Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Ha már Star Wars akkor nézzétek a The Clone Wars -t.Bővebben [link].
Mentem aludni .
-
(Kolombusz)
veterán
Hmm, a windowsom nem enged csak dell által ellenőrzött drivert telepíteni a vga-hoz.
Hiába van az intel honlapján 10 hónappal újabb, ő csak a delltől letöltöttet engedi feltenni. -
NoLF
veterán
namostmeg nemcsak besör hanem bebor is...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Pisztillus
senior tag
Mentem aludni, jó éjt mindenkinek!
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Racecam
nagyúr
Elkeserítő és sírhatnékom van a sok ostoba, félművelt, 50-es IQ-val rendelkező baromtól, aki úgy érzi mindenhez hozzá kell szólnia, amihez vagy nem ért, vagy annyira hülye, hogy az alapvető összefüggéseket sem képes meglátni és csak egy másik barom nyakában a kolomp hangját hallva követi az ostoba, bégető csordát.
Ennyit erről, jó éjszakát!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
rarri
senior tag
Sziasztok ! Nagyon szép napot szeretnék kívánni mindenkinek !
Race :
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
tiv83us
veterán
Szia Rarri,
Szep napot Neked es az osszes topiklakonak, en lassan eldolok, mindjart hajnal 2.
Holnap nincs melo, Kidus pedig 3 ora mulva kel es ha ebren talal kockulva a gep elott, akkor holnap /ma / nem lesz se vacsora, se szex, ugyhogy szep almokat nekemAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
bnss
veterán
Jó reggelt!
Jól indul a nap, tárgyfelvétel, de belépni sem lehet ETR-be...
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
zolynet
veterán
jóreggelt mindenkinek és szép hetet is egyben
befelejövet a 'csám befagyott
Life is too short to stay stock!
-
Racecam
nagyúr
válasz elmoraan (r) #9561 üzenetére
Na, igen. Éreztem, már amikor leírtam ezt a kis képzavart, hogy majd valaki szépen helyre teszi. Szándékosan let belőle csorda, mert úgy éreztem a nyáj túlságosan is megengedő és nem fejezi ki pontosan azt a viselkedésformát, amiről itt beszélek. Bőgni pedig azért nem bőgnek, mert az már valamiféle tudatosságot is feltételez számomra, hogy van miért, valami miatt "bőgni". Csak bégetnek, céltalanul bele a világba, mint a bikák, ahogy követik a vezérürü hívójelét, nyakában a kolomppal.
Tehát, hogy előtted is megjelenjen a kép, ostoba barmokról (szarvasmarhákról) van szó, akik csordaként, bégetve tartanak többé-kevésbé egy irányba, borsószemnyi aggyal, egy újszülött bölcsességével és tapasztalatával, egy papucsállatka tudásával, de egy párzási időszakát élő hímelefánt agresszivitásával.[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
ToBeY
nagyúr
Eltelt 1nap és még mindgi csuklom kisebb nagyobb szünetekkel.Éjjel 3x keltem fel arra hogy csuklom Most red bull-ot iszom hátha az segít
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
~56 perc alatt sikerült bejelentkezni, sikerült megalapozni a mai hangulatom.
-
kételkedem
addikt
válasz Racecam #9567 üzenetére
Ez sajnos túl hosszú aláírásnak...
ToBeY
A Redbull szárnyakat ad. Ha egy kékes árnyalatú, nyikkanó hangot kiadó röpködő lény lesz az esti híradóban, legalább tudjuk majd ki az.[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
bnss
veterán
válasz bolondember #9572 üzenetére
Az biztos, de még csak most jön a neheze, felvenni a tárgyakat...
-
7
addikt
válasz kételkedem #9573 üzenetére
Így is?
http://tinyurl.com/dxk2wl -
addikt
Szép napot, van net ez is több a semminél, bár otthon nem tudom van-e (Szombat óta hülyéskedett 691, 718, 815-ös hibával)
-
AMD Power
titán
Azt létezik ,hogy a fogmegtartó kezelések ingyen vannak?
-
-
bolondember
MODERÁTOR
mivel Viszlát költözik nemsokára elfelé - nem akar valaki odaköltözni a helyére??
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
AMD Power
titán
válasz kételkedem #9581 üzenetére
Az az amalgám ugye ilyen fém színű?
-
bnss
veterán
válasz kételkedem #9581 üzenetére
Úgy tudom, hogy az esztétikus tömés csak rágófogba költségtérítéses. Errefelé mondjuk 3,5k egy ilyen tömés, mondjuk területileg hozzá tartozom, tehát nem a technikai díjat - vagy micsodát - nem kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
en mijota vagyok nagyur???? tugya vki?
koszi
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
bnss
veterán
válasz AMD Power #9588 üzenetére
Az igen, jó kemény lehetett a pop-corn. Szvsz megéri azt a pár ezer forintot, hogy _szépen_ helyre hozzák.
---
Basszus, alig hallgattam a CD-t (természetesen tokban tárolva), berakom, hallgassunk fülesen át, ha már van, erre recseg, pattog. 25 éves bakelitnek nincs ennyi problémája, pedig az "csak" papírtokban van."Ép hardverben ép szoftver..."
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #9582 üzenetére
ha nem lennék tökéletes harmóniában, meggondolnám. de így...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Racecam #9567 üzenetére
Hát a baszk pásztor konkrétan azt mondta, hogy a marha eszes állat, a birka meg oktalan. De a körülírás alapján kezdem belátni, hogy tényleg birkaeszű marhákkal akadhattál össze.
(Sajnálatos, hogy egyre inkább "el vannak burjánozva" (sic). )"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
kételkedem
addikt
válasz AMD Power #9590 üzenetére
Az Atlasz Biztosító utazás biztosításának van olyan része, hogy külföldről haza hozzák a döglött verdát. Ha nem túl öreg a gép, akkor több márkánál is van assistance szolgáltatás, a márkához tartozó szalonban ezután is utánna érdeklődhetsz.
Home made popcorn mint foggyilkos? Hát ez kellemetlen!
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
AMD Power
titán
válasz kételkedem #9595 üzenetére
Sok helyen csak 10 éves kor alatt van ilyen biztosítás. Még nézegetem őket...
NoLF. Toltál bele egy tömést utána?
[ Szerkesztve ]
-
dokar
addikt
vki segítsen, nem jövök rá:
A tanár így szól: Gondoltam két természetes számot, mindkettő 1 nél nagyobb. Próbáljátok kitalálni!
Az első diák tudja a szorzatukat, a második ismeri az összegüket.Első: Nem tudom az összegüket.
Második: Ezt tudtam. Az összegük kevesebb mint 14.
Első: Ezt tudtam. Azonban, most már tudom a számokat.
Második: Ahogy én is.
Mi volt a két szám?extra - SEXRay
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest