Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz padi68 #15834 üzenetére

    Garmin Instinct, vs T-Rex, vs Stratos 3.

    Garmin cuccokat amúgy is régóta nyúzok, eredendően szeretem őket, persze az Explore app azért eszembe juttatta hogy akadnak itt is bugok :).

    Elsődleges dolog volt hogy mindig, bármilyen szögben lássam az időt a kezemen, hadonászás nélkül, a transzreflektív STN (?) panellel ez pipa.
    Nekem jobban tetszik mint a Stratos 3 kijelzője, ami sokkal élesebb, és nyilván színesebb, de ez ez óra, nem akarok rajta képeket nézegetni. Méretben és súlyban, plusz az üveg védelem is jobb. Igaz, a T-Rexnek korrekt pereme van, de hiába a fényszenzor, AOD használatakor nem megy csak fix fényerőn, és az elsődleges pont itt bukott.

    A Garmin Connect appot jobban szeretem, több dolgot követhetek nyomon, jobban szeretem a felületet(bár ezen is lehetne csiszolni, vagy jobban testreszabhatóvá tenni, de az online felület egész korrekt), futásnál is több adattal szolgál, plusz a Szegmensek-nél a környékbeliek/ismerősök is megtalálhatóak. :)

    Pulzusmérésben... Talán a Garmin jobb mint a Stratos. De olyan tevékenységek (bringázás pl) amikor a csuklón nem túl pontosan mérnek, a Garmin összeakasztható a Polár pántommal is (sok értelme telefon mellett nincs, de lehetőség van rá). Arra nem jöttem rá mikor melyik miért mér jobban.

    Értesítésekben a Garmin legalább fél percig mutatja, ezt szeretem, és nem csak fix válaszok vannak, hanem ha egy értesítésen vannak egyéb opciók (Nem jártam itt, Resume, Stop, stb) akkor ezt a parancsot is adhatjuk az óráról.

    A magyar szövegek átszerkeszthetőek, és alapból nem rosszak, de némi update ráfér. :) Jó lenne az óralapokba is belenyúlni kicsit (már megint pont a perc kijelzés a gyengébben látható :U ), de ezt még nem találtam meg hogy hol, vagy hogy lehet-e.

    Sebesség oké, időjárás egész tűrhető amit mutat (amazfit nem tudom honnan veszi, de nem nagyon találta el), GPS pontosság jó.
    Az útvonalak letöltése... na, az a Garmin rosszabbik fele, van ami megy, van ami nem (vagy a Connect-el), és van amitől az óra újraindul (útvonalpontra navigálás vagy útvonalterv betöltéskor). Volt hogy sikerült 2 edzős körömet rátölteni (meg fel is másoltam az órára kábelen), de mégsem látszik, csak amit utoljára GC-ben ikszeltem össze. Ezt a rész még igyekszem kitapasztalni (kijelzés görgetés és auto pause kikapcsolás segít hogy kevesebbet induljon újra, ez ..azért nem méltó ilyen ársávban lévő cuccokhoz).
    Egyelőre ennyi, még akad 1-2 dolog amin filózok és a topikjában se lett meg a tuti infó, de keresgélős/kitapasztalós lesz.

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák