- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz Winner_hun #700 üzenetére
Még volt időm..
Mivel szombaton dolgozzuk le a 24-ét nem 20-án - 20-án céges karácsonyi buli - ezért szerintem nem lesz időm a héten. De már be van tárazva Winampba Már csak el kéne indítani, de legutóbb mikor berkatam zenét, és elindítottam, akkor 2 perc múlva már tátott szájjal hortyogtam Szóval csak ülő pozícióban fogom tudni meghallgatni. Most is találtam valami isteni csoda folytán Tequilát, megvettem, és megkóstoltam jó-e valamire. Nem Sierra, nem az elcsépelt íz, hanem valami új, tán Tres Sombreros. De jobb mint a Sierra, ízletesebb, magában is fogyasztható. Csak kicsit megcsapott, lehet hogy 3-at nem kellett volna egymás után közvetlen letolni Pláne estére. De holnap úgyis jön a Tortilla chips, meg a Salsa mártás, és ahhoz már kötelező a Teq. Ja, és veszek egy Coronita-t is hozzá. Úgy a teljes. A citromot pedig nem a tequilához tolom sóval, hanem a sörhöz/-be ahogy mehikóban.
Huh, asszem elájulok hamarosan...Aláírás (nem kötelező megadni)
-
(Kolombusz)
veterán
Nem szeretem az ilyen jellegű zenét, de ez most nagyon megtetszett: Andy Hunter - The wonders of you
Nagy mélynyomó alapkövetelmény hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz BlacKSouL #696 üzenetére
Bizony, hogy létezik:
Majdem tökugyanígy szerztett egy kutyust egyik akkori évfolyamtársam terepgyakorlaton. Az állatok hihetetlen teremtmények: mindennél jobban megérzik a szerető gazdát. Szóval az egyik kutya a terepen csapódott az egész bagázshoz, akikkel mentünk (30-40 ember), mégis kiválasztották azt az egy embert, (barátom) aki kifejezetten szereti az állatokat. Innentől ugyanez: Hazafelé elkísérte a Petit, (ő gyalog ment haza, Mecsek), kapott valami elemózsiát, de nem engedték be az udvarba.
Másnap folytatódott a gyak., csak a hegy másik részén, az eb azonban kilométereken át futott a taxi után, amivel barát a gyülekezőhely fele jött. Míg végül a srác mondta, nincs mese, álljunk meg, ezt a jószágot ő befogadja. Úgy is lett, azóta is ottvan, ennek 5 éve.
Kolbász névre hallgat, mert azt kapott először az új gazditól, + mindig ott kolbászolt vele.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #686 üzenetére
Tuti nő van a dologban
Hajrá, mindent beleEsmi drága : látom igazi panelpatkány vagy, mert egy bojlert sem tudsz megkülönböztetni az átfolyós vízmelegítőtől Na majd én kitanítalak
Amúgy hány centis volt a víz ?[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
zolynet
veterán
válasz Winner_hun #695 üzenetére
nagyon szép kutyád van
látszik rajta a gondozottságJóreggelt Mindenkinek!!!
Pénteeeeeeek!Life is too short to stay stock!
-
dragonfx
veterán
mér lett kiszedve az esti hozzászólásom?
nem látszik??szal akinek ma van kedve inni este az dobjon privit, de szólók a ph! tárhelye véges
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #695 üzenetére
Szép eb!
S milyen olvasott!? Gazdag lehet a szókincse ennyi olvasástólSzép napot mindenkinek!
rarri aludj jól!
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
bnss
veterán
Jó reggelt!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Racecam
nagyúr
-
addikt
Utolsó munkanapot mindenkinek a héten kívánok.
Vegyes érzesem van a mai nappal (Péntek van, de esik az a &@&#@# eső).
-
kételkedem
addikt
Holnap is dolgozom, de csak délig. Tehát nekem ez még nem az utolsó munkanap a héten.
Ha itt elkezdene esni az eső, az csúnya dolgokat okozna. Mínusz egy-két fok van. Az eső bájosan ráfagyna az útra. Akkor már inkább legyen hó.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
addikt
válasz kételkedem #718 üzenetére
Legalább fel lehetne venni a jégkorikat
A munkával illetően, rövidet és nyugodtat. -
Esmein
nagyúr
fread(kimenet, 1024, 1, fopen("sock_out.txt", "r"));
write(sockets[0], kimenet, sizeof(kimenet));-os szép jó reggelt
Tillárom, halihó, elfogadták a kötprogom, már csak hétfőn kell írnom pótzh-t és nekem az jóóóóó....
tope: csak megnyitom a file-t, aztán belefosom az első 1024 byte-ot a kimenet nevű tömbbe, majd azt beleírom a socketbe, amit egy másik szálon(merthogy forkkal csináltam két szálat) visszaolvasok. De akár John McSixpack is visszaolvashatná az USA-ban.
[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
hát nem adják olcsón a kettest, 2 nagyzh, 10 kisZH, 2 kötprog, kötprogba órán beleírkálás, ezeket egyesével és külön külön is teljesíteni kell, tehát hiába lenne az első zh-m mondjuk 80%, a második 40%, az még kevés Nem baj, hadd hulljon a férgese, nálunk 16-ból talán 3-4 megy át.
Ennek örömére kikérem az indexem és eltűnök a balfenéken.
[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
NoLF
veterán
16ból 4? 25%? ne hülyélkedj már, az isteni arány
bme-n volt olyan tárgyam anno, ahol 8% ment át (az is sokadjára) a többit megvágták. s az előadók szabályosan "pacsiztak" az utolsó előadáson a 350 ember előtt, amikor kihirdették az eredményeket, hogy micsoda növekvő tendencia, jee...The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Valaki, meg tudná mondani, hogy akkor most hétvégén sztrájkolnak a vasútnál, vagy kicsivel később?
Utaznék pont hétvégén a MÁV-val, de nincs kedvem most állni és várni...A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
tildy
nagyúr
Tudtam én hogy meglesz.
És most gonsoz módon modnhatnám, ha én nem lennék
Hanyast adott végül?
7végén akkor analozás ? Természetesen a hétfői pótzhra gondolok"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
zolynet
veterán
na egy jó tejeskávé
Life is too short to stay stock!
-
Ügyetlen kereső vagyok, mert nekem elsőre 2007-es híreket dobott ki a net.
De aki, profi...Szerk.: Itt egy árva szó sincs a sztrájkról. Akkor az ősöm, mit ijesztget vele??
Az a szakszervezeti vezető, akár egy megveszett úttörő...
[ Szerkesztve ]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #727 üzenetére
Nem vagyunk mi deviánsak
Rossz az aki rosszra gondol Én spec erre gondoltam.
hopp miket nem talál az ember, ha googleon keres: Numerikus Analízis Tanszék
Micsoda neve van.Én hétvégén AMIzok . Éjszaka is Amiztam. Hajnali 3ig. Egyedül. Ilyeneket csináltam-e.
Amúgy bolond, na drukkoltam neked, remélem mégiscsak szép évvégéd lesz
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #734 üzenetére
Hát igazándiból valamilyen szinten mindkettőnek köze van a fenékhez
-
válasz bolondember #737 üzenetére
Semmi gond.
Érzéseim szerint, nincs sztrájk.
Optimista vagyok és elszánt.
Merjen csak bárki az utamba állni, miután lendületbe jöttem...
Félre, félre, robogok Pestre.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
zolynet
veterán
kollegámnak ma sikerült a gsi-vel leparkolnia (ma akarta vinni a vevőhöz)
Life is too short to stay stock!
-
bolondember
MODERÁTOR
ma nem is, legutolsó infóim szerint hétfőn lesz - köbö 36 ember fog "strike"-olni...
ilyenkor kell nekik mondani:
"call back the train-strike, or we call an air strike!" (forrás: Ne sirass törzsőrmester!"Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #741 üzenetére
Ugye kedden nem ? hogy jutok fel vizsgázni ?
-
zolynet
veterán
-
Megnyugodtam. Magam is azt szűrtem le a hírmorzsákból, hogy kicsi a sztrájk és nem hétvégén lesz.
Végre kimozdulok itthonról.
Remélem, az időjárás száraz marad és még egy kis napfényt is láthatok.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
frame>24
addikt
A minimális idejű, alvásnak nemigen nevezhető fetrengés miatt ma reggel úgy éreztem, mintha valaki a látóidegemnél fogva húzná befelé a szemgolyóimat, amik viszont a mögöttük lévő vékony csontlemez miatt nem tudnak elmozdulni, így fájva összenyomódnak.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest