- Házi hangfal építés
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Milyen egeret válasszak?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
Aktív témák
-
addikt
válasz Motion_Blur #3100 üzenetére
Ezt én max holnap este tudnám megmondani, megkérdem a jegyzetboltban. Az analízis kb 1500Ft. A többiről halvány segédfogalmam sincs.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz katavagyok #3099 üzenetére
Jajj, szerintem azért el lehet lenni egymás mellett is egy topikban. Max egymáshoz nem szóltok, azt' kész. Elvégre nem kell mindenkinek minden résztémához hozzászólnia.
MOD: #3101: Na ugye!
[Szerkesztve][ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
ladybug
őstag
válasz katavagyok #3099 üzenetére
Kedvesem. Nem hinném, hogy bármi ilyesmit tettem volna. Amúgy meg azt hiszem megférünk itt egymás mellett. Ha Te nem így érzed, sajnálom. Jó fórumozást, és ne zavarjon a jelenlétem, mert zavarba hozol.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tildy
nagyúr
Attól függ hol próbálod ki. norvégiában 1 kiló garnéla 19 korona , azaz kb 600 Ft volt. Kilónként!!!
Hát ne tudd meg mennyi garnélát ettem Egyébként érdemes ilyen Svédasztalos helyekre menni, szvsz nagyon jók (x összegért annyit kajálsz amennyit tudsz...)
Motion_Blur: holnap megyek jegyzetboltba megkérdem.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
addikt
válasz Motion_Blur #3104 üzenetére
Nincs mit.
ÁÁÁÁ már olvasni sem tudok... Pestet Pécsnek olvastam.
tildy: Norvégiaaa én egyenlőre a diplomáig szeretnék eljutni.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Motion_Blur
félisten
Azért remélem, hogy 4-5 ilyen ''házi'' jegyzet nem lesz több 10K-nál
Nem Pécs...hanem PestStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
addikt
válasz Motion_Blur #3107 üzenetére
Szvsz amit felírtál kb 5-6000 Ft lesz.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
bobsys
veterán
válasz Motion_Blur #3100 üzenetére
Takács féle Analízis. Azt Dunaújvárosban csak simán Fekete Bibliának hívják
Tildy: Köszönöm. De most jut eszembe, azt ne mondd hogy melóhelyről PH-zol
Rákot nem szeretem viszont a tintahal nagyon finom.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
tildy
nagyúr
Pedig de. Az operátori meló ilyen. (este km.. tök jó benn lenni) Sajnos (vagy nem sajnos) , már csak pár hónapig csinálom, kicsit fentebb lépek... Más munkakör. De imádom a munkahelyem, pedig eleinte nem tetszett ez az összevissza bejárkálás. Természetesen az adminok 9-17 között vannak. Kb. kivéve ha ... Na de ezt gondolom úgyis gondolod...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
MyKonzerv
senior tag
Lorettonak szeretettel Keresztmamimtól kapott krokóm
Bővebben: link
Bővebben: linkHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
MyKonzerv
senior tag
broki?
Kidus: miféle kroki?Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
Manitou
veterán
Mizu van erre fele?
-
Kidus
őstag
Ma senki nem veszi a poénokat.
Vagy nincs humorom
tiv:
[Szerkesztve]Assuming Control
-
Fred23
nagyúr
Én a Calmopirines tengeralattjáróra ( vodka+ser ) esküszöm.1dl vodkához 3dl sör,és 2 'kalmó'.Télen különösen jól tud esni.
-
nagyúr
Na, ma éjjel is írtam néhány baromira frappánsan megfogalmazott angol nyelvű motivációs levelet, az adott álláshoz alakított önéletrajzzal...
Most már igazán felvehetnének valahova (elvégre már majdnem 7 napja keresek munkát... )
nade most már elmegyek csicsikálni.
istenem, pályát tévesztettem... miért nem mentem mérnöknek? akkor legalább értenék is valamihez...
(egy közgazdász sirámai)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
kymco
veterán
Jó reggelt!
www.refujvaros.hu
-
ngabor2
nagyúr
Jó reggelt minden koránkelőnek. De jó annak, aki még alhat...
-
kymco
veterán
Lassan indulok dolgozni... ma is autóval kell mennem, mert a szervizben nem volt alkatrész, mára igérték....
www.refujvaros.hu
-
Sianis
addikt
Nagy tusolás .... kész.
Átmentünk szólni, hogy oké, hogy jó dolog hajnalban részegnek lenni, de valakinek 8-tól órája van...halkítottak...de nekem már nem megy a visszaalvás.... -
ladybug
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek.
Nekem is saját ''ébresztőm'' van. A kiscica negyed 7-kor bebőjik mellém az ágyba, és ugrál rajtam vagy harapdálja a kezem, vagy elkezd dorombolni, amit olyan iszonyatos hangerővel tud csinálni, hogy elviselhetetlen. Ennek ellenére édes és kedves. Legalább kicsit netezhetek magamban korán reggel.
Meg aztán nem is baj, ha hozzászokom a koránkeléshez. Babácskának már alig 3 hónapja van vissza. Edzettnek kell lennem.
Sianis: Részvétem. Ez valóban dühítő lehet. De ez már a sokadik alkalom, ha jól emlékszem....
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
jeges
senior tag
válasz fokukac #3137 üzenetére
a zafrikai meló csak átmeneti vót? montha többször is jártál vón' arrafele.
moldova írta vmelyik novellájában:
-de nem fog hiányozni a munkája?
-egy közgazdászé?
maj' elfelejtettem: szép jó reg mindenkinek!
szerk: lady: mi dec 20-26 közé várjuk a legifjabbat
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz ladybug #3146 üzenetére
Hát nem első! De megtanulom, hogy a folyosón melyik az ő biztosítékjuk, aztán gyors szabotázsakciókkal fogunk háborút kezdeményezni!
Annyira nem dühítő, így korán talán nem, de mikor hajnali 2-kor verik a lámát az igen, mert akkor 1,5 órán át nem tudok elaludni, és a drága 8 órámból már csak 6,5 lesz, az meg ugye sehogy sem a legtöbb....
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Kés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Öregszem
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest