- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
zolynet
veterán
a mai napot kihagyom ... ma nem iszok
Life is too short to stay stock!
-
old gray
addikt
Nagyon jó!
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
bolondember
MODERÁTOR
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #31706 üzenetére
un pocito...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Quiksilver
aktív tag
Sziasztok!
Jobb topikot nem találtam hát itt kérdem meg: Tudja valaki, hogy milyen időjárás van most Balatonlelle és környékén?
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
NoLF
veterán
válasz Quiksilver #31708 üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Quiksilver #31710 üzenetére
ha már ott jársz, egyél lángost (ott van a blogomban) meg próbáld ki a homokos strandot!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
bolondember
MODERÁTOR
nem tudok zeneiül, de..
EZ... Ez nagyon durva...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
frame>24
addikt
válasz bolondember #31712 üzenetére
...arról van szó, hogy itthon valami hihetetlenül és összehasonlíthatatlanul magas színvonalon dívik, hogy az kerül be egy adott posztra/állásra, aki ott valakinek a valakije.
Oly sok ilyen, a saját témájában hasonló negatív értékű következmény és beszólás van még.pl. (amiről én tudok utóbb) egy közgazdász végzettségű(!) csajszit felvettek "laboratóriumi operátornak" (wtf? - ez lehet az asszisztens cím új neve ), mert a papa prof. volt az intézetben. És, következményesen annyira síkhülye volt ott mindenhez, hogy megkérdezték:
"- Tkp. miért jött ide?"
"- Apukám azt mondta, hogy ne üljek otthon..."do ya need further commentation?
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
tildy
nagyúr
válasz Quiksilver #31708 üzenetére
www.idokep.hu alap ismerni. Van webcam is.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #31716 üzenetére
az agysejtjeim most nagyságrendileg így viselkednek odabent, már persze amennyien túlélték a tegnapot.
-
ádyz
addikt
válasz bolondember #31716 üzenetére
nem kicsit, nagyon. )
-
ToBeY
nagyúr
Tök jó volt a scrubs utolsó része,tetszet
-
pohár
félisten
Nah megjöttem
Hát elég erős buli volt, hát még a pia
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz ngabor2 #31723 üzenetére
Hát annyira nem volt az a része jó, de ettől eltekintve nagyon jó buli volt
Már miért innék azért hogy hányjak?
Ez kb olyan, hogy valaki azért eszik hogy utána sz@rjon...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ngabor2
nagyúr
én se értem... valahogy mindig meg bírom állni az ivást addig a szintig, amíg jól érzem tőle magam. és meglehetősen gyenge jellemnek tartom azt, aki csakazértis rókáig iszik, hogy bebizonyítsa, milyen kemény, aztán elújságolhassa, hogy mi piát megivott... aztán az visszabeszélt belőle. francér' iszik, aki nem bírja...
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #31728 üzenetére
azért nem mindegy, hogy az output fifo vagy lifo módon történik... amit anyagáramlás szempontjából csak inputra terveztek, azt szeretem annak használni. és hasonlóan az outputot csak outputra. lehet, hogy ez egyeseknek már nem elég trendy...
-
nagyúr
a nőm egy istennő! Hűtött be nekem sört - hát kell ennél több, egy ilyen nap után? (jó, kéne, de most nincs itt...)
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
Viszont gondom van. Vettem tápot (corsair cx 400), de zavarba estem, mert ennek az új tápnak sokkal több dugasza van, mint a réginek...
ott kezdődik, hogy nem 20-as, hanem 24-es dugasz van rajta. A szélső négyet viszont le lehet pattintani. Ezt le is pattintottam.
További kérdés, hogy az alaplapon a 20-as dugalj melletti 12 voltos 4-es dugaljba ezt a négyest kell bedugnom, vagy a másikat, amiből szintén kettő van? (kétszer négy, szétválasztható)
A táp manualjában kurvára nincs benne, hogy melyik szál melyik.Amúgy már egy órája itt szopok vele. Ahhoz, hogy a régi tápot kiszereljem, teljesen szét kellett kapnom a gépet, mert nem fért ki. Szóval le kellett kapnom még a procihűtő ventilátorát is, meg ki kellett szedni az optikai meghajtókat, és úgy tudtam kioperálni, meg be a helyére az újat. Aztán az 5,5 éve toldozott-foltozott kábelrengeteg kibogozása meg az a por, ami belőle kiszabadult, az se volt semmi... de remélem, most már megoldom a problémát!
És nagyon remélem, hogy nem szállt el a gépem, különösen az adataim nem, mert ha igen, akkor morcos leszek... bízom az antec tápban, hogy csak magát füstölte el. Amúgy az előtte lévő túlfeszültségvédős konnektor is tönkrement, szóval lehet, hogy hálózati volt a hiba... áh, na mindegy.
-
nagyúr
válasz venember83 #31733 üzenetére
közben rájöttem magamtól! És voálá, működik a gééépem!
kurva halk ez a táp. hallani fogom tőle a vinyókat...
[ Szerkesztve ]
-
-
Üdv!
Gyönyörű idő volt. Gurultam egyet és lefotóztam többek közt eme szépséget. Ő a nyárfa érdestinóru. Kiváló ehető gomba.Sáliláb.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Jhonny06
veterán
A 25%-os ÁFA a Razer egérpadokat se kímélte: [link]
-
bnss
veterán
Szép estét!
Mondhatnám szebbet... A technika kifogott rajtam, nálam nem működik rendesen, ami másnál igen. Kellemetlen.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #31744 üzenetére
még jó, hogy Lajosunk szerint az anális szex platformfüggetlen... én asszem maradok platformfüggő
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #31746 üzenetére
az ellenkező nemé.
-
bnss
veterán
válasz Pisztillus #31742 üzenetére
Szia!
Teljesen új hangkártya, másik PC-ben működik, nálam pedig csak az egyik csatorna, a másik recseg-ropog.
ngabor2: erre még nem gondoltam, holnap előkeresem az 5kg-os nagyságrendű kalapácsot, hátha bejön.
venember: igen, sajnos. Ha mást nem, új gazdát fog keresni.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Mielőtt topikot nyitnék, megkérdem, hogy nincs valami riasztó, kamera, stb. szóval egy Biztonságtechnika topik?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest