Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz Dwatti #15400 üzenetére
NEm, nem erősséget nem lehet állÍtani. Igaz nagyon frappánsan lehet állÍtani külön az értesÍtésekre hÍvásokra különböző rezgéseket manuálisan hogy milyen szakaszosan rezegjen, akár morze kódokat is be lehet konfigolni, de az erősséget nem
Most leszedtem egy fizetős appot, "amazfit tools" ezzel rezeg, de azért vicces. -
Orgi
addikt
válasz bajnokpityu #15402 üzenetére
Én futok is az Instincttel és semmi hátrányát nem látom, a Forerunnernek van vmi lényeges extrája futáshoz?
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Rokonnak szeretnék egy okosórát. 10-15 ezer körül.
Lépésszámláló kell, meg pulzust tudjon. Más annyira nem lényeg.
Perecet nem szeretne.
Tudtok ajánlani valamit?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Ennyi pénzért kb ezek vannak, amik nem karperecek, nem hibátlanok, olvasd el az MA-s tesztjüket. Haylou LS02 és Haylou LS05
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
mutyuru
aktív tag
válasz Memmaao #15345 üzenetére
Hja sajnos a Solarrrol lemaradtam, m mas mar lecsapott ra!
Helyette vettem egy Instinctet kiprobalasra. Lealkudtam kb. 33ezer forintra es benne van a posta ktg. is.Koszonom a segitseget es a turelmet: Dwatti, juuzer, Memmaao es persze mindenki masnak is, aki most nem jut az eszembe!
-
Dwatti
addikt
MA = MobilAréna teszt
-
movax
őstag
válasz Dwatti #15416 üzenetére
Ha valaki használja a Da Fit appot és tud válaszolni, szívesen fogadom.
Nem tudom működésre bírni a folyamatos pulzusmérést (Blitzwolf BW-AT2 a divájsz). Minden be van kapcsolva, óra és app között rendben van a kommunikáció, appban a funkció engedélyezve, telefonon az app is akadálymentesítve, mégsem méri. A tetszőleges pulzusmérés is rendben működik, továbbítja is az adatot az appnak, csak a folyamatos mérés nem akar indulni.[ Szerkesztve ]
-
anrb
aktív tag
Az Instinctben 2 FB funkció van, valószínűleg ezek: Body Battery, All Day Stress Level
Ravasz a Garmin, mert már az archive.org-on sem elérhető az infóEllenben az FR245-ön:
All-day Stress & Recovery
Body Resources
Calories Burned
Race Time Predictor
Real-Time Performance Condition
Recovery Time Advisor
Training Effect: Aerobic
Training Effect: Anaerobic
Training Load
Training Status
VO2max Fitness Level
+ Respiration Rate (ezt eddig a GC-ben láttam, de lehet, hogy van widget is hozzá)Más célcsoportnak készült a két óra.
-
anrb
aktív tag
+
Gorilla Glass, könnyebb, színes kijelző,
másik GNSS chip (Mediatek MT3333 -> Sony CXD560x), újabb oHR modul, PulseOx,
ConnectIQ (alkalmazások futtatásának képessége),
Incident Detection, Assistance,
Running Dynamics, PacePro
Music változat: Háttértár, WiFi-
5ATM, barométer, hőmérő -
HKorn
veterán
Valamelyik tesztben láttam hogy bodybattery sincs benne, csak a Solarban. Alapvetően nekem futáshoz és MTB-hez kellene. Tudásra nekem FR245 tökéletes lenne csak a 42mm-t találom kicsinek a 18cm-es csuklómra. Honorom 46mm, azután furcsa lenne.
Egyébként egy sima FR45 is megtenné, csak annak meg még kisebb a kijelzője.
Btw, nálunk miért nem kapni az FR45 Plust?
Run&Ride
-
fungeld
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan óra vagy akár kisebb méretű kijelző (nem telefon) amire lehet tükrözni a telefon kijelzőjét? Nem baj ha nem tökéletes a képarány, de hallott már valaki ilyenről? Bármilyen, akár részleges megoldás is érdekel.
https://www.flickr.com/photos/118824533@N04/
-
zseko
veterán
Belefutottam egy olyanba, amit marhára nem értek, hogy 'elromlott' az egyénileg készített számlap Hogy a fenébe tud elromlani egy számlap Az időjárásnál az érték 'belemászott' az ikonba, ami érthetetlen, hiszen fix koordinátákkal van megadva a pozíció. Ráadásul a szerkesztőbe visszatöltve, ott helyesen jelenik meg, hozzányúlás nélkül újracsomagolva pedig ugyancsak hibás volt. De pl. az igazítást középre helyett balra állítva viszont már jó lett az órán is.
HR24.hu
-
jézusom
addikt
Srácok! Ez a trex faxán ébresztett reggel, de hiába nyomtam ki az órán, a telefon tovább ébresztett. Ez normális?
-
-
-
Dwatti
addikt
válasz <Adamsky> #15433 üzenetére
Vivoactive 4 tudja itt a kézikönyv leírás
edzés menü pont alatt Hogy melyik tudja vagy nem azt nem tudom de user maual alatt levan írva.
Tudsz intervallumos futást is szerkeszteni hozzá adsz egy egy gyors szakaszt akár időben, távban vagy tempóban. És elnevezed sprintnek vagy ahogy akarod óra azt fogja mutatni.[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz <Adamsky> #15436 üzenetére
Ezek voltak/vannak a listán, majd lehet nézek használtam valami garis példányt ha megálmodom melyik az igazi:
- FR 45, jó árért cserébe elfogadható tudás, viszont kicsi méret és kijelző méret
- FR245, teljesen jó lenne tudásra, de kicsi méret és drága.
- Instinct, jó méret, kicsit hiányos a tudás, nem tudom a Casio kinézet mennyire jönne be hosszútávon, meg azért mindenes órának is kellene, irodában nem tudom hogy állna a kezemen mondjuk inghez.
- VA4 - jó méret, tudás szintén ok, FB hiánya az egyetlen kompromisszum, de drágaValszeg egyébként az döntene ha mindet fel tudnám próbálni.
Run&Ride
-
Dwatti
addikt
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Dwatti #15437 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Jól látom, hogy az óralap szerkeszthető? Vagyis, ha én csak egy digitális órát, dátumot és akksi töltöttséget szeretnék látni, akkor ki tudom csak ezeket tenni?
Ja, igen! Mennyire működik a "multi task"? Vagyis "edzés" közben tudok váltani a zenelejátszóra, de akár fizetni is tudok? Illetve "háttérbe" tudom tenni az edzést, és meg tudom nézni, hogy épp mennyi az idő (be tudom hívni az "alap" óralapot)?#15438 HKorn
Köszi! Nekem ezekre az FB (minek is a rövidítése ez?) funkciókra azt hiszem nincs akkora szükségem. Egyelőre 99%, hogy VA4 lesz a befutó, de most már ki kell élőbe próbáljam.... -
Dwatti
addikt
Nem tudom láttad - e de van egy óra választó bemutató videó
-
ChoppR
tag
Sziasztok! Tudnátok megfizethető árban GPS-es aktivitásmérő karkötőt ajánlani? Azt hittem a Band 6-ban lesz legalább.
iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro
-
Dwatti
addikt
válasz <Adamsky> #15445 üzenetére
Edzés közben tudsz lapozni és van pontos idő is de szerkesztheted is az adat képernyőt.
Edzést meglehet állitani után beléohetsz bármelyik menübe widgetre pl fizetés stb zene is vezérelhető edzés alatt számlapot is cserélhetsz tölthetsz le hozzá stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest