küldi ki (neadjisten sztereóra és utána azt lövi ki valahogy 5.1-re)?
Így, optikai kimenetet használva MindigTV nézésekor szépen írja az erősítő, hogy Dolby Digital 2.0 jel érkezik, DD+-os film nézésekor pedig Dolby Digital 5.1 bemeneti jelet kap.Előre is köszönöm a segítséget!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
Kisszaboo
junior tag
Philips 65 Oled 706... Ismerősőm 1 hét után küldi vissza .....( Emag- 489.900) [kép] [kép] Euronicsnál lemondtam....
[ Szerkesztve ]
Philips 65 Oled 805 , Asus Zenfone 7 , és 7 Pro
-
blakey
titán
válasz Kisszaboo #33133 üzenetére
Mi van, ha csak FW hiba, amit javítottak vagy épp "user error"? Ez nem általános hiba, nem olvastam, hogy mindenkinél ilyen probléma lenne.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
alaves
addikt
válasz blakey #33137 üzenetére
+1 ...de ők tudják... hiba esetén esélyes, hogy az esetleges QN90 hibával a Samsung szerviz elküldi őket melegebb éghajlatra (lásd Samsung topic + nekem is mondta a területi LG-Samsung-Sony-Panasonic szervizes figura).
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
blakey
titán
válasz Kisszaboo #33141 üzenetére
Leírtam az OLED topikban a véleményemet, a dolgok mögé is érdemes nézni, miért hangzott el, milyen hangnemben volt a beszélgetés, egyből indulatos volt vagy nyugodt. Én nem hiszek az ilyen hsz-eknek, bocs…
Állj el a vásárlástól, mert 1 hsz bebizonyítja, hogy sz@r az egész, holott a többi 100-nak meg semmi gondja.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Kisszaboo
junior tag
válasz blakey #33142 üzenetére
Ki mondta, h a többi 100- nak nincs gondja? Veszek fél milláért egy tévét, valszeg én is indulatos lennék.....ha folyton bohóckodnom kell vele.... Nézem ott az Oled topikban a foltos LG Oledeket....nem hiszek a szememnek.....
[ Szerkesztve ]
Philips 65 Oled 805 , Asus Zenfone 7 , és 7 Pro
-
blakey
titán
válasz Kisszaboo #33143 üzenetére
A szám csak úgy hasraütés volt, de sokkal többen vettek 706-os, mint az általad betett 1 felhasználó, tehát "1 kontra több", a te esetedben az 1 győzött, hurrá.
Mondom, probléma van a fejekben. Megveszel egy TV-t ami hibás, azt azonnal cserélik, nem szerviz. Hol és mikor kerültél a TV-k világába? Én tudom, hogy miként működik, 1-2 hibás darab a több ezerből nem releváns, ráadásul a Philips OLED-ek prémiumnak számítanak, úgy is bánnak velük, sokkal kisebb az esélye, hogy hibás készüléket kapj, mint pl. LG vagy Samsung esetében.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
wayne1
senior tag
Lenne egy kérdésem. Van egy 55PUS7304 tévénk már pár éve. Múlt hónapban előfizettünk a Netflixre (Standard HD) most pedig az HBO Max-ra.
Netflixes előfizetésben nincs nálunk 4K meg HDR/Dolby, de az HBO-n van, és ehhez kapcsolódna a kérdésem. Ugyanis rákeresve itt a fórumban láttam, hogy másnak is kissé furcsán jeleníti meg a tévé a Dolby-s tartalmakat. A világos jelenetekkel nincs is gond, de ha fekete a háttér az világos szürke színben pompázik. Ez eléggé zavaró. Van esetleg megoldás arra, hogy ezt beállítsam valami normálisabb színekre?
Próbaképp Kodi alá betettem az HBO kiegészítőt, de az meg nem ismerte fel a Dolby-t valamiért. -
Kroni1
veterán
válasz wayne1 #33148 üzenetére
Sajnos nálad is fennáll az a probléma ami sokaknál előfordult itt, hogy a HDR tartalmakat nem jól jeleniti meg a panel. Ezért irják h panellottós volt a tipus, mert van akinek gyárilag jó, van akinek meg olyan a kép mint nálad.
Nekem van 8505 és 7304 is a családban és tökéletes, de sokan irtak le ehhez hasonlót. Próbálj meg visszaolvasni itt beállítási javaslatot hozzá, a Dolby Vision képprofilt ha bekalibrálod azzal sokat lehet javitani rajta. (amelyik panel jó annál gyári értéken is szuper a kép)Más: Tegnap este néztem az F1 - Drive to Survive-ból pár részt, és Dolby Vision-el iszonyatosan jó képe van az 50PUS8505-ösön. Komolyan olyan feketéje van DV alatt szinte, mintha OLED lenne.. Nekem ez a képminőség tökéletesen elegendő, a 120Hz panel egy icipicit hiányzik, de ez az egyetlen tulajdonsága a tévének amibe minimálisan bele tudnék kötni, amúgy imádom.
[ Szerkesztve ]
-
Alien!
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest