-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz Spancer RE #21649 üzenetére
108-112 minden vacakolas nelkul felmegy a kozepe legyen jo azt csa, az enyemen is 112 es van
semmi gond vele!ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
nagyúr
-
qdak
addikt
-
Remekelek28
őstag
válasz sziada5925 #21648 üzenetére
Köszi és milyen márka??gyári,Castrol,vagy Shell??
-
zolikaDB
veterán
válasz Spancer RE #21649 üzenetére
Milyen autóra kell szép felni? Ugyanis van facebook-on eladó Irmscher Softstar 5-ös lyukosztással, azt már inkább feltenném átalakítóval, mint amit mutattál, az nem az igazi szerintem, az Irmscher meg tudjuk, h Irmscher...
-
hdman
őstag
válasz Remekelek28 #21655 üzenetére
Én nemrég cseréltem, castrol magnatec ment bele, a gyári gm olajat nem ajánlották.
C corsara hátra milyen márkájú betétet javasoltok?
Sopron city :)
-
zolikaDB
veterán
válasz Spancer RE #21659 üzenetére
10 perc és jönnek az ajánlataim!
-
törölt tag
válasz Okuyama #21661 üzenetére
Nem gond ugyanis jelenleg nincs egy forintom sem.
Hét végefelé írok hogy mi van csak ne felejtsem el... hátha addig kapok fizetést
Lefényképeznéd nekem az elsőket? ki vannak szerelve? mit lehet tudni róluk? mennyiért akarod adni, pálesz csere érdekel e - meg ilyeneket privátba leírhatsz -
Okuyama
tag
válasz #81556480 #21662 üzenetére
Persze,ha érdekel szólsz és félre teszem neked .Amikor kell majd akkor intézzük : ) Az alkatrészekről anyit tudok hogy teljesen jó állapotúak ,használtuk az autót igy tudom hogy a futóműben semmi kopogás nem volt .Ahonnan származott külföld ott szervizelték gyári alkatrészekkel ,ez látszik is mert amit kibontottam 1 db utángyártott alkatrésszel nem találkoztam .Jah igen persze kivan bontva ,egyben van még a rugó lengéscsillapitóval féktárcsával .Csere is szóba jöhet ,megbeszéljük Megpróbálom neked ma holnap lefotózni valahogy ,a többit akkor priviben intézzük
-
Calogero
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok Structure kerék létezik 15" -be is?
-
helkis
veterán
válasz Spancer RE #21659 üzenetére
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz #81556480 #21672 üzenetére
eddig nem astrára kellett felni?
lehet önmagában jó egy felni, de egy kocsi design-jához nem illik, akkor már nem is olyan jó, aztán lehet ha felkerül, akkor jól fog kinézni.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
törölt tag
válasz helkis #21673 üzenetére
Nekem vectrám van. ( van astra is, családi) de ez a felni szép, tetszik a forma jól nézne ki alatta SZERINTEM. és ez számít hogy nekem tetszen
Ez a jelenlegi felnim: [link]
Gyönyörű állapotban van , szép festés, amúgy jó felni csak a dizájni kicsit "öreges"
Viszont ugyan ezt mindenféle fura szinekkel előszeretettel teszik golfok megy ilyen furfangos kocsik alá. -
-
-
őstag
Én is felni mizériában vagyok.
Jelenleg gyári OPC Astra pacskerem van, amin a téli van.
Most erősen agyalok, hogy hogy legyen. Baromira tetszik ez az OPC felni, így szerintem az lesz, hogy erről leszedetem a téli gumit, az megy majd lemezfelnire, és az OPC-re meg veszek egy garnitúra nyárit.Ami bajom van a jelenlegi felnimmel, hogy az előző tulaj baromira megpadkázta a jobb elsőt, és irtó ronda.
Arra gondoltam, hogy esetleg lefújom matt fekete plasti dippel. Szerintetek? Vagy inkább polír? Baromi mély horzsolások is vannak a felnin.Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
zolikaDB
veterán
válasz KonzolKartel #21686 üzenetére
Ne b. mar meg!!! Feketere? Teli gumit ra???
Tessek levenni, felujittatni. Kihegesztik, gittelik ahol beteg, gorgozik, centirozzak, alapozas, fenyezes ezustre, semmi bazari szarsag! Ez OPC!!!
Max antracit. Szerintem. -
Pinya007
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani megbízható, jó Opel szerelőt Székesfehérváron?
Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
Jofi81
őstag
Honnan tudhatnám meg, hogy a hátsó lengéscsillapítónak milyen a rögzítése? Van csavarorsós meg szemes, de az sem mindegy, hogy alul vagy felül melyik van. G Astra Caravan X16XEL
-
adidas4death
aktív tag
Üdv
Kollégák, a B-s Vectrának mekkora az agymérete? Mert találtam egy felnit ami 4x100-as és tetszene is de 55mm az agymérete.
Viszont irt egy ilyet a srác de nem tudom, hogy ez igy mennyire lenne biztonságos vagy jó?
"ha kicsi a luk esztergályossal kell kimaratni, ha nagyobb kell esztergályossal csináltatni tehermentesitőt"
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
proper
őstag
válasz adidas4death #21692 üzenetére
ha 4x100 akkor 56.5 az agy a felninek pedig 56.6-nak kell lennie
55-ös agyméret nincs, 54, 56.5, 57
ha 54-es akkor ki kell esztergáltati méretre és csokolom ha nagyobb akkor pedig tehermentesitő karika kell bele
-
adidas4death
aktív tag
válasz proper #21693 üzenetére
de attól még a felni nem fog "sérülni"?
úgy értem, hogy ettől még biztonságos marad a dolog hogy ott esztergálva lesz? nem fog kiesni alólam féluton meg ilyesmi? komolyan kérdem, mert laikus vagyok ebben a témában még[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
proper
őstag
válasz adidas4death #21694 üzenetére
nem fog "sérülni"
ha pl vw 57 az agyméret akkor az már sérült?
-
adidas4death
aktív tag
válasz proper #21695 üzenetére
Jó, Nem ugy értettem, hanem hogy nem azzal az agymérettel gyártották, arra csak át lett alakitva.
Érteeeeem? Mr. Garrison
[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
válasz adidas4death #21696 üzenetére
nem lesz tóle semmi baja
-
tomyoy
senior tag
válasz adidas4death #21694 üzenetére
nem, nyugodtan csináltasd meg és így ráadásul ha el szeretnéd adni a későbbiekben akkor könnyebben fog menni
nyiknyiknyiknyik
-
zolikaDB
veterán
válasz adidas4death #21696 üzenetére
Esztergalassal esztergalunk, marassal marunk
Akkor serulne foleg a futomu, ha az agymeret nagyobb lenne a kereken. Mert akkor semmi nem tajol, csak a csavarok valahogy. Olyankor iszonyatosan raz a kerek olyan 100km/h korul es felett. A tehermentesito, ha nem sok az elteres, lehet muanyagbol is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest