- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz spammer #7950 üzenetére
USB módja 1.1 a 2.0 helyett.
Keress másik fizikai portot, nézd meg az USB-drivereket vagy cserélj gépet.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
spammer
veterán
válasz localhost #7951 üzenetére
Mint írtam, másik laptoppal is teszteltem, azzal is lassan nyomtatott. Másik USB portra is rádugtam, ugyanolyan lassú volt.
USB driver/mód hiba jelentkezne külső HDD használatakor is, nem? Mert azzal semmi gond, ugyanolyan sebességgel tudok másolni külső HDD-re/ről.
szerk: de még ha USB 1.1 is lenne, akkor is egy darab oldal nyomtatása (19 kbyte-os excel fájl) ilyen gondot okozna?
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
localhost
Közösségépítő
válasz spammer #7952 üzenetére
Nem tudom... az biztos, hogy a vár egy kicsit, nyomtat egy kicsit, meg kényelmeskedik, ÁLTALÁBAN USB gond... pontosabban a nyomtató nem kapja megfelelő sebességgel az feladatokat. Lehet bármi, kábel is, de ha a masina maga az ÖNTESZTET normál sebességgel nyomtatja, erre érdemes gondolni.
Driver PCL 5/6? miből nyomtatsz, milyen NYOMTATÁSI MINŐSÉGBEN?[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
spammer
veterán
válasz localhost #7953 üzenetére
Innen szedtem le a drivert [link], de most látom, van ilyen, hogy HP Hardware Diagnostic Utility, lekaptam most ezt is, holnap megnézem, jó-e valamire.
Az a furcsa, hogy semmi gond nem volt vele, egyik napról a másikra kezdte el ezt csinálni, már hónapok óta rendesen ment, tette a dolgát. De semmi változtatás nem volt a gépen, se hardver (laptopról van szó), se szoftver/driver csere nem volt, ami érinthetné a nyomtató dolgait. Amúgy excel-ből, word-ből, számlázó programból is nyomtattam, de csak 1-2 oldalakat, sima fekete nyomtatás, csak szöveges/táblázatos dolgok, semmi extra kép vagy grafika, normál (alapértelmezett) minőségben.
Mindenesetre köszi az USB-s tippet, holnap újrahúzom megint az egészet driverestül mindenestül...
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Jamboo529
senior tag
Üdv! HP-s topicba már feltettem a kérdésem, de ide is beírnám, hátha hamarabb reagál valaki rá.
"Szintén C5180 nyomtatóhoz jutottam hozzá. Szerintem ez sem volt sokáig használva, mert patroncsere (eredeti HP 363 patronok) után az alábbi tesztképeket nyomtatta:
Itt vannak a képek.
Lehet még ezzel kezdeni valamit, vagy kuka az egész?
A sárga, cián és bíbor patronokat cseréltem benne, a feketében, és a két világosban még azt írta van tinta.
Szétszedtem amennyire lehetett, azt láttam, hogy a mikroszivattyú mind a 6 patronból szívja a festéket. Szóval a hiba valahol a pumpa után és a szórófej között van. Szét lehet egyáltalán szedni a fejet, és megtisztítani?" -
antivirtuoz
tag
válasz QwErTy42 #7933 üzenetére
Kedves QwErTy42 és Epzon!
Köszönöm szépen a válaszotokat.
Nagyjából már megvan, hogy melyik nyomtatót választom.
Viszont feltennék még pár kérdést.
1. Néhány gyártó feltünteti a készülék specifikációjában a javasolt havi nyomtatási számot (pl. 300-1200 oldal). Ezek is az ISO szabvány szerinti ~5% lefedettségű oldalak, vagy tetszőleges telítettségű oldalakra vonatkozik a megadott intervallum?
2. Lézer vagy tintasugaras? Tudom, fura, hogy ezt pont most kérdezem, amikor már nagyjából meg is van, hogy melyik nyomtatót választom, viszont gondoltam, elolvasom, hogy hozzáértő emberek mit javasolnak, mi alapján válasszunk nyomtatót, s ezekben az írásokban szinte kivétel nélkül mind azt írják, hogy a lézerrel sokkal olcsóbb a fekete-fehér nyomtatás. Megnéztem egy Samsung és néhány HP lézert, viszont azt találtam, hogy az ISO szabvány szerinti kapacitással számolva magasabb oldalköltséggel dolgoznak a lézerek, mint a most számba vett tintasugarasok. (A cikkek nem régiek, 2-3 évesek.)Az Epson L sorozatú nyomtatókról lényegében már lemondtam, ugyanis -mint már írtam- azt látom, hogy 60-70 ezerért kapok rengeteg festéket, nagyon alacsony nyomtatási költséget, viszont egy kb. 10-15 ezer forintos készüléket 1 év garanciával. Ha egy év múlva bemondja az unalmast, akkor egy évre kifizettem 60-70 ezret, s vehetek egy újat.
A Canon MX925 igazából vonzó, viszont hiába vettem fel a kapcsolatot a Canon szervizzel, valamint háromszor is a Canon Mo. ügyfélszolgálatával, nem árulták el, hogy a fekete patronnak (amivel képeket szeretnék nyomtatni szürkeárnyalatosban) mekkora az oldalkapacitása, így pedig (ISO ide vagy oda) nem lehet megállapítani az oldalköltséget.
Jelenleg úgy érzem, hogy a HP Officejet Pro 8600 (nem plus) lesz a befutó, ugyanis ez mindent tud, amire szükség van (mondjuk a fax az nem kell*), és az oldalköltségek is nagyon tetszenek. És 3 év garancia!!!
Tudni kell, hogy a most tönkrement HP tintasugarassal nagyon drágán nyomtattam: kb. 18Ft ff, 24Ft színes (ISO szerint).*Használ ma még valaki faxot???
[ Szerkesztve ]
"A legfontosabb: nem szabad abbahagyni a kérdezést." - Albert Einstein
-
epzon
őstag
válasz antivirtuoz #7956 üzenetére
Szia,
Az ISO fedettség nem azonos az 5%, mert az ISO pl azt is leírja, hogy a default beállítások mellett méri. Szóval az ISO az közelebb áll a gyakorlati számokhoz mint a 5%.
Régen (2-3 évvel ezelőtt) még igaz volt, hogy a lézer olcsóbban nyomtat mint a tintasugaras. Ma már ez sok esetben nem állja meg a helyét, és egy komolyabb tintasugaras tudásban és költségben is kedvezőbb. Sokan ezt nem hiszik el, főleg akik régebben tintással nyomtattak, de a technika fejlődik és változik.
A választásodnál 1 szempontot nem értek. Mindenféleképpen kiadsz egy készülékért 50-60eft-ot (HP 8600). Akkor miért nem olyan eszközt vásárolsz amihez egy évig nem kell kelléket vásárolnod?
Azt mondod, hogy azért nem veszed meg az EPSON L szériát mert mi van ha 1 év után tönkremegy (bár a meghibásodás 90%-át az utángyártott patronok okozzák, de most ettől tekintsük el). Akkor az nem költöttél a tintára 1 ft-ot sem.
Veszel egy HP-t ~60eft-ért meg hozzá 2szett kelléket egy év alatt ~ 60eft azaz 120eft-ot költöttél 70eft helyett.Természetesen funkcióra nem azonos a két gép, de a kérdés, hogy azok a funkciók megérnek e neked 50eft-ot
(és ha 2 évet vagy többet kibír az Epson L széria - amire azért bőven van példa - akkor további évi 30-60eft-ot spórolsz)
-
antivirtuoz
tag
Szia!
Köszönöm a választ!
Látom, szerinted mindenképpen az Epson L sorozat a legjobb választás.
Az igazság az, hogy nekem mindig is fontosak voltak a plusz funkciók, persze ésszerű határok között (hülyeségért értelemszerűen nem fizetnék plusz pénzt). És azért a 3 év garancia az mégiscsak 3 év garancia!
És ha tényleg tönkremegy az Epson 1 év múlva, akkor a sok festékkel mit kezdek? Semmit. Vettem 1 évre festéket és nyomtatót 60-70 ezerért. És mégegyszer mondom: a jelenlegi oldalköltséghez viszonyítva a HP 8600 is sokkal-sokkal olcsóbban nyomtat.
És az sem utolsó szempont, hogy a HP 8600 már nagyon megtetszett. Olyannyira, hogy meg is rendeltem.Ha pedig még mindig alacsonyabb nyomtatási költséget akarok elérni majd a jövőben, akkor ott van a CISS lehetősége is (ehhez a nyomtatóhoz már kész egységek kaphatók).
"A legfontosabb: nem szabad abbahagyni a kérdezést." - Albert Einstein
-
epzon
őstag
válasz antivirtuoz #7958 üzenetére
értem, hogy tetszik és szép, csak nem ez egy érzelmi döntés és nem gazdaságossági nálad. De használd egészséggel és légy vele megelégedve.
"És ha tényleg tönkremegy az Epson 1 év múlva, akkor a sok festékkel mit kezdek? Semmit. Vettem 1 évre festéket és nyomtatót 60-70 ezerért."
Nem érted. Még így is kevesebbet költöttél mintha a HP-t használnád!!! Érted, nem az a kérdés, hogy elköltesz e 70eft-ot, hanem hogy csak 70-et vagy 100-at vagy 130-at. Rosszabbul jártál volna az epsonnal? Nem.Nem szerintem az a legjobb, hanem a pénztárcád szerint az egy jobb megoldás.
De ha visszaolvasol pár hozzászólást, bőven találni olyanokat, hogy 4-5 éves nyomtatók mennek tönkre nem az 1 évesek. 1 évesen általában az után gyártott patrnok miatt van gond.
-
ZsoltiD
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Magicolor 2300DL lézernyomtatóm. Nem egy mai darab, viszont "szép" képeket nyomtat. Régebben volt egy szerelőnél, mert mindig beakadtak a lapok. De nem is ez a lényeg, hanem, az, hogy kb fél év után kipróbáltam, és most a következő üzenetet dobta a szemem elé: Fatal Error CODE:14H.
Le is töltöttem a "magicolor 2300 Series Service Manual"-t (link itt: [link]), ahol azt írják, hogy a "second image transfer rollerrel" van valami probléma. Már szétkaptam a gépet, de nem nagyon veszek rajta észre látszólagos hibát.
Valakinek van valami ötlete?Köszi!
Zsolti -
d.toth91
tag
Üdv!
A minap vettünk egy Kyocera Fs-1320 -as nyomtatót. A kérdésem az lenne, hogy (mivel nincs a gépben hálózati kártya és az ára kb annyi, mint amibe a nyomtató is került) meg lehet e oldani esetleg máshogy is a hálózati nyomtatást, vagy mindenképp be kellene ruházni egy ilyen kártyába ?Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
localhost
Közösségépítő
válasz d.toth91 #7961 üzenetére
Néhány ezer Ft: PRINTSZERVER (print server) a megoldás
Van usb-s, párhuzamos portos, madzagos hálózatos, wifis.[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
sylosis
csendes tag
A minap jelentkezett a két hete vásárolt HP advantage 3515 nyomtatóval, hogy a kis képernyője nem jelenít meg semmit, csak fehéren világít. Ez szoftveres hiba, vagy garanciális?
-
dik
őstag
Helló!
Érdeklődni szeretnék kaptam egy CE 285A tonert, és azt szeretném megtudni ez a fajta valahogy paszol-e a 1018 nyomtatómba. Mivel kaptam és nem lehetséges a cseréje (leeset a kamionról ) és kibontani nem akarom a doboza ki van (de a belseje nincs) így ha nem paszol akkor esetleg hol birnám kicseréltetni? Hogy cserélnék egy olyanra ami nekem jó lehet?
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
akom
őstag
Sziasztok!
Van valakinek Brother MFC-J6510DW típusú nyomtatója?
Véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
Ancsacica
csendes tag
Kedves hozzáértők!
Van egy Epson SX105-ösöm. Tegnap vettem használtan. Tettem bele új patronokat (utángyártott) és tökéletesen működött,csak picit lassú volt,bár még soha nem volt nyomtatóm,így nem tudom mi számít gyorsnak,de kb. 2 percet vett igénybe egy színes kép nyomtatása. Nyomtattam fotópapírra is a legjobb minőségben és nagyon szép lett a kép,de ez már beletelt 5-6 percbe... Ezután picit felment bennem a pumpa,mert úgy gondoltam,hogy biztos gyorsabb is lehet és a beállításoknál átállítottam valahol gyorsnyomtatásra.. Kinyomtattam egy képet és valóban gyorsabb volt. Max 1 perc alatt végez,de tiszta csíkos lett. Ekkor fogtam és visszaállítottam normálra,de azóta is gyorsan végez. Próbáltam szoftveres fejtisztítást,újrainstallálást,stb,de semmi. Belinkelek egy képet,hogy milyet nyomtat Ennyire elállítottam valamit,vagy eltud így romlani egyik percről a másikra minden átmenet nélkül? Légyszi segítsen valaki!
http://kepfeltoltes.hu/view/130310/1082812641001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Chamea2
tag
válasz Csavarnyuzo #7970 üzenetére
Aki fotóboltot üzemeltet illetve más okból a képminőség nagyon is fontos(csillogó színek, stb.) és azt szeretné, hogy a nyomtató garija megmaradjon, annak jobb az eredeti toner. Ha belerak egy utángyártott tonert garis nyomtatóba, a garancia a múlté, mert elúszik. A gyártó/forgalmazó csak rendeltetés szerű használat esetén vállal garanciát, az utángyártott toner használata nem az. Ezeket érdemes átgondolni.
[ Szerkesztve ]
-
zka67
őstag
válasz Ancsacica #7971 üzenetére
Igen, az epson nyomtatók csodákra képesek az utángyártott tintákkal. Csodálatosan tönkre tudnak menni tőlük. Remélem, sok pénzt nem adtál a nyomtatóért.
A másik dolog, fényképet csak akkor nyomtass u.gy. tintával, ha nem akarod sokáig megőrizni, mert fél év, egy év után teljesen kifakulnak.
Egyébként rendbe lehet hozni a nyomtatódat, de infarktust fogsz kapni az árától, első lépésként ugyanis kell bele egy garnitúra gyári patron, aminek legalább a felét el fogod pazarolni fejtisztításra, ha nem az egészet. Lehet, hogy a fejet is ki kell szerelned belőle, majd kiderül.
Én egyébként nem javítok epson nyomtatókat, szerintem mind a kukába való.
-
krisztian112
senior tag
Érdekes, én mindig utángyárotttal használom az Epson SX218-asom már több garnitúra u.gy. patront megevett és tökéletesen működik, fényképet meg mindent nyomtat amit kell és nem is eszik sokat
Csak attól félek, hogy mondták epson-ba van iylen 5ezres limit, mármint egy hibára hivatkozva többé nem nyomtat semmit, mert egy chip bevan kódolva hogy vegyek új nyomtatót (magyarul villanykörte összeesküvés), de már egy éve megvan és még nem volt semmi problem, mondjuk még nem is nyomtattam vele 5ezret...
[ Szerkesztve ]
Huawei P10 lite
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz Chamea2 #7972 üzenetére
Köszönöm a hasznos infót. Mint mondottam _otthonra_. Valamint mivel mono nyomtatóról beszélünk érdekelnének a csillogó színek az eredeti tonerrel. Arról nem is beszélve, hány évesek is ezek a készülékek amikről beszélünk. Tehát garanciáról szó sincs már pár éve -még care pack esetén sem-.
A pirosat kell elvágni.
-
Chamea2
tag
válasz krisztian112 #7975 üzenetére
Van limit az Epsonba. Azt írta nálam, hogy kifutott a festék szóró vagy valami ehhez hasonló(már nem emlékszem pontosan rá) és vigyem be márka szervizbe. Csak az volt a poén, hogy bevinni és megcsináltatni drágább lett volna, mint új készüléket venni(11000 ft körüli készülék volt). Azt csak megerősíteni tudom, hogy van rajta valamilyen limit.
@(#7976) Csavarnyuzo: Nem kell besértődni, csak nem írhatom azt egy nyilvános fórumba, hogy "inkább mindenki vegyen utángyártott tonert, mert ezért meg azért", mert a házigazda kap egy levelet a "titkos terroristáktól", hogy ez meg az . Sajnos ez törvényi előírás, hogy így kell csinálni, mert ha nem, jönnek a karhatalmi emberek. Sajnos ez Magyarország.
[ Szerkesztve ]
-
epzon
őstag
válasz Ancsacica #7971 üzenetére
Mennyiért vetted? Miért nem előtte kérdezel mielőtt vásárolsz?
ha a nyomtató gyorsan végez a nyomtatással akkor nem a felbontást állítottad, hanem csak valami mellékbeállítást kapcsolsz ki/be
ahhoz hogy egy fotó ne legyen a csíkos sűrűn kell lerakni a képpontokat egymás mellé, ez több időt igényel mint egy normál szöveg kinyomtatása, egy régebbi nyomtatónál ez lehet akár 5-6 perc is és az sx105 nem egy mai típusállítsd a nyomtatás minőségét a fotó módra ( a nyomtató menüjében a felső sorban találod)
(#7974) zka67 : ha nem értesz hozzá és nem javítasz akkor minek szólsz hozzá?? azért hogy a 100 éves sérelmedet megint el tud mesélni. Elmondanám, hogy azt a gépet (rx425 vagy 585 volt a tiéd) a mai napig visszasírják akinek volt, mert szépen nyomtat és még a gyári tinta is olcsó, pláne az utángyártott. csak kell némi odafigyelés ha már fillérb....kodunk...
[ Szerkesztve ]
-
epzon
őstag
válasz krisztian112 #7975 üzenetére
letöltesz egy free programot és ha kiírja, hogy vidd szervízbe akkor reseteled a gépet
kb 5 perc googlival megoldható.... -
atala
addikt
Nem tudod véletlenül, hogy ez a "free" program, támogatja-e az Epson PX660 nyomtatót? Mert legközelebb olyat akarok venni, és nem árt felkészülni rá.
Most egy Canon IP4700 nyomtatóm van, és most jelezte, hogy megtelt a hulladék tartály, amit sikerült mind fizikailag, és szoftveresen is orvosolni. -
bajaki
őstag
Sziasztok!
A
HP DeskJet 3054A nyomtatóról mi a véleményetek? Megéri ilyet venni? Tudtok esetleg bármi problémáról ezzel a típussal kapcsolatban? -
sadranyica
csendes tag
Sziasztok. Sürgősen kell hogy szerezzek egy nyomtatót irodai munkára. Havonta max 500 oldalt kell nyomtatni. Multi cuccnak kell, hogy legyen (nyomtató, scanner, fénymásolóm fax, WIFI!). Eléggé Canon párti vagyok bár nem értek a nyomtatáshoz ezért is írok ide. Elég a fekete fehér tudású készülék. Ár: 100 ezer forintig! Lényeg: masszív, megbízható legyen, könnyen lehessen kezelni! Szóval mit tudtok ajánlani nekem? Előre is köszönöm a segítséget.
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki a HP 2840-es nyomtatónál a következő problémával?
Gyakran előfordul, hogy bekapcsoláskor, amikor a lapolvasót akarja felmelegíteni, akkor a következő hibaüzenetet írja ki: beolv. hiba: 5, valamint nagyon hangosan elkezd kattogni.
Ez mitől lehet és mivel orvosolható?Ha valaki tud segíteni, akkor előre is köszi!
Üdv:
spgabor -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
nem tudom mennyire vág ide, de talán ti tudtok segíteni.
Adott egy HP deskjet 3050 nyomtató. nincs hozzá külön "okos" nyomtató program.
Tudtok ajánlani valamit, vagy nem lesz jobb mint a windowsos? -
epzon
őstag
válasz sadranyica #7983 üzenetére
Szia
Epson L550: 12000 oldal fekete festék kezdő készletben és 6500 oldal színes festék, nyomtat, másol, szkennel, fax, hálózat (wifi nincs, de routerre rádugva az lesz)
utána festék hozzá 2000 Ft / szín és 4000 oldalra elegendő azaz kevesebb mint 1ft a festékköltség[ Szerkesztve ]
-
Csavarnyuzo
őstag
-
spgabor
aktív tag
válasz Csavarnyuzo #7987 üzenetére
Szia!
Tudsz instrukciókat adni hozzá? Illetve valamilyen olvasmányt, ahol el tudom olvasni, hogy mire kell figyelnem?
Üdv:
spgabor -
atala
addikt
Azt honnan lehetne megtudni, hogy amit az Epson L800-hoz adnak tintát, az melyik sorozatnak felel meg? Elvileg a színek egyeznek a T791-es sorozat színeivel, de ugyan az a tinta?
Mert arra gondoltam, hogy ha megveszem a PX660 nyomtatót, akkor tölthető patronokkal tudnék bele tenni eredeti Epson tintát. -
QwErTy42
addikt
válasz szabifotos #7994 üzenetére
Jöttek új modellek: 5250-->5350-->5450, 495-->3150-->3250. Amiket linkeltél azok két generációval ezelõtti modellek. Ezért nem lehet kapni. Az 5350 még elérhetö egy-két helyen, ugyanazt a patront használja mint az 5250. A 3150, 3250 már teljesen más patront használ, mint a 495.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
spgabor
aktív tag
válasz Csavarnyuzo #7993 üzenetére
Köszi, hétvégén lehet kipucolom, ha lesz rá időm.
Üdv:
spgabor -
Csavarnyuzo
őstag
válasz szabifotos #7994 üzenetére
Jaja kifutók vegyél újat színesebbet szagosabbat.
[ Szerkesztve ]
A pirosat kell elvágni.
-
n5800
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, újra lett rakva az asztali pc Windows 7 32 bit. A nyomtatót újra telepítettem Konica minolta page pro 1300w. Látom a nyomtatót, használatra kész a vezérlőpultnál, azonban nem nyomtat. A dokumentumok listán vannak, az állapotkijelzőt megnyitva hibát ír "kapcsolja be a nyomtatót, vagy kommunikációs hiba. Ha a gépet újraindítom , majd a nyomtatót, elindul a nyomtató és a korábbi doksit kinyomja ha úgy gondolja, majd ismét hiba, nem nyomtat. Állapotjelző ablak piros mintha be se lenne kapcsolva.
A Windows újratelepítését megelőzően működött a nyomtatás. Nem tudom van -e köze hozzá de akkor még az xp is rajta volt,most törölve. Saját cd-ről telepítettem, de nem működött, majd drivert kerestem az Updateval de nem találtam a nyomtatót a listában.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
prebuds
aktív tag
Sziasztok!
Van néhány nyomtatóm, 1-2 éve nem használtak, de már nem tudom, működnek-e (ha nem, akkor javíthatók, alkatrésznek jók. Van, amiből 3 ugyanolyan darab van, ebből biztosan lehet csinálni teljesen jól működőt )
Ismertek olyan boltot, szervizt Budapesten, ahol némi pénzért megvesznek ilyeneket? Vagy hol tudnám ezeket értékesíteni? köszi a tippet és segítséget előre is.
3 darab ugyanolyan minolta magicolor 5430 dl
- színes lézernyomtató
- 3 db fekete patron van hozzá
http://www.precisionroller.com/img/models/konica-minolta-magicolor-5430dl.jpg1 darab minolta magicolor 2300 dl
- színes lézernyomtató
- patronok vannak hozzá
http://media.gdgt.com/img/product/22/hkq/magicolor-2300dl-1sox-800.jpg1 db HP OfficeJet G55
- fénymásoló, szkenner, nyomtató egyben
KÉP ITT[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest