- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Most erre mit mondjak, késő van, tudd be ennek. Nem akartam obcén kifejezést használni, legkevésbé teljes egészében kiírni, de már reagálni akartam Del -re amikor feltűnt .. no mind1
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Thrawn
félisten
válasz RoyalFlush #8802 üzenetére
Betudtam No problem!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
RoyalFlush
őstag
Eszembe jutott egyik múcsonyi volt osztálytárs, tanulmányait persze nem fejezte be (annyi sütnivalója nem volt), de még mielőtt sohasem láttuk volna viszont elmesélte hogyan talált házában párolt borsót és egyéb köret maradványokat. A mogyoróvajkrém hogyan került a tápegységre azt végképp nem tudom én eddig csak melegszenyából visszamaradt ketchupos sajtot láttam billentyűzet(b)en ..
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Zewa
senior tag
válasz RoyalFlush #8806 üzenetére
Beteg... Ezek szerint én vagyok a tapasztalatlan nekem egyik sem fordult még elő..
Bár olyan már volt hogy egy laza mozdulattal beleboritottam a müködő gépbe fél liter nesquik fröccsöt. De semmi baj. Leállitottam kicsit kitöröltem oszt mehet vissza szolgálatba. Azota is müxik
Az a lényeg hoyg a Fodászom melozzon holnap..[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
nagyúr
válasz philoxenia #8801 üzenetére
dehogyis, a legelborultabb az élet értelme...
de az is alapmű
("the meaning of life")
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Zewa
senior tag
válasz RoyalFlush #8809 üzenetére
Akkro morci leszek. Igy is már át kellet szoknom mert lelőző fodrászomnál bő 2 héátre elő kellet időpontot kérnem. Sűrű hajam ezért max 1,5havonta találkozunk
fokukac: Alap. Kamillás. Bár zsebibe inkább a mentolosat csipázom.
Miért? te is szereted a gyengéd kéyneztetést?Érdekes volt amugy a dolog mert a Deer tápból csöpögött ki a barna lé oszt még midnig megy..
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
-
Zewa
senior tag
válasz fokukac #8812 üzenetére
Majd te is rájössz értékelni az élet apró örömeit. Próbált ki egyszer egy WC kefével és utána becsülni fogod a Zewat Amugy ien célra nem a nyuszi a legpraktikusabb. Túl híg. probáld kia csoki likőrt! Az frankón bevált csak utána és elötte is zuhanyozni kő'
Alap hogy ráfogtam. Megérdemli.
BlacKSouL: Jól van na nekem idő kell hoyg felfogjam. Az asztalon volt a glép össze dobva. Ala nature házikó nélkül melette a Flensburgeres csörös korsó abban nesquik. Csörgött a telo fordultam csak a könyöm össze futott a pohárral és igy sikerült. Még ment a gép no pra kihuztam törölgetés, és fél h mulva már ujra gameltem
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
bazzzzzzz ulnek nekiu arajanlatokat csinlani erre nem megy a expert:- ( cupidos-val megszorakozzon mas:- ( ehhhhh....
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
BlacKSouL
addikt
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Thrawn
félisten
Az OLED-ek eljövetele! Hamarosan...........
NG: fogadjunk, hogy megint az efedrinhez nyúltál
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-
Thrawn
félisten
válasz csapos2 #8834 üzenetére
Etetni, itatni, ganézni alóla, simogatni, szeretni
Nézni ahogy vadászik,
Nézni ahogy ás,
Nézni ahogy mászik az üveglapon,
Nézni ahogy hálót sző,
Nézni ahogy levedli a bőrét,
Közben mélázva azon, hogy ez a nagyszerű vadász milyen törékeny és sebezhető míg meg nem keményedik a páncélja,
stbDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz csapos2 #8838 üzenetére
De jól tudtad, volt hozzá szerencsém. Fenemód tud viszketni az biztos, de hamar elmúlik. A potrohukról rugdossák le a szőröket, de csak ha veszélyben érzik magukat. Viszont ha szőrmentén símítod végig finoman akkor nincs gond.
-
csapos2
addikt
Szakmai kérdés (már nektek az):
Adsl kapcsolat, egy dana router, majd egy smc. (tudom, mindkettő hulladék) Modem megjön, csacsi beköti, netezik, örül, megveszi dana rutert, beköti, még jobban örül, mert a kis csacsi is tud netezni, anélkül, hogy engem zargatna. Eltelik egy kis idő, nincs kapcsolat, router levesz, minden jó. Modem kicserél, gondolván, hogy nem jó vele a router, minden jó egy darabig, majd ismét nincs kapcsolat. Szerez egy smc routert, összeköt, örül...de, eltelik egy kis idő, ismét nincs kapcsolat. Routert kiköt, minden jó.
Mit csinálok rosszul?
[ Szerkesztve ]
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
ngabor2
nagyúr
válasz csapos2 #8843 üzenetére
(tudom, indkettő hulladék)
ezt. szerezz egy linksys-t, azzal jó lesz. ha minden igaz, hamarosan lesz egy eladó wrt54gl-em. asszem most valahol 65 nap körül jár az uptime-ja.
kuka: a télapó nem biztos, hogy alszik. a kovbojok szerint nem a régi már, a prosectúra szerint meg ittas. egyik se hízelgő rá nézve, de mindkettő nagyon állat szám
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz csapos2 #8845 üzenetére
gondolom az övék valami újabb (=butított) darabka, gyári fw-vel. ez egy meglehetősen jól felszerelt példány, igen jól bevált 3rd party firmware-rel. mibe fog fájni? passz egyelőre, előbb legynem eg az asus router helyette. aztán utánajárok (bótban 15-nél kezdődik az alapverzió).
kuka, ne roncsad az üzletemet! a motkány beleforrasztott egy nagyon hasznos fícsört, csak attól tartok, ez a nyuszinak nem kell. ráadásul ha csak madzagon akarja használni a netet, akkor inkább azt mondom, nézzen egy normális madzagos rútert, mert ez túl sok felesleges dolgot tud.
amúgy ha így nem adom el, akkor egy membővítést is meg fog érni, mert az jó
[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
válasz ngabor2 #8844 üzenetére
Még uptime..? Akkor:
BusyBox v1.00 (2006.03.27-00:00+0000) Built-in shell (ash)
Enter 'help' for a list of built-in commands.
_______ ________ __
| |.-----.-----.-----.| | | |.----.| |_
| - || _ | -__| || | | || _|| _|
|_______|| __|_____|__|__||________||__| |____|
|__| W I R E L E S S F R E E D O M
WHITE RUSSIAN (RC5) -------------------------------
* 2 oz Vodka Mix the Vodka and Kahlua together
* 1 oz Kahlua over ice, then float the cream or
* 1/2oz cream milk on the top.
---------------------------------------------------
root@ow02:~# uptime
21:05:19 up 60 days, 21:05, load average: 0.00, 0.00, 0.00
root@ow02:~#(Oké, a következő 26 napos, aztán van egy 12 és egy 8. Az itthoni meg reggelente bootol... )
Ja, ezek Asus wl500p-k. Kettőbe telepítettem belülre 1G háttértárat. Van még belül hozzáférhetően (pákával) 2 usb portjuk... Mondjuk nincs kihasználva...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest