- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz -=RelakS=- #110339 üzenetére
Nem, de úgy tűnik sikerült megoldást találni a semlegesítésére: NSPS (Nucleus Separation Passive System) [link]
A fúziót meg nagyon nyomja Kína, most 17 és fél percig tartották meg a 70 millió fokos plazmát: [link]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
keIdor
titán
válasz ScomComputer #110348 üzenetére
16:00 és 17:00, amúgy igen. De a 3090Ti szerintem nem érdekes.
Zen 4-re vagyok kíváncsi, remélem beszélnek róla.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Az az 5800X3D piszkálja a fantáziám, hiszen azt hittem, hogy pont 12-16 magra jön, de aztán mégse. Zen 4-re is nagyon kíváncsi leszek, mondhattak volna többet, legalább egy avg +x%-ot.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Mindenesetre jól látszik, hogy mennyivel nagyobb piac a mobile.
A show 4/5-e arról szólt. Meg a bánya sem verte szét, nyilván az is közrejátszik.
Gondolom nV ugyanez lesz...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
Elég vérszegény lett desktop vonalon ez így... 3D is későn jön, meg ráadásul még a Zen3+ se rakták alá, hogy kompenzálja a fogyasztást stb. Meg is látszik a spec-en, hogy visszább kellett fogni.
Kár érte. De a Zen4 meg egész hamar jön...
Igaz azis piszok drága platform lesz, az intel-t látva, azzal meg az lesz a "baj" megint.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
keIdor
titán
Eddig nagyon gáz az nV műsora, még jó, hogy jelenleg főzök és csak a háttérben megy, mert amúgy ki is kapcsolnám...
Nem gondoltam, hogy beszélnek a piac problémáiról, de olyan ez a műsor, mintha 2019 lenne. Tudomást sem vesznek a róla úgy látom. Jáccá felhőbe, hülyegyerek, ez az üzenet.
De legalább mondta Cpt. Picard, hogy lesz 3050, juhé.Egy módon tudok véleményt nyilvánítani, az a dislike, ment is rá.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz ScomComputer #110369 üzenetére
Az Egyesült Államokban még csak délelőtt van minden időzónában, szóval jönni fog az szerintem. A "ma jön" inkább nekik szól.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
NVidia meg mindig nem selejtezte le ezt a majmot?!
3090 Tie...Mobile 3080 Tie......
-
nagyúr
Csalódás, hogy nincs Jensen, nélküle semmit nem ér az egész.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Devid_81
félisten
-
keIdor
titán
válasz FollowTheORI #110372 üzenetére
A tartalom nagyobb csalódás.
Ugyanakkor beszédes, az asztali rész tartott egy-két percig a 3050-el, a 3090Ti volt kb. 5 másodperc. Csak a felhő, mobil a téma és az AI+vezetésből áll a show másik fele.
Részvényeseknek szól. Az üzenete meg, idén is felejtsd el az asztali PC gaminget.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
Ritka fos unalmas ez az nv előadás.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz keIdor #110374 üzenetére
Minden oldalon a gaming laptopozás megy meg a felhő... mert az elérhető mindenkinek még értelmes áron, vagy külön kártya nélkül.
De szereti mindeki a gamereket meg óriási a piac.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Puma K
nagyúr
válasz cyberkind #110358 üzenetére
"... csak valahogy az Intel - NV kombó ütősebb, de inkább stabilabb, nekem nem kell több Amd..."
Júj miket nem írsz Veszélyes ilyeneket írogatni itt a proamd.hu-n
AMD85 mindjárt ír neked privátban és az architekturális előnyét fogja részletezni oldalakon keresztül meg alátámasztani hogy mennyivel jobb elven működik és hogy majd a következő driver-BIOS mindent is helyre fog rakni csak várni kell
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
cyberkind
félisten
válasz Puma K #110377 üzenetére
Írhat bárki, bármit, lassan fél tolom az 5800H és 3070 kombót, az esetek nagyobb részében király, de ha valami nem kerek, akkor a teljesítmény se az, csinálhat bármit az Amd, az Amd csak Amd marad, történjen bármi, bárkivel. Ettől függetlenül ezt a gépet akarok használni az elkövetkezendő pár évben, de ki tudja, hogy alakul ez a szett, de több Amd nem kell, az tuti.
Amúgy meg mindenkinek a válaszom bármelyik gyártó processzoraival kapcsolatban csak ennyi: húzzátok be Keller kapitányt, és ti győztetek, más nem kell (nyilván ha van pénz Keller-re, akkor a pénz nem akadály).
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #110379 üzenetére
Mondjuk, az olyan esetekben ahol a PC port szar, ott a gpu nem hajlandó normálisan menni, ilyenre nem emlékszem az előző laposon, ott Intel NV kombó volt. Igazából csak ennyi, vagy ilyenek, nem egy nagy dolog, csak fura, de mindenesetre nem tetszik. Ha megy, akkor nagyon ott van, ha nem, akkor csak egész jó, de sose a vga-t érzem szűk keresztmetszetnek.
A Metro Exodus speciel rettenetesen rossz, és nem tudom, hogy ez nálam szar, vagy Amd-n szar, vagy csak szimplán szar.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #110378 üzenetére
Mobil AMD nem volt nalam a Zenekbol, fogalmam sincs mi lehet, de asztalin nincs igazan baj, megy szepen.
Most attol tekintsunk el, hogy a Zen3 topik tele van curve optimiseres WHEA hibakkal, mert az mar OC-nak szamit, ott meg mindenki ugy sziv ahogy akar
De alapbol kiveszed a dobozbol a procit, bepattintas utan megy szepen, es ero is van benne, nincsenek hullamok.Chipset drivert kellene cserelj, vagy megnezni valami logolos progival, hogy amikor epp sz@r akkor mi mit csinal pontosan, lehet ralehetne jonni, hogy mizu.
...
-
cyberkind
félisten
válasz Devid_81 #110385 üzenetére
Minden driver volt már cserélve, és ahogy nézegetem a topikokat a neten, van akinél hasonló baj van (asztalin), van akinél meg nem semmi, na pont az ilyen lutrit nem szeretem, ettől függetlenül jó-jó, csak nah... Pont ezért írom, hogy nekem ez az első és utolsó Amd cpu-m, nem kell több, jó lesz az Intel a jövőre nézve.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #110386 üzenetére
Nalam az Intel a fogyasztas miatt kilove, AMD 45W+ Intel 115W (PL2)
Mivel majd eleve valami high end CPU-sat akarok venni par honap mulva, VGA nem erdekes annyira.
Es ebben a kategoriaban nalam az Intel nem fasza ezzel a fogyasztassal.Az ilyen hullamzo hibakat okozhatja sokminden, tulmelegedes, rambeallitas (erre eleg nyugos sztem az AMD, mert kell neki a magasabb ram orajel, hogy porogjon, de ugyanakkor bajt is okozhat), driver esetleg haldoklo HDD/SDD stb nehez metalalni a hibat, de onnan kellene kiindulni amikor talalsz egy jatekot vagy softwaret ami rendszeresebben produkalja a hibat, nah azt kellene logolni, azt a folyamatot, hogy mi zajlik, legalabbis en ezt csinalnam
...
-
cyberkind
félisten
válasz Devid_81 #110387 üzenetére
Itt a gond mindenre az, hogy nincs időm, ha meg van, élvezni akarom, nem nyűglődni, így is annyit szoptam a ram cserével, mert a drága gyártók ezt lespórolják az Amd laposokról, és csak valami egy oldalas szart adnak alapból, ami meg visszafogja a gépet. A Metro Exodus nonstop ilyen, kiérek az első nyitott szakaszra, és a gpu nem megy.
-
ScomComputer
veterán
válasz Devid_81 #110387 üzenetére
Ilyet tud a te ájemdéd,lehet nem ér semmit de olyan megnyugtató szemnek és léleknek ezt látni(5400/4100),és ez az intel "thermal velocity boost" kicsit megpiszkálva...ha 50 fok környélén megy akkor ennyi ha több a hőfok akkor szépen veszi vissza.....olyan CÉP...
ui:ez a te mentésed,micsoda fegyver arzenált szedték össze...áááááá..[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #110389 üzenetére
5400MHz-et nem tud a ZaEmDe Thermal Velociraptorral sem
Nalam semmi az eg vilagon nem overlay-ezik mar, belefaradtam mar, inkabb annak orulok ha van idom leulni picit a gephez, szarok ra az FPS-sre is, ha valami akad akkor akad, ha meg megy akkor had menjen.Ha benezek az RDNA 2.0 6xxx topikba akkor en vagyok a h*lye mert nem megy VGA-m 2800MHz-en es kozben nem eszik 500Wattot, mert sokkal jobb ugy, kapnek +10%-ot extra 200Wattert csereben
Azonkivul meg a hotspot az nagyon hot, szar a kartyam dobjam ki vagy csereljem le egy olyanra aminek a hotspotja 5 fokkal jobb es csereben +£300-al dragabbHa benezek a Zen3 topikba akkor meg, allcore OC kell, PBO szar mert szar es kesz...meg microlaggol valami jatek tole, meg az allcore pont sehol sincs PBO-n amikor Cinebenchel "dolgozok egesz nap"
Nalam a CPU 160Wattra van korlatozva es igy en vagyok a h*lye mert vizzel hutve siman 300Wattot kellene neki adni azert a +5%-ert amit tudnaSoroljam meg?
...
-
ScomComputer
veterán
válasz Devid_81 #110390 üzenetére
Meg van neked a "Days Gone"...ha nincs írj egy pü-t rám....ezt nézz meg amd vga-val, olyan maacrolaggok voltak benne ááááá,áttéve a nvidiát rögtön megszünt,nem tudom javították e már driver szinten, de az volt a gond,hogy beesett a usage akár 10% köré...viszont a Crysis RM-et javították amd vga-n tökéletes lett nincs usage drop,amit itt írtam, bár olvastam olyat is,hogy a denuvo eltávolítása hozta helyre..lehet ,mert nvidián is megvolt...
#110391keIdor....
Már írtam neked,ha van miért ne...az se bánnám ha az is 5400-n menne, lehet át is írom a hwinfo-t,hogy úgy mutassa...[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Ez nagyon megtetszett es bele is eltem magam a rendelesbe egesz addig amig az arat meg nem lattam az utolso sorban [link]
Meg az elkerulhetetlen, felebe/harmadaba kerulo kinai utanzatok se lesznek impulse buy kategoriaban sajnos.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
válasz ScomComputer #110394 üzenetére
Ahhh, fb link, ezt en nem fogom latni
-
Raymond
félisten
válasz ScomComputer #110396 üzenetére
Nem, de nem jarok oda, vagyis aktivan kerulom
-
ScomComputer
veterán
Azt szeretném kérdezni,hogy kaptam a PH-tól egy kupon kódot, és ezt melyik gyógyszertárban lehet beváltani ?
-
Habugi
addikt
válasz Raymond #110395 üzenetére
Minden alkalommal megfogadom h a következő esetnél megkérem h jelezze már előzetesen ezekben a postokban ha FB-ra vinne a link, aztán elfelejtem.
Arra "jó" hogy értesülök róla mikor kell új sorral bővíteni a hosts fileom, ha véletlenül betölt valamit..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
PitLee
őstag
válasz -=RelakS=- #110339 üzenetére
A nehezen épülő Paks 2 is tud majd újrahasznosított fűtőelemmel "MOX fuel" üzemelni.
Röviden a kiégett üzemanyag cellákat elviszik szétszedik újrakeverik és jöhet vissza, ha ilyet használnak nem kell a hulladéklerakóba pakolni és elvileg az ott lévő letárolt cellákat is újratudnák hasznosítani, de lehet anyagilag nem érné meg vagy nehéz volna a betonból kiszedni..passz, de mindenesetre már az is jó dolog, hogy mostantól már szinte zárt ciklusban tudnak üzemelni minimális hulladékkal az erre alkalmas reaktorok.A másik, hogy látni baromi nehéz az engedélyeztetése egy ilyen nagy masinának, több ország elkezdett kicsi reaktorokat tervezni (SMR) és valahol már az engedélyek is megvannak és kezdődik az építkezés pl itt egy a sok közül NuScale
A sok zöld nuki félőnek meg ezeket az ásványokat földből nyerik, így akár a felszínen is előfordulhatnak, olyan ez mint az eszkimó és a sárga hó, csak itt sárga kő az amit nem nyalunk meg
A Thorium erőmű is már elvileg épül vagy üzemel Kínában.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest