Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #31733248

    törölt tag

    válasz spanyoll #77394 üzenetére

    Te úgy látod, hogy az emberek tömegesen fordulnak el a kínai és indiai termékek vásárlásától csak azért, mert azok környezetszennyező államokból érkeznek? Mert én pont azt szeretném, hogy ez - állami, közösségi segítséggel - bekövetkezzen. Erről írtam már itt többször is, csak valamiért nem esik le. Ha nem tudunk hatást gyakorolni az említett országokra, akkor elveszítjük környezetszennyezés ellen zajló globális küzdelmet is.
    Azt pedig ritka kontraproduktívnak tartom, hogy a baloldali és liberális pártok mindenhol fegyverként próbálják a klímaváltozást használni a jobboldal ellen. Ezt nem veszitek észre és letagadjátok. Friss hír a portfólióról:

    "A davosi Világgazdasági Fórumon jelentette be Soros György magyar származású milliárdos befektető, hogy egy új, globális egyetemet alapít, amely a klímaváltozás és az autoriter kormányzatok elleni harcot tűzi zászlajára"

    Biztos véletlen a párosítás.:) Én pedig a jövőbe látok, amikor azt mondom, hogy amikor Salvini lesz majd az olasz kormányfő, azonnal meg fogja kapni az autoriter jelzőt ő is. Többen pedig ebből a topicból is szentül meg lesznek róla győződve, mert erről a meggyőződésről az általuk naponta olvasott Index fog gondoskodni. De ez nyilván nem propaganda, hiszen az csak a másik oldalon van. ;)

Új hozzászólás Aktív témák