- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz rapidsquirel #23049 üzenetére
Miből gondolod hogy nem fut jól a fenti képen látott beállításokon? Onnan hogy neked sli van és akinek nincs annak nem fut jól? Ha győri lennél áthívnálak nézd meg hogy megy ezen a gépen. Nekem nem kell hogy legyen 100fps
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
rapidsquirel
aktív tag
A maximum beállításokból indulok ki, minden fullon, ultra. És úgy tűnt, ugyanarról beszélsz. Vagy nem? De én is győri vagyok, ráhibáztál. Smaa, motion blur, stb-stb, igaz sokat eszik, de sokkal is szebb a játék.
gaben88: honnan tudod, ha nem láttad?
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
gaben88
őstag
Nem rossz beállítás, de nekem V-SYNC nélkül TV-n nagyon bassza a szemem, hogy törik a kép, de amúgy tényleg nem rossz beállítás. Viszont a LeMans, nappal, vihar, 55 LMP1-es autó és a tömeg közepéről való indulás során simán leesik az fps 25 körülire, ami már igen necces! Utána viszont minden szép és jó!
@#23052: Azért az költői túlzás, hogy sokkal szebb. Sőt, meg merem kockáztatni, hogy "120ezer ft-al" bőven nem szebb.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
rapidsquirel
aktív tag
-
ThePoweR
senior tag
válasz rapidsquirel #23054 üzenetére
Te kezdted az egeszet a nagyzolassal.
Egyebkent ma probaltam ki én is 280x el. Ultrara raktam mindent elsimitas msaa blur off mert kibaszta a szemem. 40 fps egyedul. Sok autóval valszeg jatszhatatlan, de a graftol nem vagyok elájulva. A kocsik reszletesek de nem szepek. A környezet a szokasos hanyas mint minden autós játékban. Es akkor meg a hangok meg az irányítás egy két autonal. Latszik hogy a könnyebben hozzáférhető autok mint egyes bmwk sokkal jobban le vannak modellezve. Valamilyen superautoval mentem. Olyan rossz volt a hang hogy fel perc utan kileptem. Persze ertem miert jo jatek. Sok a pálya sok az option de mindenki a grafon lovagolt pedig pont az nem az igazi erőssége a játéknak. A hangokrol meg ne is beszéljünk.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz ThePoweR #23055 üzenetére
A hangok valóban nem jók, a nagyzolást kikérem magamnak, engem az mérgel, mikor valaki azt állítja, a 970 egy világmegváltó kártya, és milyen jól fut "fullon" 1080p-ben, mikor nem igaz, stb. Szóval erről ennyit.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
blu79
addikt
válasz rapidsquirel #23056 üzenetére
szia, én erről a beállításról beszéltem : [link] nem hibáztam rá semmire , nyugodtan megnézheted, Smaa, és a Motion Blur nem teszi sokkal szebbé a játékot, Ha TX-em lenne akkor sem kapcsolnám be a motion blurt, (#23054) senki nem mondta hogy hibásvagy valamiért, mert sli-d van, csak annyit írtam hogy azért hogy az élsimítás maxon legyen nem éri meg az sli, Grat. az sli-hez, ha eljön az idő akkor nekem is lehet ((most is lehetne de nem érzem hogy szükségem lenne rá)), anyagi részről nem beszéltem, egyik kártya sem világmegváltó és nem is lesz az, de a fent említett beállításokkal nagyon jól fut, gördülékeny, nem akadozik ,nem laggolgat meg ilyenek, még a legrosszabb időjárás körülmények közt ha le is esik az Fps néha 30 körülire akkor sem akad szépen fut szinte észre sem venni, de általában 40 fölött van sőt 50 fölé is megy, ha pedig jó időjárás körülmények közt van a futam akkor nincs miről beszélni mert sok Fpst kapunk , én itt lezárom ezt a témát, senkivel nem akarok összeveszni , de 970-el bőven jó a game.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
gaben88
őstag
Persze, nincs itt baj, de hidd el, hogy minimális kompromisszumokkal, 1080p-ben egy OC-zot 970-el is gördülékeny játékmenetet kínál a játék. Persze vannak extrém esetek, mint amiket írtam is, de akkor is még folyamatos marad a játék, csak épp közel kerül 25-30 fps-hez.
Hogy kinek mi éri meg, meg tényleg nem téma.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Werkly
őstag
980-nál mi az ajánlott beállítás GTA V-nél? Köszi!
-
ThePoweR
senior tag
LeC-től vásárolt már itt valaki? Garancia ilyesmi hogy megy nála?
[ Szerkesztve ]
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki használja a GTX 980-át 2560 x 1440 felbontáson? (visszakerestem, visszaolvastam a topikban de nem igazán jutottam dűlőre)
Monitort szeretnék venni és nem igazán tudom eldönteni, hogy maradjak a full hd-nál vagy váltsak-e 2560x1440 felbontásra. Mi a véleményetek? Bírná a kártya a játékokat a magasabb felbontáson? (számítana, hogy G-Synces lenne a monitor?)Válaszotokat, segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv: Csabee86
-
-
batt
aktív tag
Újabb válasz Iponból!
Sajnos előfordul néha, hogy a vásárló nem elégedett a cseredarabbal, azonban összességében elmondható, hogy az MSI-vel nincs olyan sok probléma. Összehasonlítva pl. az ASUS-al, ahol a videókártyák javítása enyhén szólva "nem megfelelő".
A porvédő műanyagot tudjuk pótolni amennyiben van rá igény, akár az összes csatlakozóra.
Megértését köszönjük!gyorsan letudták a dolgot!
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
titán
-
papdilas
csendes tag
válasz Csabee86 #23065 üzenetére
Csabee86: nekem 980-as kártyám van és 2560x1440-ben játszom. Gond nélkül viszi a jelenlegi játékokat a legmagasabb vagy ahhoz nagyon közeli beállításokkal is. Ha kevésnek érzed az FPS-t, akkor pedig az élsimításból kell visszavenni, arra nem sok szükség van a nagyobb felbontás (nagyobb pontsűrűség) miatt.
-
nagy.matyika
aktív tag
Ez a kijelentés úgy helyes, hogy: Ha minden csúszkát maxra szeretnék tenni, hogy meglegyen a lelki békém..
Az, hogy te megvalósítod az anyagi oldalát és arra költöd a pénzed, amire akarod az szép és jó, de attól ne legyen már szálka a szemedben a másik ember, ha csak egy GTX 970-e van és FHD mellett mondjuk beéri egy sima FXAA-val, meg egy két olyan beállítással, ami nincs kimaxolva. Ettől még a 970 nagyon is gördülékeny játékmenetet biztosít. Már az 1 évvel ezelőtti beta verzióban is mindenhol megvolt a fix 60 FPS, kivéve egy két esetet. Ezt pontosan úgy értem el, hogy a textúra szűrés és az elsimítás nincs maxon, hanem egy aranyközépútként van beállítva. Számomra ez elfogadható és boldoggá tesz, mert az én megjelenítőmön magasabb beállításokkal sem lesz szebb és jobb a grafika.
Örül mindenki szerintem a TX-ednek és megkapod érte a tiszteletet, de szerintem ne rugaszkodj el a földtől ennyire. A saját dolgaidban legyél maximalista, de az nem maximalizmus, hogy minden csúszka maxon legyen, hanem egy felhasználó által támasztott igény vagy követelmény.
Intel I7 4770K, Gigabyte Z87-HD3, KLEVV Urbane 2400 MHz 2*8 GB, Gigabyte GTX 970 g1 Gaming, OCZ Agility 3, WD Green 1 TB, Scythe Grand Kama Cross 2, Noiseblocker Eloop stb.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz nagy.matyika #23075 üzenetére
Van amivel egyetértek, mással pedig nem, korrekten összeszedett hozzászólás volt, és nagyjából igaz. De tisztelni azért nem kell senkit két rohadó-romló-korrodáló videókártyáért.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz nagy.matyika #23075 üzenetére
Textúra szűrésből soha semelyik játékban nem adjuk 16AF alá 5% alatt van a performance hit már évek óta,nincs olyan játék ahol mosott textúrákkal jobban fog menni mint kimaxolva.
Egyébként pedig nem TX-e van hanem 970SLIje...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Stukker1987
senior tag
Üdv Srácok!
Beruházok egy LG 29um55-p monitorra és érdeklődnék hogy valaki használ-e ilyen vagy ehhez hasonló felbontást(2560x1080)?!
Jelenleg GTX970-em van és tudni szeretném elég lesz-e továbbra is a VGA. Leginkább BF4,esetleg Hardline menne rajta,a legtöbb játékot csak kipróbálom,de sok időt nem töltök már velük?!
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
ittakary
nagyúr
válasz Stukker1987 #23079 üzenetére
Bőven elég lesz. Csak 30%-kal több pixel, mint a fullHD.
-
TTomax
félisten
válasz yodamester10 #23081 üzenetére
Amire az éppen játszott játék be van állítva. Ugye ha pl valahol nem natív felbontásban játszol akkor azt,ha dsr akkor azt.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz TTomax #23078 üzenetére
TX-es topikból összekevertem egy hasonló nick-el és képpel rendelkező fórumtárssal. Elnézést a tévedésért, de a lényeget azt hiszem, hogy nem változtat!
Intel I7 4770K, Gigabyte Z87-HD3, KLEVV Urbane 2400 MHz 2*8 GB, Gigabyte GTX 970 g1 Gaming, OCZ Agility 3, WD Green 1 TB, Scythe Grand Kama Cross 2, Noiseblocker Eloop stb.
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz rapidsquirel #23076 üzenetére
Én örülök és elismerem mások sikereit, amennyiben becsülettel megdolgoztak érte
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz nagy.matyika #23086 üzenetére
Mint ahogy én is, mást nem is.
-
TTomax
félisten
válasz nagy.matyika #23085 üzenetére
-
törölt tag
válasz nagy.matyika #23086 üzenetére
Én uniós pályázati pénzből vettem a kártyámat,úgy hogy a tenderen csak én indulhattam,akkor én már nem is lehetek sikeres mások szemében ?
[ Szerkesztve ]
-
titán
Valaki fel tudna vilagositani azzal kapcsolatban, hogy ha mondjuk az en procim nem hajtja ki a 980-at, de a 970-et igen, akkor a SLI-al sem lenne gond? Tehat a vga-k ugyan abbol az adatbol szamolnak, vagy ilyenkor nagyobb proci teljesitmenyre is van szukseg? Remelem ertheto amit leirtam.
-
#Morcosmedve
veterán
-
titán
válasz #Morcosmedve #23092 üzenetére
Nalam nincs is 3.0 a lapon, az minek kell?
3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x16/x1 or x16/x8/x8 mode)
Ha dobok bele egy X5650-et es megtepem 4 ghz-re, csak kihajtja.
-
blu79
addikt
+1, ez így van, nem értettem azt a srácot sem aki vett TX -et FX proci mellé , dehát mindenki saját maga dönt
[ Szerkesztve ]
-
nagy.matyika
aktív tag
-
mirotonat
csendes tag
Sziasztok!
A GTX970-es kártyáknál minden kártyához jár mind a három játék?
(GTA 5, Witcher 3, Batman)Köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest