- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Nekem egyetlen hibám a túlzott szerénységem.
Ez is csak azért, mert a Jóisten nem engedhette, hogy a tökéletesség gyökeret verjen a földön.[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
addikt
válasz Racecam #7805 üzenetére
mossa meg magának ha akar ajándékot, bár most, hogy mondod egy új vájlingnak biztosan örülne olyat amibe legalább 1 négyzetméter sör belefér a sört hozhatod külön is
venember83: Én lovat kapok már pár éve részletekben, csak az a baj, hogy minden évben az 1. részlet jön, úgyhogy most mondom mikulásbácsi több lóf@szt már nem kérek!!![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy gyors kérdés:
Ki hogy védekezik az autó szélvédőjén keletkező pára ellen (belül)?
Próbáltam már meleget nyomni, hideget, langyosat, de állandóan bepárásodik...
Nagyon zavaró, főleg sötétben...HELP ME!
-
PazsitZ
addikt
válasz #57764352 #7808 üzenetére
Én picit lehúzom az ablakot olyankor és a hüvös levegő elintézi.
elméletileg ha hűvöset fujatsz be eltünik, előbb-utóbb.Persze Janoska modszere is célravezető lehet... , de az nem túl jó reggel én is biciklivel járok és nem jó . Persze akinek telik kocsira meg benzinre...
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
venember83
nagyúr
Picit lehuzod az ablakot, mig be nem melegszik belul a levego, mikor mar jo meleget fuj a szellozoberendezes, akkor meg nyomod a meleget az ablakra, mig mindket oldala atmelegszik. Ha alulmeretezett azonban a futoberendezes, akkor b@szhatod, nincs mit tenni.
Race: vaskarika?
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
válasz Janoska26 #7814 üzenetére
Mit fog ehhez szólni az asszony?
Tőle majd kapsz fatestápolót[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Janoska26 #7821 üzenetére
- ilyennel nem viccelunk!
PazsitZ: mert bringalopasert harcbaallitom a kedvenc buntetoeszkozom. A bringajahoz sok embert lelki szalak kotnek s ezt a kapcsolatot eroszakkal szetkapni nem ildomos. Ha valaki megteszi, hat viselje a kovetkezmenyeket.
[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
válasz Janoska26 #7821 üzenetére
(#7823) venember83: már miért ne viccelhetnénk?
Lehet nem pontosan, de idézek:
-Apuka, hol van a biciklije?
-Ellopták.
-Idén ez már az ötödik apuka.
-De ellopták a komunisták.
-Ne vicceljen már apuka, hisz maga is az volt.
-Akkor még én is loptam!
(Markos-Nádas)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz venember83 #7823 üzenetére
Igaz!
Én maradok a jó öreg Peuget 205-ömnél, lassan 18 lesz a gépállat :-D
-
Whaskes
senior tag
válasz PazsitZ #7824 üzenetére
megy a részeg fazon egy piros biciklivel a fényes szellők idején. egyszercsak elesik, a bicikli meg teljesen szétesik, a faszi az árokban, a bicikli kormányát szorongatva. felál, leporolja magát, majd azt mondja: na ja, csal ez a vörös kormány maradt....
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
venember83
nagyúr
válasz #57764352 #7826 üzenetére
Akkor b@szhatod, esetleg mintha lenne valami kemikalia amit az ablakra kenve nem parasodik be... Ablak lehuz s oltozz jol fel, vagy kulso levegot nyomsz ra, de ugy se lesz tul meleg bent.
Whaskes: ejnye, beloled mindig csak a gyulolkodes beszel
Jancsi: genetikailag autoszerelo is vagy, gyonyoru...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz venember83 #7830 üzenetére
ki kell szedni a szélvédőt oszt jóvan, akkor tuti nem párásodik és annak az árából lehet venni egy jókis csepelbiciklit is
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
ezexerint eddig senki nem jött rá a titokra, hogy j26 nevében a genetikai próbálkozások vannak. a korábbiak még írni se tudtak, vagy egyáltalán nem voltak életképesek. ő már egy minimum-határt átlépett, de embernek nem nevezhették el, így jánoskának nevezték el. még biztos lesz egy pár próbálkozás, mire a föld átlag-iq-ját nem csökkenteni fogja...
-
Whaskes
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
Ha hidegebb a szélvédő, mint a beltér többi része, akkor a beltérben lévő pára biztosan ott fog lecsapódni, amennyiben az adott hőmérsékleten túltelítetté válik a levegő. Adott páratartalom adott hőmérsékleten elnyelve, teljes telítettség esetén, egy az adott hőmérsékletnél alacsonyabb hőmérsékletű tárgyra ki fog csapódni. Ha alapvetően nem párás, de ha beszállsz az lesz, akkor a kilégzéstől válik túltelítetté. Ekkor a kinti(nem telített) levegő befújása kellene hogy segítsen, amennyiben nem hűti le még jobban az üveget, mert akkor alacsonyabbra kerül a túltelítettségi határ. A meleg levegőt ráfújva azért kéne javulnia, mert átmelegíti az üveg felületét, így ott átmenetileg magasabbra kerül ez a határ, nem csapódik ki. Ha azonban kint elkezd esni, és telítődik, akkor ezt befújva nyilván le fog csapódni, és hiába fújod hideggel, bepárásodik. Ekkor szintén az üveg átmelegedése javít csak később. Ezért kezdődő esőben hideg autóba ülni ilyen szempontból veszélyes.
Légkondis autónál valóban a melegre állított fűtés mellett bekapcsolt klíma oldja meg a dolgot, mert a klíma szárítja a levegőt, a meleg meg melegíti az üveget. Mindkettő csökkenti a beltéri levegő páratartalmának túltelitettségi pontját az üvegfelületen. Azonban hideg motornál nem szabad klímázni az elején, legalábbis nem a szélvédőre fújva, mert még jobban lehűti az üveget, és a befújási pontoknál fog kicsapódni a pára, ha kikapcsoljuk a klímát. Ha már hidegen klímázva akarjuk kiszárítani a levegőt, akkor befelé kell fújni(nem szélvédőre), és csak kevés ideig. Aztán ha már meleg a fűtés, akkor lehet együtt a szélvédőre irányítani.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
Winner_hun
titán
Hmmm
Suliba vonattal járok. Mivel mára sztrájkot mondtak, így későbbi vonattal mentem volna be. A telefont beállítottam 8-ra, fél 9-es vonattal megyek be, akkor már remélhetőleg lesz. Felkeltem, azzal a lendülettel vissza is aludtam, aztán fél órája keltett fater hogy ebéd van. Ez a nap sulimentes lett. Legalább kipihentem magam► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Whaskes
senior tag
válasz ngabor2 #7843 üzenetére
mibajod van-e a hajammal? most felhagytam vele, hogy 2 hetente vágom, úgyhogy hagyom kicsit megnőni, kb márciusig, aztán újra 1mm-rel nekiállok
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Whaskes
senior tag
válasz BlacKSouL #7848 üzenetére
beretvával nem szeretek nekiesni, az anyajegyeket elkaszaboltam vele a múltkor és nem egy kellemes érzés.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs