Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Asbee

    veterán

    válasz Hikvision #15537 üzenetére

    Szinte már sajnállak, hogy a lelki világodba lett gázolva. Egy szakmai topik erről szól, ki vannak vesézve a kártyák, nem csak abból a szemszögből, hogy nekem 2db xy már meghalt többet ilyet nem veszek. És itt szögezzük le, senki nem szidta se az Asus se az MSI-t sőt, igazán egyikkel sem lehet mellé nyúlni, talán a "ref" amik hangosak és melegek bár annak is van előnye.
    Nem tudom, te melyik topikot olvasod de biztos nem ezt ha azt szűrted le amit írtál. Nekem is volt Asus és szerettem. Ettől függetlenül mindegyik kártyának van előnye hátránya. Ha ezeket összesítjük a giga G1 az egyik ha nem a legjobban sikerült 970. Nem tudom miért fáj ez bárkinek is, ha elsőnek az ajánlott, aztán jönnek az egyéni igények, stb.
    Nem, nem kell játék közben fogdosni, de majd nyári melegben aki nem klímás szobában használja, az 100-110 fok lesz 10 fokkal több és akkor már mindjárt jöhet a throttling. De még ez sincs így kiemelve, hogy Asus-t ne vegyen senki mert meleg a vrm.
    Ha nekünk nem hiszel kicsit olvasgass: [link]
    De mielőtt ezt is félre érted:

    Overall the best card when it comes down to performance and overclocking is definitely Gigabyte GTX 970 Gaming G1. From its superior 280w max stock power limit, to it's cooling and display connectivity. The card is very well rounded in terms of both features and performance, and takes the lead in pros going for the card. This does not make the ASUS or MSI cards bad choices though! If you're looking for a cool and quiet card my recommendation would be the MSI GTX 970 Gaming G4, as it is on average cooler than the ASUS card, has a higher max power limit for the stock bios, and also has the better idle fan shut off feature*both thresholds are ~60c*. All in all each card has its caveats, whether it be silence, a nice backplate, or serious cooling, each card still performs exceptionally. May Maxwell be with you

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák