-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz ntomka #21648 üzenetére
Nálam tűrhetően működik az LG, néha a hangerő mintha elállítódna de olyankor a TV távval leveszem nullára és újra fel, akkor ott van a skálán ahol megszoktam.
Mondjuk nálam a TV hangszóró ki van kapcsolva hiszen a projektor úgyis elnyomja, meg a mélynyomó miatt jobban is szól. -
pixta78
senior tag
válasz Vadászmenyét #21651 üzenetére
Nekem is, 58pus7304.
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
bikfic1
tag
válasz VincentVG #21644 üzenetére
nekem az 58 colos verzio van meg pár napja, de nem vagyok elégedett a képével, sem élességben de inkább a szinei nem tetszenek, főleg az emberek bőrszíne lesz nagyon ronda, sárgás, néhol szürkés vagy vöröses, de egyáltalán nem természetes.
pedig próbáltam minden profilt, egyeni beállítást, neten best settingset ehhez a tipushoz.
200 ezres tvtol nem ezt vártam. előző 130 ezres tcl- nek sokkal szebb természetes színei és sokkal feketébb feketeje van, pedigez is va panel, de inkább szürkés az a fekete. a taviranyito szörnyű. a gombokat alig lehet érezni olyan laposan vannak. a gv hangszoroja is inkább atlagon aluli. erősen gondolkodom a visszavetelen és lemondok a sok szolgaltatatasrol amit nyujt papíron. a mozgasok miatt inkább egy 100 hz- es samsung lesz a következő jelölt. -
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
A Philips 70PUS7304/12 típusú TV középtalpas vagy nem ? Mert láttam már weboldalakon ugyanezzel a típusmegjelöléssel "két lábas" és középtalpas kivitelűt is, de valójában akkor melyik is ? A középtalpas lenne a jó, mert annál a kijelző forgatható.
[ Szerkesztve ]
-
VincentVG
senior tag
válasz bikfic1 #21654 üzenetére
koszi szepen, nagyon hasznos komment ez most nekem.
van egy kb 10 eves fullHD ambi-s regi Philips-em, nagyon szeretem, - de az ujat mindenkep megnezem valahol azert eloben, ....bar ez igy nem sok jot jelent.
a 70es meret, az ambilight es a 300k miatt gondolkodtatott el..
-
pixta78
senior tag
válasz VincentVG #21657 üzenetére
Ne állj meg egy véleménynél. Az enyém pld Nagyon szép Feketét ad, már-már azon gondolkodom, hogy elvesznek részletek mert tényleg Fekete. A szinekkel is ellen véleményben vagyok a kollégával, a család meg is jegyezte, hogy élethűbbek a bőr szinek, mint a 6éves Philipsen amin nem állítottam EGYÉNI paramétereket. Kicsit visszaolvasva megleled a mikéntjét.
Szóval részemről Ajánlott az58.
-
sirarcheer
senior tag
válasz pixta78 #21658 üzenetére
+1
Nekem is 58-as van, és nagyon tetszik.
Gyorsan lehet tartalmat fogyasztani (Netflix, HBO Go, Twitch, Youtube), értelemesen kezeli a BT fületst. Ha az van kiválasztva, akkor ha be van kapcsolva akkor átvált arra, ha kikapcsolod akkor a TV hangszorója szól. Értelmesen kezeli a jack hang kimenetet.
Witcher sorozatot már ezen néztem és fantasztikusan néz ki rajta (4k, Dolby Vision)PSN: sirarcheer
-
frankdelgado
őstag
válasz sirarcheer #21659 üzenetére
Üdv.!
Èn 50es 7304et veszek. Olyan lehetősèg van, hogy egyszerre vètelezek hangot spdif en ès bt-n? Ha jol tudom 2 bt fejhallgatót nem kezel a tv....
-
sirarcheer
senior tag
válasz frankdelgado #21662 üzenetére
Most próbáltam ki. Egy BT füles, és egy rádiós a jack kimenetre is küldi a hangot egyidőben.
PSN: sirarcheer
-
frankdelgado
őstag
válasz sirarcheer #21664 üzenetére
Hàlàs köszönetem!
-
TIT
veterán
Hát igen,én még nem láttam olyan philipset amin a színek nem természetesek,mondjuk min.6-os,samuba annál többet,régen azzal érveltek,hogy a rizszabálóknak ilyen a bőre...ja persze,azért volt más gyártónál jó ami japó.
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok,
Van egy 65PUS6162 TV-m. Van rá dugva HDMI Arc portra egy soundbar (Blitzwolf SDB1), HDMI2-re egy Digi beltéri és HDMI3-ra egy mini PC.
Sajnos az ARC nem ismeri fel a soundbar-t, csak akkor, ha kihúzom a mini PC-t a tv-ből. Ennek mi lehet az oka?
Természetesen a csatikat próbáltam felcserélni, nem segít semmit.utdetailing.hu
-
BenceShearer
aktív tag
Egy 7304 tulaj megnézné, hogy mekkora tárhely van a TV-ben? A displayspec 8 gigát ír. Az azért fura, mert a 7303-ban 16 giga van. Az újban kevesebb lenne?
-
válasz BenceShearer #21674 üzenetére
Nem teljesen mindegy? Én nem másoltam rá semmit.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
junior11
veterán
A [philips.hu] oldalán 16GB van írva.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Sinu
senior tag
58pus7304 8gb, abból nálam 5.2 felhasználható.
Displayspecifications.com mindegyik méretre 8gb-t ír.
Philips honlapján meg van csillagozva a tárhely, de nem találtam magyarázatot hozzáSanya Majd ha kérdés lesz, hogy te másoltál-e valamit a tévédre, akkor írd meg ezt a borzasztó hasznos hozzászólást...
[ Szerkesztve ]
No Future
-
NoMagix
addikt
-
öööö, miért is?
Mi az amit a tévére fel kell másolj és sok tárhelyet használ és a 8 giga, vagy 5,2gb szabad hely ebben korlátoz? A televízió igazából videót játszik le vagy zenét, amit napjainkban hálózati adattárról, internetes forrásból, usb-s eszközről.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
MEXX_85
tag
Én se tartottam fontosnak eddig... De 55pus7304- 5,2gb kevés.....mielőtt megkovezitek az embert... Vettem egy logitech 710 es controllert a tvhez kisfiamnak jatszashoz... Aztán 3-4 játék meg is fogja a tarhelyet... Sőt egy nagyobb játékbol csak 1 megy rá..... Tudom, mertnem konzolt veszek... Mert most arra nincs keret neg meg kicsi a gyerkoc.... Igy igaz kevesebb gagyibb a játék de kisfiamnak még pont elég... Nagyobb lesz majd kap.
-
NoMagix
addikt
Kicsit szánalmas, hogy ezt nevezik okostévének, (ezt nem csak a Philips-re értem)!
Ráadásul tavaly még 16GB volt. 7-es szériában! -
VincentVG
senior tag
sziasztok
tesztelem eppen ot:
Philips 70PUS7304/12 Smart LEDkicsit elvesztem a kep beallitasnal (illetve meg nem volt eleg idom probalgatni) valakinek van valami tuti setup-ja?
foleg filmhez kellene.
elso nekifutasra nem rossz kis TV ez. persze nem top, de egy jo eros kozepkategorianak tunik. kb 3m-rol nezem, igy azert felemas az erzes, de csak fokent a gyengebb kontentek miatt.
-
pixta78
senior tag
válasz VincentVG #21687 üzenetére
Nekem 58-on nagyjából,
- Válaszd a "Film" lehetőséget, itt ki vannak kapcsolva a képjavító vacakok.
- Kontraszt és Fényerő kb 55 körül
- Videó kontraszt 97
- Szín 52, normálEz egy kiindulási alap, innen kis változtatásokkal látni fogod az eredményt.
A színeket egyenként ne állítgasd műszer nélkül.Ezt HDMI- n és TV adásnál -ha nem box-os-külön el kell végezned. Sőt, ha HDR vagy DV anyagot nézel, akkor az új beállítási"HDR Egyéni" módon is változtass ugyan ezen elv mentén.
-
anrab
addikt
Nekem egy 500GB-os SSD van az usb 3.0-n tárhelynek formázva az 55"7502-n. Minden arra került.
Aztán usb-ről Es File Explorer. Utána már az es-sel azt telepítesz amit akarsz csak először jelöld ki a Google böngészőt a menüben. ./Kiváló torrentezni/ -
Popalcsek
tag
""Utána már az es-sel azt telepítesz amit akarsz csak először jelöld ki a Google böngészőt a menüben.""
Ezt kifejtenéd bővebben Uram? Nekem egyrészt nem választható semmilyen módon a chrome a telepítendő alkalmazások közül (esetleg valamilyen APK oldalról megoldható), másrészt milyen menűből is kellene kijelölni ha sikerül feltelepítenem? -
frankdelgado
őstag
Üdv.!
Androidos tv-re lehet torrent klienst telepíteni? Igazábol csak a móka kedvéért érdekel. Gondolom, ha van ilyen, a tv-nek bekapcsolva kell maradnia a letöltés alatt....
-
gamerthor
csendes újonc
Tud valaki ajánlott és bevált beállítást PUS7304-re Xbox One X/ PS4Pro-s konzolozásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest