- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
A BMW és a kuka között állt egy Thalia, a biztonsági őrünk autója. Szerencsénk volt, mert egy járókelő beszólt, hogy arrébb kellene állni a kocsival, mert ég a szemetes konténer.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
frame>24
addikt
válasz frame>24 #8354 üzenetére
Végül ma voltam doktornéninél. Bár viszonylag kevés fizikai fájdalommal átestem a fúráson, nekem onnan kijönni élve oylan élmény, mintha újjászületnék! (áhh, brrr.rr.....szörnyű volt! A hangok, a rezgések, jajjj.) Tiszta pszichés SOKK!
A kezem, amiben a magam törlésére való zsepit szorongattam, még most is büdös az ott használt mindenféle rejtélyes kemikáliáktól. (nem gyün le semmitől a szaga)
Soha nem akarok többé ilyen helyen járni, pedig valószínű, hogy előbb-utóbb muszáj lesz[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
bnss
veterán
válasz kételkedem #9951 üzenetére
Legalább szólt, mai világban az sem lenne meglepő, ha szó nélkül elsétált volna.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
venember83
nagyúr
válasz frame>24 #9952 üzenetére
Érdekes, orvosokkal sose volt bajom, nem is nagyon féltem tőlük, bár 8-9 évesen meghallva, hogy megműtik a szemem, azt hiszem, hogy elbőgtem magam. De a többi beavatkozásnál valahogy mikor orvos elé kerültem megnyugodtam, míg körülöttem mindenki izgult, nem tudom, hogy ennek mi oka lehet. Ha belegondolok, tényleg nem kellemes a fogász, de nem akar rosszat s annyira nem is szokott fájni a kezelés, max mikor a gyökeret szedik ki, és az valamennyire még érez. Na az kellemetlen, viszonylag. De ha az orvosnak egy jó kis nővérkéje van, akkor az jól eltereli az ember figyelmét, legalábbis esetemben.
-
frame>24
addikt
válasz venember83 #9954 üzenetére
Akkor te szerencsés vagy, nekem a fogászat exxxtra rossz, borzalmas élmény, gyakorlatilag ezúton tudom hacsak halványan is elképzelni, milyen lehet, mikor valakit kínozni visznek. (mármint, lelkiállapotra értve)
figyelni se tudok ilyenkor semmilyen nővérre, nulla, nihil. pánik és görcs...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
ádyz
addikt
válasz kételkedem #9956 üzenetére
Általában így szokott lenni, szól, hogy tűz van, de a telefont ilyenkor nem ismeri.
Pedig ha komolyabb a baj, akkor ezen a pár percen múlhat minden.
-
ádyz
addikt
válasz venember83 #9959 üzenetére
What does it mean: "Entschuldigung"?
-
bnss
veterán
válasz kételkedem #9956 üzenetére
Locsolni való, jáj, most leestem a székről.
ádyz: nincs mindenkinek mobiltelefonja, ha van, akkor is lemerülhet, stb.
szerk.: bocsánat/elnézést jelent az Entschuldigung.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
ádyz
addikt
válasz venember83 #9962 üzenetére
Tank jú!
Bon: Kifogás, kifogás!
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #9962 üzenetére
ejj, de sok nyelvül tucc
-
venember83
nagyúr
válasz ngabor2 #9965 üzenetére
S mennyi, ezeknél sokkal fontosabb nyelven nem... Különben lassan ismét tanulom Európa forradalmárjainak (Liberté, Egalité, Fraternité) a nyelvét, nem mintha lenne bármi értelme is. Inkább tanultam volna egy mesterséget, ha az ember nem ért semmihez, akkor oly mindegy, hogy hány nyelvet ismerve nem ért semmihez.
-
<NewL>
addikt
heló
nem tudok belépni a freemail-embe. Adatbázis hiba! -t ír ki.
Az létezne ,hogy ha egy nagyobb filet csatolnak hozzá nem lép be? kb 40 oldal szkennelt kép.
vagy mi van ezzel?There's an app for that
-
dragonfx
veterán
ez a világos zöld lime.os STR8 tusi nagyon faxa.próbáljátok ki pasik.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
ádyz
addikt
De kihaltunk.
-
Szép estét!
Én itt vagyok.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
kételkedem
addikt
válasz Algieba #9983 üzenetére
Szép estét!
Én is itt vagyok, de inkább megyek aludni, sajna nagyon szaggat a PH! Az vigasztal, hogy dolgoznak az ügyön és már biztosan nem tart sokáig az új szerver beállítása.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Racecam
nagyúr
válasz kételkedem #9986 üzenetére
Ennek a végére egy ilyen smiley kellett volna:
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
válasz kételkedem #9986 üzenetére
Én is lassan leválok a hálóról, mert tanulnom kell.
Aztán 11 környékén aludni térek.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
venember83
nagyúr
NoLF bácsi! Mi az az "ink tube" magyarul? Lényege, hogy egy 1 vagy másfél méter hosszú cső, amiben nyomtatóhoz tinta van. Van hozzá valami nyomtatófej is, ami csak és kizárólag arra szolgál, légteleníteni lehessen felhasználás előtt a "tinta csövet". Tanácstalan vagyok... Valami ötlet? Google nem segített.
-
FehérHolló
veterán
Falu Tamás - Esti ima
Ne fájjon a lelkem,
Ne fájjon a testem.
Legyen, ki felemel,
Amikor elestem.
Amit méznek érzek,
Epévé ne váljék.
Kövessen a béke,
Mint jóságos árnyék.
S ha majd jő a halál,
Szóljon hozzám szépen,
S ne a hátán vigyen,
Hanem az ölében.Skynet is real. It's called Google.
-
zolynet
veterán
na most szar az élet , de 7végére megjavulhat
pontfasza 10000.hsz-nek[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest