- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
törölt tag
Anno a passziv fx5200am 130nál durrant el
-
Mika1227
őstag
A Gigabyte gtx 960 g1 Gaming 4gb-os kártyáról véleményetek?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Csupingo
veterán
válasz Mika1227 #7905 üzenetére
Nem érdemes a 960-ból 3 ventis batárt venni. (Nem annyira melegedő kártya) Nagyon príma pl. a giga wf2 oc, ez is max. 65 fokos játék alatt, és igen halk. Persze, ha ilyet tudsz szerezni, és hely is van a házba, akkor nem rossz, de amúgy túlzás.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Grafirka
őstag
válasz Mika1227 #7905 üzenetére
A G1 az ajanlott 960 ok koze tartozik., jol huzhato, , vigyazz hosszu kartya , 298mm ellenorizd , hogy beferjen a hazadba. 2x6 pin tapellatasra van szuksege.
Egyebkent egyetertekl Csupingoval kisse tulmeretezett ez a kartya , nem forrosodnak ezek annyira, hogy 3 ventire legyen szukseg.Nalam egy "paranyi" asus strix ( 2 drb 70mm legkavaroval) van es nem lattam 65 C felett , de ~23c szobahomersekleten, jatek alatt alltalaban 60-63C ig melegszik.
[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
válasz Grafirka #7907 üzenetére
De ha jó áron van nem rossz vétel?!
Ez milyen?[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Grafirka
őstag
válasz Mika1227 #7908 üzenetére
Egyeltalan ,nem rossz vetel! Egy jo klartya, csak kisebb hazak eseten jelenthet gondot a 30Cm hosszusaga.
GV-N960OC-4GD errol a modelrol sem hallottam panaszt, talan egy kicsit hangosabb mint az MSI vagy Strix Elonye, hogy rovid (~ 19 cm ) tehat szinte barmilyen hazzal kompatibilis. Ha jo arban van nyugodtan megvegheted nem fogsz melle.
-
Mika1227
őstag
Szerintetek az R9 380-nál gyorsabb és jobb vétel a 960-an?
-
Csupingo
veterán
válasz Mika1227 #7911 üzenetére
Hol ez gyorsabb, hol az. Eléggé egy szint. Talán a 380 jobban komálja majd a dx12-őt, viszont kicsit melegebb átlagba mint a 960, és talán az amd driverek se olyan jók. Ha 1-2 évnél hosszabb távra kell, akkor a kettő közül talán a 380 jobb. Rövidebb távra a 960.
-
-
guftabi96
addikt
válasz Mika1227 #7911 üzenetére
Szerintem ez elég felhasználásfüggő.
Ha NV játékokkal akarsz játszani, akkor jobb, de vannak olyan esetek is, hogy a 380 jobb.
Valamivel én is időtállóbb kártyának tartom.
De lényeg, a lényeg: nagyban függ attól, hogy mikkel akarsz játszani.
Csak, hogy személyes példámat megemlítsem:
-nálam a BF4-et és az Assetto Corsát kellett, hogy szépen vigye. A többi nem érdekel. Ezeknél csak kisebb gépigényű játékokkal játszom: rFactor, csgo.
Éppen ezért nekem elég volt a 2gb-s 960.(Mondjuk a 950 is elég lett volna, kicsit sajnálom, hogy nem azt választottam) Ráadásul a topikban lévő emberek azon kis csoportját erősítem, akiknek refhűtős kártyája van.
Most így pár hét után elmondhatom, hogy rosszabbra számítottam. Nem hangosabb, mint az R9 280 DualX-em volt. Igaz, hogy melegebb (80 fok, ennél feljebb nem szokott menni), de ez engem nem zavar.#KeepFightingMichael
-
Mika1227
őstag
És a Zotac milyen minőséget képvisel? Nem volt még dolgom a márkával!
-
kisza25
félisten
válasz kiezTe90 #7890 üzenetére
85-90 fok az pl már sok, de 75-80 fokig no para. A 65fok meg olyan, mint a kocsikban a 90fokos víz, üzemi hőmérsékletű
kenobi95: nem nyitogattam meg az összes hirdetést. A 950 nél még arra kell figyelni, hogy egy spórolós 960, nem szabad a legolcsóbbat megvenni belőle, csak abban az esetben, ha nem tervezünk tuningot
(gyengébb hűtés/VRM miatt)[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Csupingo
veterán
válasz Mika1227 #7915 üzenetére
Itt egy teszt. Ránézésre azt mondtam volna, hogy egy masszív kártya, hőcsöves hűtéssel, de a tesztben majdnem belekostol a 80 fokba is. Azt egy kicsit sokallom.
Most látom, ez az AMP! változat, de elég hasonló.[ Szerkesztve ]
-
VGNGR
senior tag
Nálam Zotacból volt kölcsön egy régebbi 580-as, ref hütős, na azon tojást lehetett volna sütni, de ez nem a Zotac hibája volt, hanem az a gpu ilyen volt. Egyébként 3 évig bírta korábban, utána csíkozódott be, de ott iszonyat nagy volt a hőingás. Az átlag a 85-90 fokos hőmérséklet volt terhelés alatt.
-
miresz
veterán
Ahogy smiti kolléga is írta nekem is Zotac kártyám van. Nekem a GTX 960 AMP! 4GB verzió van nem ez amit te linkeltél. Az AMP! verzió elégé prémium minőséget képvisel. Nagyon jól ,és jó minőségű alkatrészekből összerakott kártya. Az eladói garancián kívül,ha reggeled a Zotac honlapján 5 év gari jár rá!
Viszont az AMP! verzió kicsit drágább a többi 960-nál. Én azért vettem ezt mert nekem meghatározó volt a hely ahová be kellett férnie. Ha van helyed én az MSI GTX 960 Gaming 4Gb-ot,vagy az EVGA 2 ventis változatát javaslom. A legjobb,és leghalkabb hűtésű 960-ak.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Nekem az EVGA van abból is az SSC ACX 2.0+ verzió. Én nem mondanám a legjobbnak a hűtését, automatán hagyva a venti vezérlését simán 70 fok felé megy játék közben a hőmérséklete.
Bár manapság szinte csak a WoT-al játszom, bár ezt maximum beállítások mellett full hd felbontáson.[ Szerkesztve ]
-
synthattik
aktív tag
Szép estét kívánok mindenkinek,beléptem a klubba 1 gigabyte gtx 960 wf2 oc verzióval,azt kell mondjam egész jól megyeget,csináltam 3dmarkot is,megnéztem shadow of mordorral is ezeken az órajeleken,simán hiba nélkül ment,semmi pöttyözés,vagy anomália.
Megy még majd a tesztelés ,hangja az nem nagyon van,kicsit állítottam a ventivezérlésen,így 58 fokos volt mordor alatt.40% ventivel,eddig elégedett vagyok vele.
Ime a 3dmark: -
MeroM
senior tag
Csatlakozom a csoporthoz egy Asus GTX950 strix el 2GB os 750Ti után
-
MrDerekas
addikt
Én is beépítettem a kisgtx95 OC WF2-őt és be is toltam a gépet az pc asztal egyik szekrényébe. Párhuzamos gpu és cpu stresszteszttel jött is a sütögetés. Cpu olyan 76-74 körül mocorgott, a Gpu meg 78-82 között. Nyitom a szekrényke ajtaját és kellemesen fülledt volt már a levegő a félmagasság felett. Szal nem jött be az első tervezésű légrendszer. (Arról nem is szólva, hogy a felette fiókban gondosan őrizgetett csokoládé készletem a nasis napokra, az úgy összeolvadt egy tömbbe, hogy lehetett kanalazni ) Ma kicsit átépítettem. Bekerült egy DeepCool 12-es tárcsa az ajtóba, hátul fent meg remekül kialakítottam egy kiegészítő lécet, megfelelő hőkivezető lukakkal Még bütyköltem is, hogy a ház belső ventivezérléséből merítsen irányítást, mert idle-ben nem baj ha nem fütyül a szél a lábam mellett.Most zúzva a gép cpu:60-61, a gpu pedig 68 fokon áll, néha kiugrik 71-re. Izgalom kiiktatva. Ha esetleg belefér itt, offként bedobok képet később.
Grat a klubba belépőknek!www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
Mika1227
őstag
válasz Csupingo #7930 üzenetére
Nem sokallom! Csak mondom, hogy nem hátrány a nagyobb hűtő ha befér! Egy R9 280X-el összehasonlítva hasonló a teljesítmény? Vagy a Radeont nem érdemes a 960-al szemben választani?
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Mika1227 #7931 üzenetére
Neked kell eldönteni, hogy zavar-e a nagyobb kártyaméret, a 4e Ft-os árkülönbség, és álló házban azért jobban feszíti az alaplapot is. Mindez minusz 4-5 fokért cserébe.
A 280x gyorsabb mint a 960, viszont régebbi, és gondolom jóval melegedősebb kártya is. (AMD driverekre többet panaszkodna szerintem)[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
Valami ilyesmire gondoltam én is, hogy ezért hűvösebb. Muszáj volt bekapcsolni, mert törte a képet.
Bezzeg a gts 450-el az soha életbe nem kapcsoltam be.
Csak akkor veszi vissza, ha jóval többet tudna 60 fps-nél nem? Ha épp 60-at tud kipréselni magából, akkor nem veszi vissza.[ Szerkesztve ]
-
-
Mika1227
őstag
Ez a típus ajánlott? Hűtése stb.?
-
aginor
veterán
Szia!
Nekem az AMP kiadás van, de a ventilátorokat leszámítva ugyanaz a hűtő van mindkettőn. Tekintve, hogy az AMP sem kimondottan hűvös, én azt gondolnám, hogy a sima kiadás vagy hangosabb picit, vagy melegebb.
Ez így leírva szarul hangzik, de a kártyának terhelve még annyi hangja sincsen nálam, mint anno a 270X Vapor-X-nek volt, miközben 2d-en leáll a venti, vagyis passzívan üzemel.
Tuningban teljesen jó az AMP, bár az egyik legmagasabb boost órajellel rendelkezik (1430/1417MHz).
A Zotacok nagy előnye a gari, ami a bolti 2év mellé, ha regisztrálod, akkor +3év, tehát összesen 5. Más gyártónál ilyet nem találsz, ha jól tudom.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Mika1227
őstag
EVGA 960 4 GB-os kártyák milyenek hűtése stb.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest