- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz venember83 #31300 üzenetére
Neked is köszönöm szépen!
Milyen poharad van neked?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
venember83
nagyúr
Nem Bacardi. Viszont lehet, hogy idősebb s van már huszonhat éves is...
-
pohár
félisten
válasz venember83 #31303 üzenetére
Jó is az, látom bírja a kiképzést rendesen!
ngabor... az tuti, de mi az hogy edény? Nem vagyok én edény, hanem folyadéktárolóeszköz
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sipi16
őstag
Boldogat!
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen rossz lehet 3 napig net nélkül...
Be: Nehezen. Főleg így utazás előtt szar, amikor mindenkivel beszélni kéne, hogy mikor tudunk találkozni...
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #31307 üzenetére
Nem Replay volt az a focista, amelyik régebben mindegyik meccsen gólt szerzett, néha nem is egyet. Nagyon aktív volt a srác, de mostanság nem hallani róla semmit. Átnyergelt a divatbizniszre?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #31308 üzenetére
nem tudom ki volt, de igen, ilyen Repali, vagy ki.
Régebben simán betermelt vagy 4-6 gólt.
tuti visszavonult. Kár, mert csodaszép gólokat rúgott/fejelt!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
pohár
félisten
válasz bolondember #31307 üzenetére
Háccsimán
Eddig Dzsígecó volt, 2 is (G.Gecco), most beújítottam, 6,5k-ért majdnemhogy ajándék...Sipi... köszi szépen neked is!
Venember... sajna kiöregedett már a szakmából, már csak edzőként munkálkodik
És akkor Tildy kérésére jöjjenek a macskuszokról a képek, és még pár dologról
Jah a képeket tesóm csinálta, kéretik őt meghurcolni a minőség miatt!
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
Jó hogy beírtad, mert azthittem, hogy nagyon fiatal vagyon, de vannak velem egykorúak is itt.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
pohár
félisten
válasz bolondember #31311 üzenetére
Azt apámmal ketten birtokoljuk
Nekem is nagyon tetszik, 2 napja vannak nálunk, de nem zárjuk már be őket éjszakára, nem szöknek el
És a kutya se bántja őket, kijön egész jól velük, már csak a macskáknak kell szokniuk a blökit
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #31313 üzenetére
Ki mondta, hogy 16 vagyok?
-
venember83
nagyúr
Ja, virág, tényleg, játsszak Istent kicsit, adjak nekik vizet.
6,5k egy övért? Annyiért lehet jól működő első váltót meg príma XC felnit venni, nehogymá', Replay nem gazdagodott meg a fociból? Mocskos kapitalista!
31314: Mármint a sicca birtokol téged és édesapádat, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #31316 üzenetére
Nézd meg, hogy mikor regisztráltam...
-
Winner_hun
titán
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #31321 üzenetére
vasárnap 16:00-kor reggelt a fórumra?!
-
pohár
félisten
válasz venember83 #31317 üzenetére
Nincs motorom/biciklim, nem fejlesztem, én kb 2-3 dologra költök: ruha - kaja/pia - szórakozás
Másra szerencsére (még) nem kell, ezért tudok spórolgatni
Még annyira nem nőttünk össze a macsekkal hogy ő uraljon minket, még mi vagyunk a 'felettesei'
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #31322 üzenetére
Reggel. Majdnem 'nyóckó
-
Winner_hun
titán
-
zolynet
veterán
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #31325 üzenetére
Azvót, hogy fáradt vagyok és elnéztem a hozzászólásokat.
-
ádyz
addikt
DDDDDDDDDDDDdddddd
-
pohár
félisten
Áááá, te se vagy részeg kicsit sem
Vagy lehet szíttál egy kis paréjt
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
válasz tiv61us #31331 üzenetére
Vehetsz ra nyugodtan, bar azt 18 ev alatt nem adnak.
Tenyleg, tegnap volt egy homeless, megivott ket uveg Mouth Rinse-nt /szajoblito, vagy mi/, aztan kifekudt a hotel ele, nekem kellett a 911-et hivni. Mind1, csak eszembe jutott, mert lattam mar tizeneveseket ilyenekt inni, ezt kiadjak mindenkinek.
ps: Mar ejfel utan van, mit irkalsz...[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz tiv83us #31334 üzenetére
Áh, akkor -6 óra a diffi
Hoppi koncert? Érdekes...
Régen olvastam a szállodás írásaidat, nem szeretnéd folytatni őket?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Szép jó estét mindenkinek!
Kicsit tanácstalan vagyok.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
pohár
félisten
válasz Algieba #31336 üzenetére
Nah öntsd ki nekünk a lelked, és mi még tanácstalanabbá teszünk
-
válasz frame>24 #31338 üzenetére
Nem. Kivételesen nem érdekelnek a mobilok. A W200 február óta tartja a helyét és még a K800 sem tudta legyőzni.
pohár: Jaj, te kis ravasz. Öreg tyúknak akarsz újat mondani. Algieba nénének egy baja van, mint mindig, túl sokat gondolkozik.
Jó éjt, pohár!Magam is lépek. Majd kora délután visszatérek.
Mindenkinek szép álmokat!
[ Szerkesztve ]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
pohár
félisten
válasz Algieba #31339 üzenetére
Ezen könnyű változtatni, ne gondolkozz
Nah lépek is, mert csak a hülyeség jön belőlem
További szép estét, és tiv jó TV-zést, biztos jó ez a hippinyivákolás
-
lorcsi
veterán
nem megy az alvás
jó reggelt mindenkibe
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Nimrod
addikt
Jobb reggelt, megint meló és ráadásul fáj a fejem is.
-
bolondember
MODERÁTOR
el nem hiszem.
Darwin-díj. Leírás alapján tökéletes diszkóbaleset. És az a baj, h a szülők is felelősek - Anyám megtanította, h be KELL kötnöm magam. mindig beteszem, kényelmetlen az öv nélkül...
-
Nimrod
addikt
válasz bolondember #31345 üzenetére
Az a vicc, hogy rengeteg az elrettentő példa, még sem tanulnak belőle.
-
venember83
nagyúr
Megszokás kérdése. Ha övvel szokod meg a vezetést, akkor érzed, hogy hiányzik valami vezetés közben. Kár az Alfáért.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Nimrod #31346 üzenetére
az a gond, h nem fogynak el. Az emberfija azt hinné, h ha minden hétvégén megmurdál egy tucat, akkor egy év után nem lesz több. Pedig...
@öregcsóka: jaja . annyira szeretnék egy 75-t.. Hátsókerék, minimál elektronika, hmmm. Mini-Omega.
-
Sipi16
őstag
De ha nem is a szülő akkor az oktató. Mert tanulóként nem vezethetsz öv nélkül. Amikor én tanultam akkor az oktatóm belémverte. Most már utazni is kényelmetlen öv nélkül...
Meg volt egy baleset is amit az anyósulésen ülve éltem át. Ha nem vagyok bekötve akkor már egy szélvédőfejelést átéltem volna...
BE: Utánpótlás mindig lesz...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest