- Milyen egeret válasszak?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Este a fókuszban: ''...megválasztották a világ 10 legrosszabb erotikus jelenetét..''
Soirée...
-
kymco
veterán
válasz Panther #3486 üzenetére
Kinn voltunk a Duna parton. Régen Dunaharasztin laktam, és akkor a sziget nagyon el volt hanyagolva, de most nagyon szép volt... Az aljnövényzetet eltüntették, nyírják a füvet, parkosítottak, játszóteret építettek.... a napfényben csodaszép volt...
A gyerkek játszottak, én pedig egy vagon fotót készítettem..... a feleségem is csodaszép volt.... úgyhogy gyönyörű délutánt töltött együtt a család...www.refujvaros.hu
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
De durva :
Bővebben: link
Egy kissé áttekinthetetlen első ránézésre!"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
Bubu79
addikt
válasz SPDeluxe1.0 #3514 üzenetére
Vazzeeee!
Alig ismertem meg a saját hsz-emet tegnapról!"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tildy
nagyúr
Úgy látszik egyre többen adják moddolásra a fejüket , legújabban a papucsgyártók:
Bővebben: link
Mondjuk szerintem hasznos:S Legalább annyira, mint az a gyerekruha, aminek az alján felmosórész van
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ngabor2
nagyúr
Végre hazaértem. végre hétvége van, és a jövő hét is nyugisnak és haladósnak néz ki: nem lesz főnököm
Más: ittatok már csípős teát? Most belekóstoltam... csokit kell rá ennem, mert anélkül nem bírom meginni. A Carpe Diem ''saját'' keverése, Red Bush Spicy. Tényleg fűszeres. -
kíváncsi
őstag
VladimirR Te olyan vagy mint a hobbitok mindig tudsz valami újat mutatni Bővebben: link
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
ngabor2
nagyúr
Mi van itt? Nagyon nagy a csend. mindenki elment sörözni? én meg unatkozzak itt.
No akkor bepótolom a heti levelezésemet. -
Sipi
addikt
Brühühü, engem totál hülyének néznek... UGYE?
Attól, hogy be vagyok csípve, az agyam még megvan. Sajnos... Jobb lenne néha zsebre vágni.
Na, legalább megvan a következő feladat. Hordozható agy. De szép is az...
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
ladybug
őstag
Én inkább be lennék csípve, ahelyett az állapot helyett, amiben most leledzem.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Sipi
addikt
válasz parandroid #3531 üzenetére
Ad 1.: jó az avatarod.
Ad 2.: úgy fel arra fel, hogy nem szeretem, ha hülyének néznek. Főleg, ha olyan, akit kedvelek. Főleg úgy, ha tudja, hog ynem is fogok annyira haragudni...
Főleg úgy, ha....
Miért, gond a benyögésem? Bocs, csak elég izé valakit kirángatni a kocsmából a ''még jobb'' ígéretével, aztán meg közölni, hogy mégsem. És lehet, hogy tévedek, s tényleg úgy van, ahogy van, de pár hónapja én nőnek nem igazán hiszek... Ilyen hipp-hopp, ad hoc jellegú programváltozásokat pedig még az exem előtt sem nagyon vettem be.
Az érintettől mea culpa, ha alaptalanul vagyok rá mérgesecske. Majd elmeséli, ha akrja. Meg ha én is akarom...
Egyébként mi a gond?
-
bobsys
veterán
kezd mindenki letaglozódni?
akkor én is
holnap ZH-zom, tanulni kelleneEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
parandroid
félisten
Semmi gond, csak kihalt belőlem a tapintat, és én így közeledek az emberekhez. Ez a barátságos énem. Képzeld a másikat... Ja, és ne kérj bocsánatot, hogy bocsánatot kértél.
Köszönöm amúgy.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Sipi
addikt
válasz parandroid #3537 üzenetére
Szevasz, tesó! Képzeld, én is elhagytam ugyanezt ma reggel a kék metrón... Aztán még kóstolgatnak is, hogy mennyi maradt belőle. Banyek... Mik vannak! Tiszta neszójjábe hangulat.
Á, kezdem magam felhúzni. Pedig a telefonban még jó hangulatom volt. Vissza kellett volna mennem inni. A pultos lány csinos is, aranyos is. És nem hülyítget. Azt kapom, amit kérek. (Sör, fröccs.)
Na, lelövöm magam. A végén még hajnalban cserreg az MSN egy kiadós lebaszásért.
Egy Marvin mindenki felett.
-
addikt
Üdv
Ismét vagyok, ezúttal már itthonról.
Először is, tudom hogy ez nem az a topic de #>@&>Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
kypre
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest