Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VGYke

    addikt

    Sziasztok! Kinek van tapasztalata VW mobilitás garancia ügyben? Ki tudna tanácsot adni?
    Adott egy 2012 évi, mostanra sajnos nem túl értékes VW Jetta 1.4 TSI az asszony részére.
    Az asszony ragaszkodott folyamatosan a VW szervízhez, meg a mobilitás garanciához, mert ugye soha nem lehet tudni, ha baj van...
    Most az asszonynak kisebb baj lett, amiből úgy tűnik, a mobilitás garancia miatt több mint 100 eFT további baj lesz, tehát megszívta a "segítséget"!

    Történet: lakhely Salgótarján. Keszthelyen, vasárnap délben egy parkolóban az asszonynak kitört az indítókulcs „nyelve” a távirányító házból, úgy hogy az indítókulcs fém része teljesen ép, a házban a tartó forgó szar tört el, képek szerint.

    Sajnos én nem voltam a helyszínen és a telefont sem tudtam felvenni.

    Mire jó a mobilitás garancia, ha nem erre? (Hát nem erre!!!)
    Hívta a megadott számot, elmondta, hogy az indítókulcs nyelve kitört a házból, a tartalék kulcs 350 km-re van, stb. Ezek után Keszthelyre Zalaegerszegről (!!!) jöttek autómentővel, hoztak csereautót (nem kérte az asszony), egy kibaszott törött kulcsház miatt feltették a Jettát a trélerre és elvitték Zalaegerszegre.

    Hétfőn hívták, hogy a kulcsot valami 126 000 Ft körül tudják a gyárból megrendelni + programozás, az eltört ház javítására nincs lehetősége a hivatalos VW szervíznek. Ha nem veszi igénybe a „javítást”, akkor ki kell fizetni az autómentés + autóbérlés díjat (gondolom ez több mint 126eFt)

    E-mailben, fotókat csatolva kérdeztem egy autókulcs javítót javítható e és mennyi lenne, ezt írta:
    Igen javítható. Burkolat cserével. Bruttó 8.000.-ft-ba kerül. Egy óra alatt készül el. Köszönettel: Geszti Miklós Zár-Pláza Kft. Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 63.

    Más VW szervízt is megkérdeztem e-mailben, mennyibe kerül a gyári kulcs csere, ha már így bepippantotta az asszony a mobilitás garanciát...
    Eddigi legdrágább 88 435 (Budaőrs), legolcsóbb 82 650 (Eger, Békéscsaba) ajánlatokat kaptam.

    Szerintetek mit tehetünk hogy a legkevesebb rácseszéssel jöjjünk ki ebből a helyzetből?

    kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

Új hozzászólás Aktív témák