Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #23251 üzenetére

    "több felhasználót gyűjthetett volna hirtelen (és esetleg meg is tarthatott volna magának), ha a nagy váltáskor ELEVE egy értelmesebb böngészőt dobnak piacra."

    Olyan szempontból win-win szituációban voltak, hogy nem volt más alternatíva. Aki Firefoxra váltott, annak a mostani, 24-es állapota se lett volna kielégítő, aki Chome-ra az meg az alacsonyabb memóriahasználat és gyorsabb működés miatt úgyis visszatér idővel. Ha meg mindegy neki, akkor úgyis csak marketinggel lehet meggyőzni.

    "Az persze más kérdés, hogy alaposan rácáfolt az Opera arra, hogy képesek lennének kihozni belátható időn belül egy használható valamit belőle."

    Ha még csak ez lenne akkor reménykednék. De a nagyobb baj, hogy egyáltalán nem akarnak. Emdek egyedül, hobbiból, lelkesedésből többre képes, mint egy professzionális, jól fizetett fejlesztő csapat? Nem túl valószínű.

    Mindenesetre nagyon bízom benne, hogy lesz majd valami milliárdos Opera 12 rajongó, aki lát benne fantáziát és segíti gazdaságilag a projektet. Tetzchernek már felhívtam rá a figyelmét még pár hónappal ezelőtt, meg a Vivaldi.net-en (My Opera utód) is hoztam neki létre topicot, kb. ennyi amit tehettem az érdekében.

    "Azért legalább abban reménykedem, hogy az Opera nem veszi át a Google hülyeségeit az olyan jellegű agyonkorlátozásban, mint amit az előbbi hsz.-ben említettem"

    Ez valószínűleg csak Windows alatt van így, mert 35-ös Chrome-ban Linux alatt csomagolatlan kiegészítőnél nem ugat és máshonnan is tudok behúzni crx-et miután jóváhagyom a figyelmeztetést. Vagy később kerül majd bele?

Új hozzászólás Aktív témák