Aktív témák
-
Sipi
addikt
Bort én is tisztán. Sajnos, utána én nem leszek az...
Most sem nagyon. Holnap nagymeló, foltosra kell festenem öcsémék lakását.
A keserédes isteni. Inni. De egyetértek: minden más halmazállapotban a lehető legnagyobb tűzerőt érdemes bevetni ellene.
Szép jó féléjfélt Neked! (Meg a többieknek is, ha még itt kóricálnak.)
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
addikt
Srácok a sört hidegen, a töményt korsóba, a bort tisztán de piszkosul szeretitek?
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
mayerlaci
senior tag
válasz parandroid #3531 üzenetére
Az ugyvan:Hát ez most igy hogy.
-
nagyúr
bort csak tisztán - és csak jó bort.
Arra, aki a tokajiba belenyomja a szódát, nagyon csúnyán szoktam nézni...
egyébként ha a nagyapáméknál vagyok (kis falu tokaj-hegyalján) sokszor előfordul az, hogy - mivel a helyi víznek, ami a csapból jön, elég hülye íze van, és nem nagyon szeretem - egész nap inkább jóféle tokajit (nagyapám isteni saját bora) iszom... vizet egy cseppet sem... és mégsem csípek be tőle...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
nagyúr
az aszú az más...
abból elkortyolgatok akár egy decit is...
de nekem az is túl édes.
egyébként a nagyapámnak van jóféle 5-6 puttonyos aszúja is...
rohadt nagy munka és rohadt sok türelem kell hozzá... nem véletlenül olyan drága.
juteszembe, múlt hétvégén szüreteltünk szombaton a szakadó esőben, és mivel jó aszús termés volt, vasárnap szemenként (!) kellett leválogatni az aszút a fürtökről.
Képzeld el mekkora munka pár tucat hordónyi szőlőről leválogatni az aszúszemeket...
nyolcan csináltuk egy napig....Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
éjszakai fárasztóságok :
matek példa.
Egy anyuka most 21 évvel idosebb a gyerekénél. 6 év múlva az anyuka
pontosan
5-ször annyi idos lesz, mint a gyereke.
Kérdés: Hol van most az apuka?
(van értelme)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bobsys
veterán
válasz fokukac #3559 üzenetére
Chivast ne is említsd. A legfinomabb whisky amit valaha ittam. Van is egy 12 éves literes fent a szekrényen (jó dolog a hallgatóktól ajándékot kapni ). És várja a megfelelő alkalmat.
Tokajon mazsola bort íttam egyszer. Isteni volt. Valami iszonyatosan édes volt és nagyon csúszott. Aztán mikor a harmadik pincéből jöttem fel akkor már én is majdnem másztam, mert igaz, hogy láttam az egyenest csak nem éreztem.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
félisten
Bakker. A BME mellett elkeztem járni közgáz fősulira is, és kiderült, hogy a negyedéves vizsgák tegnap voltak.Hát, nem túl sokat járok be, tény.
while (!sleep) sheep++;
-
ladybug
őstag
Az addig oké...Csak tudod számít, hogy van-e a kezedben egy diploma is. Főleg, ha nem v.mi ''lájtos'' suliban végeztél. Az nagy biztonságot ad, hogy van munkád, de a diploma a fizetésen is sokat dob.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
kymco
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
www.refujvaros.hu
-
ladybug
őstag
Értem. Akkor nem olyan fontos ez a suli, főleg, ha nem is tetszik. Később meg csak találsz még v.mit.
kymco: Jó reggelt kívánok.
Pacák: Egész ügyesek vagytok már. Ha ugyanezt megcsinálod 1 év múlva, akkor még ügyesebb leszel. Szép, jó reggelt neked is.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt mindenkinek a Babázóban Sok kisgyerekes szülő összejön, és beszélget... és van, aki kilóg a sorból.
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
Sikerült pótolnom az alváshiányomat, ezért keltem ilyen későn!
Irány a tanulás...hej -
ngabor2
nagyúr
Úgy szeretem az ilyet... kb. egy fél órája megtudtam, hogy menni akarok Debrecenbe... Nem, mintha nem terveztem volna mára más programot. Utálom, ha más szervezi az életemet, különösen a hátam mögött.
-
-
kymco
veterán
Ma vendégeink lesznek. A feleségem 3 gimis barátnője.... Több, mint tíz éves barátság
Pizzát süt a kedvesem, mindjárt hármat is nyam, nyam...www.refujvaros.hu
-
kisza25
félisten
ha mákod van akkor mind a három diéta mániás!és máris ott a 3pizza amiből flamózhatsz nincs más dolgod mint leugrani a boltba 1-2zsírszegény natúr joghurtért és abonett kenyérért!
[Szerkesztve]Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kymco
veterán
Elaludt a vállamon a fiam, így csak nézem a pizzákat...
www.refujvaros.hu
-
Fred23
nagyúr
Felébredtem ! Ezt a bulis tegnapot hiába is mesélném,nem hinné el senki.Ilyen volt:
-
Versus82
aktív tag
ááá....segítség. nem bírom felrakni ezt a rohadt winter assaultot, 1.1-es patch szarakodik hogy corrupt....állítólag egy 2 gigás filet kezd el tömörítgetni kifele az install közben (van 14 giga szbad helyem), de a lapozó file mérete csak 1,22 gb. az nem baj, vagy a ketttőnek semmi köze egymáshoz?
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
AMDpower/
senior tag
Valaki esetleg tud valami ingyenes ftp-t ahova gondnélkül fellehet tölteni regizés nélkül kb 1mb-ot?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest