- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz proci985 #110250 üzenetére
Cserébe kisebb
a légárama ésa nyomása. (Noctua ventijeit néztem pár hónapja heh, a légárama nagyobb, mint a 14-esé, csak a nyomása kisebb a sebessége miatt... nem szóltam )Ezt azért megnézném olyan kialakításban, hogy a motorja nem rohad le folyton.
Ha a 20 centis azért jó, mert nagy felületen mozgatja a levegőt, akkor ez milyen jó lehet már
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
proci985
MODERÁTOR
válasz -=RelakS=- #110251 üzenetére
persze nagyobb a legaramlasa, mivel sokkal nagyobb a homlokfelulete. gephaznal nem feltetlenul kell a nagyobb nyomas, amelyik hazak ekkora ventikkel kompatibilisek, azok altalaban egyszeruen szelloztethetoek.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz -=RelakS=- #110253 üzenetére
nem feltetlenul, nalam mindegyik 400-500 korul forog merettol fuggetlenul
800 a 200asok elegge mozgatjak a levegot, 1200asok siman jok benchelni is.
-
Devid_81
félisten
ASUS to recall ROG Z690 Hero motherboards
Ha erint barkit is innen esetleg.
Asusek egy kondit forditva forrasztottak fel a lapra a memorianal es az okozza a bajt.
Cikkben ott vannak az erintett tipusok....
-
keIdor
titán
válasz Devid_81 #110255 üzenetére
Mindig is nagyon adtam Buildzoid véleményére, szerintem igazi csodagyerek, ránéz egy PCB-re és egy óra hosszát elemzi egy videoban, nem sok ennyire hozzáértő youtuber létezik. Csodálkozom, hogy valamelyik nagy cég még nem kereste meg, hogy dolgozzon nekik.
Gigabyte meg MSI jóban van vele.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #110256 üzenetére
talan jelenleg o van Anand (@Anandtech) es OklahomaWolf (@JonnyGuru) szintjen, bar fogalmazasra lehetne picit egzaktabb.
Anandnak phdje van, ez latszott is a tesztelesi metodikan. OklahomaWolf jelenleg a Corsair PSU R&Djenel dolgozik vezetoi szinten.
egyebkent pl itt a prohardveren az architekturalis elemzesek vannak hasonloan jok, igaz azokbol szakiranyos diploma nelkul nem tudom mennyit lehet erteni. ugy altalaban masod-harmadeves targyakon szokott elojonni, ami kell a megertesukhoz.
-
ScomComputer
veterán
Ez most elég jó deal az Epic-n... [link]
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Puma K
nagyúr
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Habugi
addikt
válasz TTomax #110260 üzenetére
Szarj a scalperekre és a nálunk világi szinten IS elbaszott árakra, szuper dolog a harmadik szereplő mert bányaomlás után segít majd az árak normalizálódásában.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
TTomax
félisten
válasz Habugi #110262 üzenetére
Az biztos, hogy előbb-utóbb bányaomlás lesz. Csak sajnos az nem mindegy mikor. Ha valami akkor ez be tudja ütni a szeget a pc gaming koporsójába. Nagyon sokan elfordultak a konzolok felé, és nem biztos hogy újra gépet fognak építeni, ha fele áron lesz vga se. Ha pedig nem lesz elég gamer akkor játékot sem érdemes készíteni erre a platformra. Ez egy öngeneráló folyamat. Tudom sokan sokszor temették már a pc gaminget, de most lehet tényleg sikerülni fog....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #110264 üzenetére
Ebben egyetértünk... én abban bíztam idén cserélhetem a gépem ami egy 3770K+1080 meg 4x4GB 2133as RAM... Hát egy milla felett állna meg a vga miatt, de inkább 2...hát ennyit nem szánok erre....már nem.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Devid_81
félisten
ASUS is Working on a DDR4 RAM Adapter for DDR5 Motherboards
Kemeny, anno Asrock (talan?!) lapok voltak amik full hybridek voltak, PCI-e/AGP+ketfele memoria tipus stb...igazi atmeneti lapok voltak..
...
-
keIdor
titán
-
Devid_81
félisten
Barki aki erzi magaban az erot, az johetne segiteni az eves "szokasos" Szilveszteri #hsz gyujtesre a bekecsabai topikba
Most #41k a cel...vagy epp amennyi osszejon
Boldog Uj Evet Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #110267 üzenetére
ez egy engineering sample amit marketingre is hasznalnak. ahogy nezem egesz biztosan meg lehetne ezt oldani rovidebb jeltavolsaggal is, csak akkor nem egyretegu PCBt kene hasznalni mint most (hatlap alapjan ez egyretegu lesz). viszont egy reteggel egyszerubb a debug.
az apex es az evga dark tuninglapok, gyakorlatban winrar benchhez az kell, egyebkent a tobb memoria ertelmes keretek kozott mindig jobb lesz. 4 stick + high densityt is beszamolva.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
bujék mindenkinek !
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ScomComputer
veterán
UE5 Demo....video : [link] (link javítva)
-
Beaumont
aktív tag
válasz ScomComputer #110277 üzenetére
Elso link nem jo.
Masodik ok, de mindig Failed - Network error letoltes inditasa utan.
Lehet reszegen nem megy nekem.
BUEK mindenkinek!
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
Beaumont
aktív tag
válasz ScomComputer #110281 üzenetére
Reszegen nem megy az iras. Idoigenyes.
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
PitLee
őstag
-
Raymond
félisten
BUEK [link]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #110285 üzenetére
Ha nem kéne szimszezni a karaktert, hanem csak kb annyi lenne mint a Gta-ban, akkor kb tökéletes is lehetne a stílusában, de így csak masszív első hely.
-
keIdor
titán
válasz ScomComputer #110285 üzenetére
Witcher kivételével én jó filmet nem láttam még játékról. De a Witcher is a könyveket dolgozza fel végül is.
Talán az első két RE kivétel, de az Apocalypse-ben az, hogy Jill helyett a Nemesis-el Alice harcol a végén az botrány… legalábbis azoknak, akik imádják az 1-2-3-CVX-et, mint nekem.Meg még talán a régi Tomb Raider film se volt rossz.
De a legtöbb botrányosan rossz, inkább ne legyen RDR film, mert tuti lenne ott is valami baj.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
snecy20
nagyúr
válasz keIdor #110287 üzenetére
A kb. ~70-80 évnyi westernfilm-történelemből kiindulva jó eséllyel már régesrég leforgattak egy RDR-höz 99%-ban hasonlító filmet...
Jah, mi a vélemény az új Resident Evil filmről? Sok jót nem olvastam eddig róla.
...és egy teljesen más téma:
Ilyen az mikor egy jó testet teljesen tönkre tud verni egy gyász fejszerkezet.[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
PitLee
őstag
Mr CyberBean
https://youtu.be/izWxL2mhPvQ -
nagyúr
válasz snecy20 #110289 üzenetére
Nekem bejött a Resi film. Nyilván még mindig ZS kategória így is, néha csak fogtam a fejem, de azért szórakoztató... és egészen jól próbálja másolni a játékot.
Sajnos ez még mindig nem az a film ami mögé oda tették a pénz és a tehetséget.
(nem tudom ennyi próbálkozás után ez már tényleg kontraproduktív és nem is lesz már soha elég háttér egy videojátékos filmhez, mert nem lesz meg a "bátorság" és az "akarat" a pénzesek meg a rendezők/írók oldaláról, ahogy eddig se)Kár érte, mert amúgy az irány és a megvalósítás is egész közel volt.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
cyberkind
félisten
válasz Devid_81 #110293 üzenetére
A játék (sokkal) jobb mint a filmek (ez nem gyerekbarát, olyan beszólások jönnek a mosómacitól, hogy leesek a székről néha, de nonstop mevetés ), pedig azok a filmek amikben ez a csapat benne van tényleg jók, nekem megérte, de nálam ez 2021 legjobb címe, nem a Resident Evil Románia.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Devid_81
félisten
-
Raymond
félisten
Ahogy nezem hamarosan ujabb arvaltozas es keszlethiany lesz a 3080-as kartyakbol:
Mining-Leistung in MH/s für ETH:
GeForce RTX 3080 Ti ohne Anpassungen: 64 MH/s
GeForce RTX 3080 Ti mit XC3-BIOS von EVGA: 91 MH/s (+ 42%)
GeForce RTX 3080 Ti mit RTX-3090-BIOS von Dell: 110 MH/s (+ 72%)Nvidia GeForce RTX 3080 Ti: GPU erreicht mit BIOS der 3090 bis zu 110 MH/s für ETH
-
Raymond
félisten
válasz ScomComputer #110299 üzenetére
Mar rendeltem kettot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs