- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamester10
őstag
Hamarosan Pc teszt most töltődik steamen.
-
titán
válasz yodamester10 #22651 üzenetére
Toltodik le a kartya steamen? Ez valami uj szolgaltatas?
------------------
proci985 Ebben iazad van ahogy nezem a tesztet!
szerk
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz yodamester10 #22653 üzenetére
Jól fut 970 en,én már kora délelőtt óta nyomulok vele.
-
MrM94
addikt
Üdv
Beszállok énis egy G1 gaminggel.
Ennyit megy tuningba alapfeszen @1564 mhz és +400mhz memóra.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
blu79
addikt
válasz ittakary #22659 üzenetére
Pedig az nagyon jó áron volt. Ha kitalálnának valamit hogy ősszeolvassa a memóriát akkor vennék még 1 -et
MrM94 legjobb hang ezt kihagytad... nem biztos hogy a G1 a legjobb a 970 közűl...
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
ittakary
nagyúr
Mert tényleg kegyetlen halk a tesztek alapján.
Mondjuk ez is elég jó, sok bajom nincs vele
Amúgy most nézem hogy a Giga G1 hátlapja nem több puszta dísznél! Nincs kapcsolat a hátlapon lévő VRAMok és a hátlap között [link]
blu79 haha... most le kell törjem a reményedet: nem fognak, ez nem így működik. A hardver belső struktúrája miatt képtelen rendes sebességgel olvasni a maradék 500MBot.
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
-
gainwardgs
veterán
Tyűha.....
-
MrM94
addikt
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Kérdezik tőlem, hogy ezt a kártyát szabad e megvenni.
http://rbx.hu/evga-gtx-970-sc-4gb-ddr5-pci-e-p355749
Ez a kártya valahogy nem tetszik nekem, ... szerintetek?
Valami mást esetleg? -
ittakary
nagyúr
válasz xrvman #22670 üzenetére
Jézusom dehogyis... 100ezret nehogy adj érte.
aprón 80ezerért mennek az ilyenek
95-100 körül már dupla / tripla ventis csodákat kapsz, maximum annyi hogy nem te bontod fel a dobozt, hanem pár hetes a kártya! -> hardverapro.hu
-
Erdei88
veterán
válasz gainwardgs #22665 üzenetére
Az AMD-nek már nem éri meg a DX11-el foglalkozni, a DX12-re koncentrál
-
blu79
addikt
- egyébként nem akartam ebből problémát csinálni, nekem is halk lenne lehet, és ha szeretnéd hogy még halkabb legyen idle ben bios modosítással megteheted
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
MrM94
addikt
Olyan mintha nem is lenne hangja sem loadba sem.
Idlebe meg hangosabbak a pumpám mint a kártya. semmi hangja nincs.
Nem akarok biost mókolni egyáltalán.(#22677) EnDaN Az nemrossz az enyém 1564et megy boosttal. alapfeszen.
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
blu79
addikt
- nem akarom elhinni, majdnem két óra gta v után ma késő délután...59C
-
ittakary
nagyúr
ITT most akkor melyik a legfrissebb BIOS?
Mert a számozásuk csökkenő sorrendű
Szerk: azt észrevettem, hogy külön kell leszedni Samsung és Hynix VRAMú kártyákhoz BIOSt. Nekem Samsungos van pl.
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
válasz hackeeeee #22681 üzenetére
-tényleg hűvös ez a maxwell főleg ha nézzük hogy mennyire boostolnak
(#22684) hackeeeee nálam, általában 24-25 fok mostanában a szoba, délután nem süt erre nap csak délelőtt, de ha megjön az igazi nyár brutál meleg lesz
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
válasz Assdak #22685 üzenetére
- mondjuk a leghangosabba 970-ek közül, elnézve a 3db ventit, nem csoda, de aki nem annyira kényes a hangra annak nem hangos
-
blu79
addikt
- 1800 fordulatot írtál egy fentebbi hsz.ben azt mondtad nem hangos, lehet én is halknak találnám, de az enyém 54% on 1200RPM-en pörög akkor ez néma , de tényleg az és 59C egy néma hűtőtől...
(#22691) Lauda majd vennem kell lassan egy tűzoltó készüléket szerintem a ház szellőzése fontos szerepet játszik ezeknél a kariknál
[ Szerkesztve ]
-
Sareth
senior tag
Megérkezett a „zöld sárkány”
Egyenlőre arra volt csak időm hogy berakjam a gépbe, (+ egy gyors GTA 5 indítás) így a vélemény majd később jön, de amit eddig láttam/hallottam belőle több mint meggyőző....
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
válasz Sareth #22693 üzenetére
- na végre megérkezett, még egy Msi ezuttal zöldike, szép és Grat , remélem nem cincog
- meséld már el mennyire halk ez az Msi hűtő[ Szerkesztve ]
-
Sareth
senior tag
Egyenlőre nem vettem észre de még dolgoznom kell így már nem lesz időm tesztelgetni. Egy bő fél órát kolbászoltam a GTA 5-be amit eddig láttam nagyon meggyőző főleg a korábbi GTX 760 után. Kérdezted a hűtést. Nem akarok túlozni de semmi hangja sincs. Azt hittem nem is pörög úgy kellett közelebb hajolnom a ház oldalához Eddig megy neki az ajánlott vétel. Aki szemezik vele most csapjon le rá mert az iPon még le is árazta... + jár mellé a két kupon.
Lauda, imi123, cyberkind, sheep köszi
szerk: ez érdekes, a sima MSI GTX 970 GAMING is drágább a limitált kiadásútól
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest