Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt19900

    őstag

    Amennyiben úgy alakulnak a helyzet(em)

    1.4tsi motor ami alapból 122Le, pl. ezeket is ugyan úgy "meglehet íratni" mint pl. egy pd motort? szóval a 122Le megtudják írni mondjuk a 140-150Le tesója teljesítményére?

    vagy ez itt már picit összetettebb dolog?

    CAX motorkódos, ha jól láttam amin épp megakadt a szemem

    vagy a másik kérdés, az 1.6rctdi motorokkal is mi lenne ilyen szempontból a helyzet? nem azt mondom, hogy "szénné" szeretném íratni, hanem egy optimalizálásra gondolnék itt, ha pl. a kiszemelt autó kicsit kisebb motorizáltságú, mint ami annyira nem szimpatikus

    Ezekben a motorokban már mind van részecskeszűrő is? Ennek a dolognak elegendő a normál működéséhez, ha hétvégente el-el megy az ember erre-arra egy nagyobb körre és ott "megjáratja"?

    Tsi-nél számolok a kokszosodással ill. az esetleges lánccserével (és ami ezzel még jár mellé) ezen kívül még valami nagyon nagy kiadással mivel érdemes kalkulálni?

    Elég sok autótípus most tervben van (ha elkél a Passat), gondoltam előtte azért megkérdezlek benneteket is, mivel még nagyon nagy a katyvasz a fejemben, néztem Polotól elkezdve Golfon át Passat, Tiguan, Turanig bezárólag, sajnos nagyon képlékeny még a dolog :(

    Ilyesmi pl. hogy ha nincs benne multikormány és/vagy tempomat, akkor azokat 1:1be be lehet szerelni, ha vásárolok egy multikormányt és tempomatkart és beleíratom vele valahol?

    Ismerős Transporterébe találkoztam azzal az esettel, hogy nem lehetett bele "olcsón" tempomatot tenni, mert tekerős ablak révén nincs benne komfortmodul és így még azt is meg kellett volna hozzá vásárolni, gondolom azért a fent felsorolt modellek között ilyesmi nem fordulhat elő és pl. a kábel előkészítés rendelkezésre áll az autóban?

    Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák