- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirotonat
csendes tag
Az ASUS GeForce GTX970-DC2OC-4GD5-BLACK 4GB + ajándék GTA V és The Witcher 3 +Batman, az ajándékok nélkül is megérné az árát? 120,000 Ft-ér lehet ennél jobb nVidiás kártyát kapni?
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
válasz yodamester10 #23105 üzenetére
Csak az nem 120K
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
mirotonat
csendes tag
Új?
-
nejad
aktív tag
te voltál aki 130k-ért bemákolta haprón?
-
mirotonat
csendes tag
Leesett a kamionról?
-
Csabee86
senior tag
Tegnap végre megérkezett a Project Cars is. Feltelepítettem és mindent maxra húztam, had lássam mit bír a kártya. Mentem pár single versenyt száraz időben és 44-60 fps-t kaptam. Teljesen játszható élmeny volt. Aztán átraktam az iőjárást zivatarosra. Na ott már 29-37 fps-t kaptam. Viszont ez is teljesen játszható volt. Olyan nagy fps droppok nem voltak, hogy hú de most ez belassult. A játék gyönyörű. Jövő héten pedig jön a Witcher 3.
-
TTomax
félisten
Hát nem is tudom mit mondjak amikor 29fpsre már örülni kell egy 100+K-vgaval bármilyen játéknál fhdban...és az a játék még azt sem mondhatnám,hogy hüüü de milyen látványvilággal rendelkezik...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
kovsol
titán
válasz TTomax #23112 üzenetére
Azok az idők elmúltak már amikor ész nélkül mindent maxra lehet állítani.
Régen még az 50k-ba kerülő 6600GT kártyámmal is kompromisszum mentesen tudtam játszani egy jó kis A64 3000+@2500Mhz +1GB DDR1-500Mhz mellett 1280x1024-ben. És akkor ez még hol volt a 6800ultra-hoz képest.May the Force be with you!
-
lukgab
tag
Valamiért nagyon nem húzható a Gigabyte 970 GTX OC kártyám: +120 / +220 nál elfogy, másoknál majdnem dupla ennyi húzást láttam.
Valley - Extreme HD: 59 FPS / 2465
3DMARK - Extreme: X5213 ( grap: 4826 / phys: 10741 / comb: 5979 )Ötletek?
Ryzen 5900X + TUF x570 + RTX 4090 // LG C2 // LG CX // ZyXEL 326 NAS
-
mcwolf79
veterán
válasz lukgab #23115 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy alapfeszen biztos nem fogod tudni tovább tuningolni.
Ha tudod hűteni, és nem sajnálod szegényt akkor told fel a feszt ,és adj a szájának (DE MINEK?!?) !
Szóval nincs itt semmi baj, alapfeszen sztem a legjobb 970-ek sem mennek 1450-1480 fölé.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz hackeeeee #23118 üzenetére
Jó oké rosszul írtam, mert +90 mhz-et adva alapfeszen nekem is 1490-ra boost-ol.
Csak a dupla OC-t hiányoló kijelentést éreztem nagyon túlzónak.Akkor módosítom az intervallumot 1480-1500-ra . így megfelel
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mcwolf79 #23121 üzenetére
Nekem 60MHz-val 1452 a boost.
Itt a macsek eredménye alapfesszel.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Csabee86
senior tag
-
aktív tag
-
lukgab
tag
válasz eldarin #23126 üzenetére
Bocs, de ezt nem teljesen értem még, de most így belegondolva: van egy alap órajele a kártyának, ami nem tudom, hogy a sima Giga 970 OC WF3 verziónál pontosan mi, meg egy boostolt is, amire magától felmegy ha az alkalmazás ki tudja használni.
Az alap és a boost közötti szám az mindig fix, vagy százalékosan emeli az órajelet? Vagyis, én az alap órajelet emelem, vagy azt amire boostnál még felmehet? GPU-Z vel tudom ezt pontosan megnézni nem? Mert az rémlik hogy más programok esetleg rosszul írhatják ki.
(mcwolf79) milyen túlzásról beszélsz? Órajel vagy hőmérséklet?
Ezzel a +120 / +220 al 78 fokon megy Valley / FurMark alatt, GTA V very high / 2x MSAA játéknél 67 fok.[ Szerkesztve ]
Ryzen 5900X + TUF x570 + RTX 4090 // LG C2 // LG CX // ZyXEL 326 NAS
-
eldarin
tag
válasz lukgab #23132 üzenetére
A G1 gyári órajele 1178 és 1329 a boost, de az hogy mennyire boostol a kártya sok mindentől függ pl a hőfokok stb. Nem tudom, hogy a boost mi alapján lép lépcsőfokokat százalékosan vagy fix Mhz-el, de nálam ha nem nyúlok semmihez 1440Mhz-en megy a kártya ezt pl Gpuz-vel megtudod nézni, Msi Afterburnerben nekem be van állítva 120Mhz+ és így 1560Mhz-en megy a kártya.
[ Szerkesztve ]
-
pkornel
aktív tag
Itt egy lista annak akinek zavaró lenne az fps ingadozás hogy hogyan állítsa be a játékot úgy hogy a látvány ne csökkenjen Jelentősen! (Project cars)
Anti-aliasing: MSAA 2x
SMAA: Medium
Blomm: On
Cerpuscular Rays: On
Enuiornmant map: High
Detailed Grass: High
Lens Flare: On
Particle Densty: High
Particle Level: High
Reflectians: High
Shadow Detail: Medium
Sun Flare: Full
Textare Resolution: Ultra
Track Detail: High
Car Detail: Ultra[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz lukgab #23115 üzenetére
Egyébként ne ezt a +120 -t nézd, hanem mennyi lett a végére a boost órajel. Gyárilag tökre eltérő órajeleket produkálnak azonos típusú kártyák különböző példányai, arról meg akkor már nem is beszélve, hogy más gyártók esetén a gyári órajel alacsonyabb, mint egy G1 esetén így a +Mhz is nagyobb lesz, de a végeredmény ugyan az.
Nekem gyárilag 1391Mhz-re boostol, alapfeszen használom 1514Mhz-en, de 1550 körül van a vége.
May the Force be with you!
-
-
blu79
addikt
- szerintem ha hagyná ezt a beállítást és feszt emelne akkor feljebb boostona, a többi csúszka mozgatása nélkül
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Rolly Dy07
senior tag
Szeretnék VGA-t venni!
AMD-ről váltok, mert állítólag az Nvidiával jobban futnak a játékok. Főleg Project Cars amire kell.
Jó választás e még a GTX 970? Igazából az ASUS-t néztem ki magamnak:ASUS STRIX-GTX970-DC2-4GD5, GeForce GTX 970, 4GB GDDR5, 2x DVI, HDMI, DisplayPort (362 EUR)
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
titán
válasz Rolly Dy07 #23145 üzenetére
Jo valasztas!
Ha esetleg talalsz Black-et Asusbol, az esetleg meg jobb lehet a vrm hutes miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
Már megrendeltem, mindegy, de ennek is megáll a ventillátora ugye?
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Rolly Dy07 #23148 üzenetére
Nem, de jobb is így, illetve hangja ettől még nem lesz idle-ben...
© asszongya'hogy
-
tag
válasz Rolly Dy07 #23148 üzenetére
Ennek sem pörög fel a ventilátora amíg el nem éri a GPU a 60-65 fokot, éppúgy, mint az OC változatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest