- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Milyen egeret válasszak?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz katavagyok #3347 üzenetére
Rosszul értelmezted. A megoldás kulcsa: maximum 3 sor.
mod: peterkeT gyorsabb volt...
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz katavagyok #3347 üzenetére
Arra, hogy ne kelljen mondjuk kilómétereket scrollozni mert 4-5-6 soros aláírások vannak. Sőt, azok már nem is aláírások hanem kisregények.
Hát ezt a szigorút most mondták nekem először. Egy (lelki)világ omlott össze bennem.https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
katavagyok
tag
jójójó. felőlem....
nem konkrétan rád mondtam a szigorút, hanem ez jellemző itt az összes moderátorra. és sztem ezt nem csak én érzem így, hanem akiknek a topikjait bezárkáljátok ( ha nem érdekli az embereket, úgyis eltűnik egy iő után, nem?) meg akikne kiveszitek a képeit a legszebb nős topikban
de nekem8
[Szerkesztve]katavagyok...offolóskata...
-
Bubu79
addikt
Ugyan már srácok, ne dorongoljátok már le emiatt katavagyok-ot! Egy kérdés még nem a világ vége!
PeterkeT: Jesszus, még növésben van?
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
MarKoo
addikt
válasz parandroid #3355 üzenetére
Sánta lelkivilággal?
katavagyok!
Szabályok nélkül a PH-nak kampec. Nem véletlenül van ennyi moderátor. Hidd el, hogy a ti érdeketek is.https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
MarKoo
addikt
válasz parandroid #3358 üzenetére
Valaki? Mindenki. Az egyik bokánrugta, másik átgázolt rajta. Ezért lettem szőrösszívű.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Bubu79
addikt
És a szőrös szívnek van valami gyakorlati haszna is, vagy csak jól néz ki?
Szerk.: Hű! Hogy rámoccantatok Márkra! Mi lenne, ha még csak nem is bírnátok?
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
parandroid
félisten
-
addikt
válasz parandroid #3361 üzenetére
Főleg ha szembeszélbe pisilve rohan és autóval üldözik.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Bubu79
addikt
Vizuális típus vagyok... LOOOL, amit írtál, fel kéne rakni a képet a NET-re
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ladybug
őstag
válasz parandroid #3365 üzenetére
...kislány a zongoránál....
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ngabor2
nagyúr
válasz parandroid #3361 üzenetére
Nézz az avatarjára. valahol a fejéről a szőrnek el kellett valahova menni. hát ott volt a szíve.
A képzavar nem rossz, de a kedvencem: az idő vasfoga ólomlábakon fepült el fejünk föflött.
Nem semmi ez a visszaírogatós, hsz-takarékos reagálás-rencer... mindig vissza kell tekernem pár-10 hsz-t, hogy képben legyek
mod: itt is kezdődik a ''hány lába van a zongoraszéknek'' c. thread? nem lett szép vége a MÓKÁn se...
ladybug: erről is már korábban említett barátom (Kiss Ernő Balázs) átirata jut eszembe:
Kislány a boncteremben
Undort kelt az emberekben
jajj, de büdös formalinnal konzerválták őt...
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Itt mindenki ivott ma csak én maradtam ki? Ilyen képzavarokat.
Inzultálja, mint szikvíz termékmenedzser a zabüzemű szállítóeszköz meghajtást.
[Szerkesztve]A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Bubu79
addikt
Úthengerrel, vagy valami robosztusabb szerkezettel?
Rez_Grof: Még nem késő berúgni, hosszú még az éjszaka
-
parandroid
félisten
válasz Rez_Grof #3372 üzenetére
Amit szuvenírként adoptálván fogászati ellenőrzésnek nem vetett alá vala.
Mayerlaci: mitől kettebb? Az egynél kettebben? UT-ban ennél pontosabb vagy remélem...
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
válasz parandroid #3376 üzenetére
Kettebnél kettebben. De ha hármabban lennétek akkor már majdnem négyebb ami viszont kettebbje a kettőnek.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Bubu79
addikt
Hihetetlen mélységeket ér el itt a magasröptűség
Rez_Grof Elrontani a pálinkát teával Ezt kitől tanultad, csak nem Ngabor2-től?
-
-
mayerlaci
senior tag
Majd meglátjuk a Head Shotokat.
Xpod:neidegejj má mel kettebb kézzel váglak pofon. -
ngabor2
nagyúr
Majdnem olyan, mint a pLaza művészeti napok. Tavaly volt a ''legelső''. idén a ''legmásodikabb, közvetlenül a legelső és a legharmadikabb között félúton''.
No, én elhagyom ideiglenesen (éjszakára, úgyhogy nem szabadultok meg sokáig tőlem) e nemes magasröptű, mélyértelmű társaságot. de reggel kegyetlenül jövök, és beköszönök.
Amúgy miért ne ihatna Rezi magától is pálinkás teát? Rendes ember ő, mégha nem is tudja... Meg különben is, lehet, hogy 1 ujjnyi tea:_, 1 ujjnyi pálesz: |
Jó éjt!
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz ladybug #3381 üzenetére
Szőke vagyok, ezt nem értem
Szerk: Csak nálam van 2 #3376-os Hsz? Ezek szerint berúgtam?
LadyBug: Tényleg szőke vagyok, most olvastam el Rezi #3376-ját, és leesett
-
Rez_Grof
őstag
Ha nem tudsz uszni ne mász fára mert elüt a villamos, ebből következik, hogy soha ne igyál mosatlan gyümölcslevet, de különösen kerüld, ha térdigérő hátszélben baracklekvárt kaszálsz egy élire állított tó árnyékában.
A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
-
Rez_Grof
őstag
Ladybug, Kidus!
Készek vagytok, mint a jó kislány házi feladata!A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
Aktív témák
Hirdetés
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs