Új hozzászólás Aktív témák
-
anrb
aktív tag
-
zseko
veterán
válasz Dwatti #15504 üzenetére
Külön nincs, az end az rögtön menti is. Törölni úgy lehet, ha utána az órán belemegyek az Activities-be és ott kiválasztom az adott aktivitást, majd a legaljára görgetek, ahol jelzi a kuka ikont. Viszont úgy, hogy rögtön a tevékenység leállításakor, úgy nincs. Ami szerintem nem is baj, meg jobb is így.
Egyébként ahogy nézem, 15 aktivitás van az órán, úgy néz ki a korábbiakat automatikusan letörli, és kiírja a lista legaljára, hogy 'View more on the App.'
#15507 Dwatti De, lehet lapozni, de ott más van Az első ez amit látsz, a középsőn az adott aktivitás van - idő, távolság, iram (Pace), és a pulzus -, a harmadikon meg a zenevezérlés.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
magellaner
tag
Sziasztok a Mi watch globalnak tényleg nem fém a háza hanem műanyag? Szerintetek mi watch global vagy amazfit gtr 2e a jobb választás?
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz magellaner #15514 üzenetére
Amazfit gtr 2 e
-
anrb
aktív tag
Április 22-én megjelenik a Garmin Venu 2/2s. A fotókon már látszik az új HR szenzor (Elevate v4): [link]
Előbbi 45, utóbbi 41mm-es. NFC (Garmin Pay) és flash tárhely lesz rajta. Ára 400 USD/EUR körül várható.[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
Sziasztok!
Van egy Mi Band 4-em, és a Notify for Mi Band appal tud sok mindent, ami kell.
Na most van egy Mi Band 2, amit cserélni szeretnénk. Értelemszerűen először a Mi Band 5 jött szóba, de azért meg szeretném előtte kérdezni, hogy iPhone(!!) mellé van-e jobb választás, illetve hogy mi a legjobb app hozzá iOS-en (ha van egyáltalán más a gyárin kívül)?
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnénk okosórát venni itthoni vásárlással. Szép, jól olvasható kijelző, Huawei P30-al való kompatibilitás, cserélhető szíj, ezek a főbb kritériumok. Teljesen avatatlan vagyok a témában, 40-50e ft. lenne rá a max keret. Mit ajánlanátok?
-
HKorn
veterán
válasz motoflug #15522 üzenetére
Huawei Watch GT2 42mm, vagy Honor MagicWatch 2 42mm. Amazfitet a magyar nyelv hiánya miatt nem ajánlom.
Ezeket nem kell naponta töltogetni és szép amoled kijelzőjük van, illetve Huawei telóval több olyan funkció is van, pl telefon kamera kioldás, ami más telefonnál nincs.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
scyllarus
veterán
-
tknof1871
őstag
Üdv! Valakinek ajánlotta orvos, hogy viseljen EKG elven működő pulzusmérőt a mellkason? Vagy van olyan, aki sporthoz vette és szívproblémát fedezett fel vele? Előre köszönöm, ha bárki elmesélné a tapasztalatát!
A Polar H10 kényelmesen hordható napi 24 órában? Nem csúszkál el a pánt? Mi kell ahhoz, hogy fájdalmasan nyomjon a H10, vagy amit nem lehet vele csinálni? Pl hasonfekvés. Valami mellkason üt, nem verekedés de mondjuk egy baráti/kollegiális (hülyén hangzik, nem tudom jobban elmagyarázni) mellkasonütés, aminek nem lenne következménye, attól már véraláfutás lesz vagy bordatörés vagy probléma nélkül "túlélhető"?
H10-nek már van memóriája, ha nincs kapcsolat a telefonnal akkor a memóriában tárolja az adatokat. Jól értem, ez úgy működik, mondjuk öltözőben kell hagyni a telefont, az ember felveszi a mellkaspántot, okostelefonon elindít bármilyen aktivitást, akkor elkezd mérni a H10, utána megszakadhat a Bluetooth, a H10 észreveszi a kapcsolat megszakadását, automatikusan a memóriába menti a méréseket? Vagy ennél trükkösebb, pl olyan aktivitást kell elindítani mint úszás, amit tipikusan nem telefonnal csinálunk?
Igaz a gyártó adatlapja szerinti 400 óra üzemidő? A valóságban is annyi?
“A Polar H10 a vezeték nélküli szoftverfrissítéseknek köszönhetően folyamatosan fejlődik.” Mit tud fejlődni? Csak 2 elektródája van. A hardver se bővíthető.
Biztos beállítható egy maximum pulzusszám az alkalmazásban, amit nem akarunk átlépni, amit elérve értesítést kérünk. Csak a telefon tud jelezni, a pántban a H10-ben ugye nincs output, rezgőmotor, hangforrás? Ha okosórára is szeretnék értesítést az csak Polar lehet, vagy lehet Huami, Samsung, stb, bármilyen márkájú okosóra?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, Okosórát szeretnék vásárolni ki is néztem párat de nem tudok dönteni hogy melyik legyen és a segítségeteket kérném hogy melyik lenne a legjobb választás illetve ha van indok azt is meghallgatom.
Én őket néztem ki:
1: Xiaomi Haylou Solar LS05
2: Xiaomi Huami Amazfit Bip U
3: Xiaomi Mi Watch Lite
4: Xiaomi Huami Amazfit Bip U Pro
Köszönöm szépen előre is a segítséget!•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Dwatti
addikt
válasz Smile8822 #15527 üzenetére
Felsoroltak helyett én inkább az Xiaomi Amazfit GTS 2 Mini-t venném. Jobb minőség , amoled kijelző. Jobb üzemidő.
[ Szerkesztve ]
-
anrb
aktív tag
válasz tknof1871 #15526 üzenetére
A Polar H10 (és általában a hasonló EKG elven működő mellkaspánt) sporteszköz és nem orvosi eszköz. Nem tudom, hogy most mi a helyzet, de korábban nem nagyon volt nyílt a Polar a 3rd party fejlesztők felé. A H10 tud pulzust és HRV-t mérni, de szerintem nyers adatokat nem hiszem, hogy ki tudsz nyerni belőle.
A H10 és a többi mellkaspánt is egy teljes értékű célszámítógép, nem csak 2db elektróda. Ha megnézed a gyártói oldalát, akkor láthatod, hogy a GymLink (5kHz), két BT és ANT+ kapcsolatokat is támogat. Ezek egy része SW frissítés keretében aktiválódott (nyilván a HW tudta korábban, csak később jött az üzleti döntés).
Szerintem, hogy ha szükséged van pontos, folyamatos mérésre, akkor vegyél egy holtert otthonra, azzal többre mész. Kényelmetlen viselni, de a gyűjtött adatokat az orvos legalább ki tudja értékelni.
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
válasz Dwatti #15521 üzenetére
Az Amazfit változat (Amazfit Band 5) tud SpO2-t is, arról mit gondolsz?
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
gjoe
addikt
Sziasztok.
Feleségemnek szeretnék okosórát venni.
ár: max 100k-ig
Elegáns legyen, ha lehet legyen rózsaarany vagy hasonló színben.
Lehetőleg minél jobb üzemidő és tudás.
Mit ajánlanátok? -
Dwatti
addikt
Huawei watch gt 2 Rose gold
Honor MagicWatch 2 okosóra 42mm,
GARMIN Lily
vagy
kicsit inkább sportos tudás de super kis óra :
Garmin Vívoactive 4S RoseGold White -
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Mivel az órám topicja nem nagyon pörög, ezért itt is szeretnék segítséget kérni, hátha valakinek lenne valami ötlete a problémámra:
link
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Dwatti
addikt
válasz Flowtation #15536 üzenetére
Szia, szerintem ha a kijelzőn jól látható sérülés van akkor a "kijelző" hibát elfogják utasítani garanciában.
-
Flowtation
őstag
válasz Dwatti #15537 üzenetére
Köszönöm, ettől tartok én is.Találtam pár megoldást a neten, de ahhoz szét kell szedni, de nem tudom bevállaljam-e, garanciavesztés miatt. Ha mégis elküldöm és elutasítják, akkor engem terhel mondjuk a szervíz és szállítási költség?
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Dwatti
addikt
válasz Flowtation #15538 üzenetére
Igen valószínű hogy bevizsgálás és szállítási költség téged fog terhelni de Én biztos nem küldeném be nem ér annyit az egész óra. Esetleg amit tehetsz hogy beviszed személyesen a Mi store - Xiaomi shopba ott majd elmondják érdemes e foglakozni vele(Budapest, Debrecen) .Vagy még a First phone szervizek amit érdemes felkeresni.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Köszi neked és a többieknek is!
Egyelőre a Huawei WATCH GT 2 a befutó. Mivel ez 2 éves modell, ami ebben az iparban már nem mai modell, kell aggódnunk támogatás tekintetében? Jó lehet ez még 2-3 évig?Illetve, a Xiaomi Amazfit GTS 2e egyáltalán nem tud magyarul? Nem találtam erről infot sajnos.
-
simico
tag
Hatvan év feletti édesanyámnak javasolta a kardiológus, hogy vegyen okosórát a pulzusa figyelésére séta közben, illetve otthon két vérnyomásmérés között.
Ami fontos:
- minél nagyobb méretű, jól látható kijelző (ezért a fitneszkarkötők a körömnyi kijelzőjükkel és bolha betűikkel kilőve)
- pulzus kijelzése a fő képernyőn, jól látható méretben
- folyamatos pulzusmérés, figyelmeztetés magas pulzusnál
- magyar nyelv
- könnyű kezelhetőség
- lehetőleg ne fekete színű legyen
- ár kb 50e Forintig
- ne purcanjon ki egy-két év után (mint egyes fitneszkarkötők a láthatatlanná váló kijelzőjükkel).Visszaolvasva pár oldalt már van pár jelöltem (például Huawei WATCH GT 2e lávavörös színben tetszik neki), de hátha elkerülte valami a figyelmem és van más javaslat ami jobban kielégíti az összes fenti igényt.
-
HKorn
veterán
válasz simico #15544 üzenetére
Watch GT2e 46mm-es, szóval elég nagy egy hölgynek, nem azt ajánlanám első körben. Honor Watch ES esetleg, vagy a testvére a Huawei Watch Fit? Ezeknek elég nagy már a kijelzőjük. Egyébként a GT2e is jó, ha a méret nem riasztja el.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
cynric
tag
Sziasztok! Okos eszközt keresek a szüleimnek ekg, pulzus, szaturáció, vérnyomás(létezik?) funkciókkal. Nem várok el orvosi pontosságot, de a célnak feleljen meg.
Keret 50-70k. Az nem probléma, ha nem magyar nyelvű. Előre is köszönöm a segítséget!7lövetű konyhakés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest