- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
addikt
válasz venember83 #7599 üzenetére
bocs de dolgoznom kell, a PH-ból sajna nem élek meg
-
Whaskes
senior tag
jóreggelt. lehet még visszafexem, miután meg kv-ztam...
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Whaskes
senior tag
válasz Janoska26 #7604 üzenetére
hááát, tudod hogy megy ez... a tegnap este megint hosszú volt....
ma viszont elég 15.45-re bemenni 20.10-kor meg távozok, vagy előbb|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
csapos2
addikt
(Ááááásítás)....de korán keltem ma.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Winner_hun
titán
Leveshez nézem a kenyeret, van pár szelet, fater rámutat, aszongya "itt van, le van szabva"
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
tildy
nagyúr
Láttam tegnap nagy sikert aratott a cicás videóm, nos ezennel szeretném ismét vidámabbá tenni a napotokat.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Thrawn
félisten
Uhh, duplán látok?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz venember83 #7627 üzenetére
Manuális beállítás megvolt, a kiegészító taktikai optikai berendezést is beüzemeltem, de dupla maradt. Ezek szerint nem velem van a baj.
ps: szerintem meg tevótá'
Jancsi26 (27???):
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
dragonfx
veterán
hi!
meg tudja valaki mondania ráckevei héven a bp.i bérlet meddig érvényes,és hogy ráckvéig hogy alakulnak a jegyárak?megállónként vagy hogy?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
venember83
nagyúr
válasz Janoska26 #7630 üzenetére
Peched van, akkor epp aludtam, kb feltavnal lehettem alvas szempontjabol. Hacsak nem kezdtem almomban ph!-zni, de garantalom, hogyha fel is keltem volna almomban s off-olok itt egyet, akkor se te vagy almaim kozpontjaban, h veled szorakozzak, a ven-t elfogadom, a kujon-t elfogadom, de nem asszociaciokent erre az esetre
Uff....
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na jo bevalom en voltam!!!:- )))
udv
neduddki
p.s. de hihetlenul gyenek voltsok reskciobsn:- (
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
tildy
nagyúr
válasz dragonfx #7631 üzenetére
Közigazgatási határig: Ráckevei vonal Vágóhíd - Millenniumtelep
Árak meg itt"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Whaskes
senior tag
márcsak 19 nap
15:32:34 up 81 days, 14:05, 4 users, load average: 0.40, 0.41, 0.37
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
(Kolombusz)
veterán
Hurrá, van rendes netem.
Végre.Ekkora tajparaszt szerelő sem volt még, mint ez.
Majdhogynem lebaszott engem, amiért az ő hibájuk miatt nem ment a net. -
tbs
addikt
válasz ngabor2 #7642 üzenetére
De mire is..? Van pár 4magnyi itt 2m-re, virtualizált windows mssql szerverekkel, meg virtualizált linuxos ora szerverekkel. Intenzív használatnak kitéve.
2 alatti a load...
Oszt van itt egy gép, aki a méleket szortírozza, na az néha kiül 17es loadig, de nincs folyamatosan ott. Vannak dologtalan periódusai...
Just4fun nem fogok fűteni a procikkal, így is necces a klíma...
Szóval milyen világuralmi szimulációkat is futtatsz permanens 4-es loaddal?!? Remélem valami kellemes szerepet osztasz majd nekem...
-
Thrawn
félisten
-
nagyúr
válasz (Kolombusz) #7644 üzenetére
én most fogok beköltözni a lakásomba, ahol már 3 hónapja fizetek a netért.
tegnapelőtt kipróbáltuk egy notebook-kal,
nat-olt ip-t adnak, és egy csomag se ment ki felfele.
valami eléggé el van cseszve.Pleased to meet you - hope you guess my name
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest