- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
válasz fokukac #31444 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
fokukac: FSP, Corsair, Enermax, Chieftec - ezek közül bármelyik jó. Az Antec sem volt rossz a maga idejében, nagy valószínűséggel egyedül ment az örök vadászmezőkre. (Nekem egy Zalman és egy NorthQ áramzabáló megy a két gépemben - ha jól tudom, mindkettő FSP belsővel rendelkezik - gond még nem volt velük.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
pohár
félisten
Corsair, OCZ, Seasonic, FSP?
Én ezek közül vennék, de te tudod mennyi pénzt akarsz rászánni
Jah igen, még a Piszti által említett Enermax és Chieftec is jó választás lehet
Segítsetek!!
Küldjétek tovább, hogy Magdi néni élete rendbe jöjjön, mert elmondta tegnap Vili bácsinak, hogy nem ő Bálint
apja! Ha tovább küldöd, 36 forinttal támogatod Magdi nénit, hogy el tudjon költözni egy albérletbe,mert Vili bácsi nem
engedi be a lakásba!!!!Küldd tovább ha van szíved!!!
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tim82
félisten
FSP 350PNF. Jó, viszonylag olcsó újonnan is, csendes. Nem mintha nagy guru volnék tápügyben, sőt: de ez bizonyított nálam.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #31463 üzenetére
Hogyne. Meg Axe-szal és Rexona-val is, nehogy izzadni kezdjen nekem a terheléstől.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nagyúr
válasz bolondember #31465 üzenetére
négyzetjel az, csak a dán írógépen nincs ékezet!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz bolondember #31467 üzenetére
Kéhlek, ez egy Markos-Nádas idézet, mint az közismert.
[link]
Az első link kell neked.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #31465 üzenetére
Ha igen, akkor az adatlapod alapján Te nálam súlyosabban vagy terhelt.
-
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #31471 üzenetére
Ezt se rólam mondták.
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #31471 üzenetére
hát hogyne esne, tegnap 1 órán át mostam az autót.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
zolynet
veterán
na elég is lesz mára ...
Srivastava, Shashank -> kerüljétek ha őt látjátok, szerencsére nem hívnak telefonon, sametime is pont elég ... egy jó 50perces bullsh*t
Life is too short to stay stock!
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #31474 üzenetére
Igaz.
De én sem akarok randizni Veled.
Elég a sörözés is.
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #31477 üzenetére
Ez ilyen, hallod.
-
AMD Power
titán
Van valakinek erről valami tapasztalata?:
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #31481 üzenetére
Ilyenkor örülök, hogy nem vagy a párom.
Amúgy mi az a randi?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #31481 üzenetére
Úgyis mindig a díványon kötnének ki.
-
nike_
addikt
Nah hali.
Miújság?
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #31484 üzenetére
Ja !!! Nekem az nem randi.
Mozizni hetente járunk kb , semmi olyan nincs benne aminek randijellege lenne.
A randi nállam olyan "megcsinált" dolog. Ellenben a mozi, vagy a császka-mászka tök spontán , és picit sem érezhető annak, hogy ebben valami "szervezettség" lenne. (A rózsát nem is említem, amihez persze plüsgenyó is kéne, hogy az ánusz ugye épen maradjon )Vacsora... Na jó, egyszer elvittem a zuram vacsorázni.
Amúgy semmi gond nincs veled, egyedüla vakító kék szemed kizáró ok (Félelmetes)
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #31488 üzenetére
Aham.
Hm.. Hát nemis tudom, lehet én ennek valami habos-babos feneket kerítek, azt meg nem csipázom. A romantikát sem."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
Csyppa
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #31496 üzenetére
az már elmúlt...
-
frame>24
addikt
válasz ngabor2 #31494 üzenetére
Jah, ezzel én is mekkorát csalódtam!
Egyik nap, tán 2-3 hete csak úgy megállított egy volt évfolyamtársam(nő ) otthon a téren, hogy "jó lenne összefutni!". Gyanús is volt, mert sose akart tőlem semmit, viszont olyan szép volt, hogy az évfolyam teljes fiú-része fantáziált róla keményen...
S aztán akkor pár nap után felhív, hogy "lenne számomra egy üzleti ajánlata". Áh, hát ott csalódtam, szinte már tudtam, mi lesz ez... Azért ellenőrzéséként megkérdeztem pár barátom, nem kereste-e őket is meg, és bizony de.
Az egyik legszebb és legértelmesebb csajszi volt, mit képzelegtünk, milyen lehet azt a finom kis fehér vászon nyári nadrágot lehámozni róla, ami a körzővel rajzolt fenekét lágyan betakarta, és erre tessék... Orvoslátogató lett, aztán most ez az MLM.(opsz, megen elragadtattam magam)
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
NoLF
veterán
na mi van, semmi?
remélem nem lesz vihar este, féltem a tütükét...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
Aktív témák
Hirdetés
- DIGI internet
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest